reklama
agakm to jeszcze jedną opcje ci podam Malina:-) też z krzaczastych i drzewiastych jedna dziewczynka na naszym osiedlu ma tak na imie
o nie Kochana - Malina odpada... (wiecie o co kaman, hahaha... a Tobie podpowiem tylko o konkursie "malina roku" ) ;-)
agakm Chodzi Ci moze o Złota Malinę? w sensie nagroda dla najgorszego filmu czy o cos innego? bo mnie sie tylko z tym kojarzy
dokładnie... chociaż "maliny" rozdawane są też w innych kategoriach... bądź kategorie przyrównywane są do malin, hehehe
hehe... imię Malinka jest nawet ładne - chyba tylko ja mam do niego opory. Może kiedys mi przejdzie...
ale Afrydyta - noooo.... rodzice pojechali z imieniem po bandzie... chyba, że zaplanowali już córce przyszły adres zamieszkania - np. w Grecji...
ale Afrydyta - noooo.... rodzice pojechali z imieniem po bandzie... chyba, że zaplanowali już córce przyszły adres zamieszkania - np. w Grecji...
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Aguś, miałaś wstawić przepis na leniwe
tak wiem - to miało być dla Marzeny ;-) jednak pomyślałam że może i ja z niego skorzystam
tak wiem - to miało być dla Marzeny ;-) jednak pomyślałam że może i ja z niego skorzystam
barmanka79
Deus Dona Me Vi
dzięki za przepishej Monia - juz lece na dzial przepisowy
w przyszłym tyg przetestuję (no jutro zaplanowałam już obiadek wg przepisu Moniq ;-)), a w niedzielę to chyba jakiś rosołek zrobię bo chodzi już za mną że ho-ho.
matkooo a ja padam na pysk :-( przysięgam - odzwyczaiłam się od pracy w większym wymiarze godzin (w tym tyg zastępowałam koleżankę). Tak więc - pełen szacun dla tych mamusiek które pracują na cały etat
tak mi się marzy gorąca kąpiel, z pianą, plus gorąca czekolada i jakiś ful wypas masaż
poza tym Marcelowi przestawiła się drzemka
nie śpi już do południa jak kiedyś, teraz drzemką ma po obiedzie coś ok 15.30...
wiem że to strasznie późno, próbowałam go przetrzymać ale była tragedia na maxa nawet się wykąpać nie dał :-(
reklama
M
Marzena80
Gość
Kasiu - dopiero przeczytałam o dodatkowej porcji kopytek... no trudno - przepadły. Kasiu a czy Ty jutro do szkoły śmigasz:-)???
Mamo Niki - wszystkiego naj, naj, najlepszego!!! A tak z innej beczki - po co dziewczyno dieta??? Przecież masz figurę idealną!!!
Aguś - jak przeczytałam o Róży i Kalinie to też mi się Malina nasunęła na myśl... i widzę, że propozycj padła! A ja razem z nią!!! Ale mi się podoba Malwina. No i jeszcze Tamara... A z tą Afrodytą to przęgieli na maksa. U mnie w szole był chłopak, który nazywał się Ariel (mi się kojarzy z małą syrenką i myślałam, że to dziewczynak będzie). a i jeszcze jeden - Armin... A ja mam alergie na Dżesiki, Andżeliki i Dżenifer (wolałam to tak napisać, bo nie wiem jak to odmienić do porządku). Zresztą moja kuzynka ma Dżenifer
Mamo Niki - wszystkiego naj, naj, najlepszego!!! A tak z innej beczki - po co dziewczyno dieta??? Przecież masz figurę idealną!!!
Aguś - jak przeczytałam o Róży i Kalinie to też mi się Malina nasunęła na myśl... i widzę, że propozycj padła! A ja razem z nią!!! Ale mi się podoba Malwina. No i jeszcze Tamara... A z tą Afrodytą to przęgieli na maksa. U mnie w szole był chłopak, który nazywał się Ariel (mi się kojarzy z małą syrenką i myślałam, że to dziewczynak będzie). a i jeszcze jeden - Armin... A ja mam alergie na Dżesiki, Andżeliki i Dżenifer (wolałam to tak napisać, bo nie wiem jak to odmienić do porządku). Zresztą moja kuzynka ma Dżenifer