reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

agakm to jeszcze jedną opcje ci podam Malina:-) też z krzaczastych i drzewiastych jedna dziewczynka na naszym osiedlu ma tak na imie

reklama
agakm Chodzi Ci moze o Złota Malinę? w sensie nagroda dla najgorszego filmu czy o cos innego? bo mnie sie tylko z tym kojarzy:-p

agakm ach kapuje już:-D!! no cóz to biedna Malinka z mojego osiedla:-p choc w sumie to jeszcze nie takie złe imie bardziej mnie irytują Afrodytki:-D:-p

hehe... imię Malinka jest nawet ładne - chyba tylko ja mam do niego opory. Może kiedys mi przejdzie...

ale Afrydyta - noooo.... rodzice pojechali z imieniem po bandzie... chyba, że zaplanowali już córce przyszły adres zamieszkania - np. w Grecji...

hej Monia - juz lece na dzial przepisowy :)
dzięki za przepis :tak::tak:
w przyszłym tyg przetestuję (no jutro zaplanowałam już obiadek wg przepisu Moniq ;-)), a w niedzielę to chyba jakiś rosołek zrobię bo chodzi już za mną że ho-ho.

matkooo a ja padam na pysk :-( przysięgam - odzwyczaiłam się od pracy w większym wymiarze godzin (w tym tyg zastępowałam koleżankę). Tak więc - pełen szacun dla tych mamusiek które pracują na cały etat :tak:
tak mi się marzy gorąca kąpiel, z pianą, plus gorąca czekolada i jakiś ful wypas masaż :cool2::cool2:

poza tym Marcelowi przestawiła się drzemka :szok::szok::szok:
nie śpi już do południa jak kiedyś, teraz drzemką ma po obiedzie coś ok 15.30...
wiem że to strasznie późno, próbowałam go przetrzymać ale była tragedia na maxa :no: nawet się wykąpać nie dał :-(

reklama
Kasiu - dopiero przeczytałam o dodatkowej porcji kopytek... no trudno - przepadły. Kasiu a czy Ty jutro do szkoły śmigasz:-)???

Mamo Niki - wszystkiego naj, naj, najlepszego!!! A tak z innej beczki - po co dziewczyno dieta??? Przecież masz figurę idealną:tak:!!!

Aguś - jak przeczytałam o Róży i Kalinie to też mi się Malina nasunęła na myś:-Dl... i widzę, że propozycj padła! A ja razem z nią:tak:!!! Ale mi się podoba Malwina. No i jeszcze Tamara... A z tą Afrodytą to przęgieli na maksa. U mnie w szole był chłopak, który nazywał się Ariel (mi się kojarzy z małą syrenką i myślałam, że to dziewczynak będzie). a i jeszcze jeden - Armin... A ja mam alergie na Dżesiki, Andżeliki i Dżenifer (wolałam to tak napisać, bo nie wiem jak to odmienić do porządku). Zresztą moja kuzynka ma Dżenifer

Do góry