reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

witam majóweczki:-)
Kasiu-dziękuje bardzo za pamięć !miło z twojej strony:tak:

Marzenko-ja to narazie zakupiłam książke z dietką Diukana,tylko podczytuje:-)

Umi-dzięki:-)powiem Ci że ja od samego początku bardzo dużo mówiłam do Niki przy każdej zwykłej czynności mówiłam jej co mamusia robi.Widze też,że dużo łapie od gości jak nas odwiedzają,sporo powtarza i myśle że ma to genetycznie-ja szybko mówiłam a później chodziłam i Nicol też tak ma,a mi do dziś buzia się nie zamyka:-D

Madzia-dużo zdrówka dla Kamilka,bardzo współczuje bo biedny się nacierpi że też te paskudne chorubska muszą się czepiać ech.Trzymaj się ciepło!

Aga km-jak tam nocka?mam nadzieje że przespana ,że nie było cięzko!

Mamamatysia-kochana jak wam noc minęła?mam nadzieje że spokojnie i że rozcięcie się ładnie goi:tak:ucałuj Filipka od nas!:tak:

kurcze Niki już taka zaspana była przed drzemką,poszłam do kuchni zrobic jej mleczko bo zawsze pije jak idzie spać-i słysze nagle głośny płacz ,patrze a ona biedna leży na podłodze ,spadła z narożnika i chyba udeżyła czołem o ławe.Na szczęście nic się nie stało ,taką mam nadzieje !!!jedynie śiniak będzie.Aż mi jej żal ,kurcze wyszłam tylko na moment z pokoju i wystarczyło,znów mam żal do siebie jednak wiem że czasem takich sytuacji nie idzie uniknąć,jednak lepiej jakby nie miały miejsca.Jakieś kurcze fatum najpierw Fifi biedny spał potem Majeczka a teraz Niki.Mam nadzieje że na tym koniec ,ech te nasze żywe wszendobylskie majóweczki.Nic uciekam się relaksować póki Niki śpi.Co jak co ale dziś mi się odpoczynek należy:tak:.
ps.no to się narelaksowałam Niki właśnie wstała:-)miłego dzionka majóweczki:tak:

reklama
mi też tak żeście nagadały że u mnie dziś będą leniwe (czyt. kopytka serowe) :-) z masłem i cukrem. :tak::tak:

Kasiu u ciebie już po obiedzie???
ja dopiero drugie śniadanie zjadłam - czyt. pączka z karmelem. :-) :tak: pyszzzzzny był. :-)

Monia, Marzenka, a wy to już nie wystraczająco schudłyście??

Martuś, o której najbliższy samolot do Ciebie? Jak ja lubię leniwe mniam mniam mniam mniam mniam mniam
Co do odchudzania to jeszcze z dyszkie by się przydało zrzucić.

mama Niki to mój ma zupelnie odwrotnie zaczął najpierw chodzić jak miałm 9 miesiecy to za jedną reke smigał i jak sie zapomniał to sam poszedł dopiero tak swiadomie to chodził jak miał 11 ale mówił tylko baba i mama dopiero teraz cos zaczyna. Ja ogólnie jestem osoba małomówną i stawiam na czytanie ksiazek:-p oczywiscie odzywam sie do Kacpra ile sie tylko da ale on ma cos takiego jak ja posłucha machnie reka i idzie:-p
kasia tak polewam magą i popijam kefirem tak samo robie z pierogami ruskimi:-p

Marta już dawno po obiedzie:tak:Gdyż Ja mam energie na gotowanie tylko do południa:dry::-D.
Mama Niki jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin,i wczorajszej rocznicy;-).

Ostatnia edycja:
witajcie

mamo Niki (Ewelinko) - i ja śpieszę do Ciebie
z życzeniami urodzinowymi i rocznicowymi
- WSZYSTKIEGO NAJNAJNAJLEPSZEGO!!!
Szczegolnie życzę Ci, aby:

1) Twój M codziennie zaskakiwał Cię nutką romantyzmu
2) oby plany dzidziowe skutecznie się realizowały
3) obyś zawsze znalazła troszkę czasu tylko dla siebie

mamo Niki, Marzenko - nocka była półmasakryczna.
Jaga obudziła się z wielką buzią o 1:20, 3:40, 5:00... Najpierw wypiła herbatkę, później wciągła tą wodną kaszkę (210 ml), no i znowu herbatka. Szkoda nam jej strasznie - bo cały czas chodzi głodna. Teraz usneła przy wodnej kaszce - jak się obudzi czeka ją marchwianka. W pore sniadania dostała kaszkę na wodzie na sztywno, a później parówkę... bo już nie mogłam patrzeć na jej męki i płacze.
W ogóle... w nocy tak mi się w twarz wtulała, że miałam wrażenie, że zacznie mi nosa ssać... :-D:-D:-D ale nie powiem... rozczuliła mnie... Normalnie objęła mnie za szyję, wtuliła się w twarz... mhmmm

Tsarino - dziękuję za porady. Mam nadzieję, że zupka podejdzie Jagodzi.

A ja zaraz zabieram się za moje leniwce (piątka Martuś), chociaż jak tam czytam o tych wszystkich kopytkach... to... i ja je chcę!!! Ale znowu jak sobie przypomnę moją koleżankę, która wpadła 2 godz. temu na kawkę - to odechciewa mi się żarcia na min. tydzień... (stwierdziła, że przytyłam...:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y: bo brzuch mi na siedząco odstawał, a niby niedawno płaski miałam (hahaha -a tym to mnie ubawiła))

agakm fajną masz koleżankę.... ubić taką to mało... co do Jagody to ma takie pytanie twoja córka ma na imie Jagoda czy Jadwiga i mówicie do niej Jagoda? Bo ja znam 2 dziewczyny jedna Jagoa druga Jadwiga i do obu mówi sie Jagoda
Mamo Niki I ja sie dołączam do zyczń urodzinowych:-)

reklama
Umi - Jagoda ma na imię Jagoda (wybór mojego M - jak kiedyś znowu "spłodzimy" córę, to... pomysły na imię są następujące: Róża, Kalina)

Leniwce gotowe :)

Do góry