reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko to wszystko przez ciebie 6-10:wściekła/y:
A o Szymonku nawet wczoraj w Faktach mówili,mam nadzieję że w końcu z coś tym zrobią,zanim dziecko zakatuję :no:
MamaNiki to faktycznie macie wesoło,i jeszcze pampera zmieniać macie siłę.
Martus po raz kolejny się uświadamiam ze takie odprowadzanie dziecka do łóżka skutkuję.Brawo dla Majeczki oczywiście;-).
Madziu dziękuję:-).

Pogoda hymmm deszcz pada 5 na plusie,czyli niezbyt wiosennie ale będzie tylko lepiej

reklama
to i tak dobrze! Nati albo by powiedziała "ne ne ne!" albo "ooo fajnie!" i to wsjo!

hallo majóweczki!

Natasza wstała o 6.30! Kasiu - o której u Was pobudka dziś? Ale jak dla mnie 6.30 już może być. Lepsze to niż punktualnie 6.00!!! Zobaczymy co jutro przyniesie dzień...
to i tak dobrze bo u nas 5:00 Kamilowi sie chyba coś pomyliło ostatnio

hej, ja też jestem.
ale humor mam do d... więc siedze cicho.

Monia, z którego marca jest Mikołaj?

Martuś, a co Cię dopadło,że humorek do bani?
Mikołaj z 17 jest. Powoli ogarnia chatę bo za tydzień mam dwudniowy zjazd rodzinki właśnie z okazji urodzin.

A Monia, dzieci mi dzis dały popalić ostro. i ryby chorują - cholera pewnie zdechną zanim jakieś lekarstwo zacznie działać. :crazy:

to imprezka będzie - Mikołaj pewnie już się doczekać nie może. :-)

No nie może.Zażyczył sobie 5 milionów pudełek lego. Już teraz ma tego tonę a jeszcze teraz jak dostanie od wszystkich to .........ech. Nie będę narzekać w końcu to jego święto.Chciałam mu kupic taki tunel jak Ty kupiłaś dzieciom ale wszędzie są duże,ogrodowe a ja chcialam taki do domu.
Dzieciaczki aż tak się rozłożyły?Byłaś z nimi u lekarza?
Macie rybki? U nas w pl to się dosypuje jakiś antybiotyk do akwarium. Dokładnie nie wiem co i jak ale słyszałam o takich wynalazkach.

reklama
o matko, u nas to samo z klockami lego! horror.
a rybki, no mamy - i też mam takie lekarstwo, ale wydaje mi sie ze nie zdąży zadziałać.. :dry:

Do góry