reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko mam dobrą koleżankę ,która bardzo chciała nazwać synka Ariel na szczęście rodzinka się zbuntowała i jest Gabryś a na drugie ma Ariel...
Szkoła została przesunięta na za tydzień:sorry2:i ma być 7 zjazdów no zobaczymy:confused:

reklama
Hej Kobietki
Oj macie melodie do pisania....ja nawet nie mam melodii do czytania:-( ehhhhh....
Czy ja już zawsze będę taka zmęczona chodzić. Dziś nawet z M. rozmawiałam że oboje nie robimy bara bara, bo jak widzimy łózko to marzymy o spaniu...co w przypadku mojego M. zamiana bara bara na spanie to :szok:

Marzena - mnie też denerwują imienne zapożyczenia z innych krajów. Kurcze... imię to nie testowanie nowych dań...:dry: Dziecko będzie całe życie chodziło z taką "etykietką".
A Malwinka też mi się podoba... No i kocham ruskie imiona, które u nas funkcjonują od "wieków", ale o tym już kiedyś była mowa.

Jedną Tamarkę znam. Rzadko spotykane imię. Moja koleżanka kiedyś chciała nazwac swoją córcię - Larysa... ale dzięki Bogu nie zrobiła tego. Mała nazywa się Marysia - i jest o.k. Larysa nie dość, że obco brzmi, to jeszcze no... nie wiem jakieś takie "bezpłciowe jest"... takie nijakie...

Ariela też spotkałam. Chłopak ma już z 17 lat i mieszka na wsi... na której jest oczywiście bożyszczem nastoletnich dziewuch (Sandr, Camill, Angelik, itp) w tym mojej młodej Kuzynki, ehh :-D:-D:-D

Barmanko - no to może teraz odpoczniesz;-):tak::-).
A jeżeli chodzi o nową porę spania Marcela, to... rozumiem Twój ból. Ja jeszcze nie tak dawno to samo miałam. Teraz usypia mi przed 14:00 (nie jest to jeszcze to co było... ale walczymy dalej)

AgA myślę, że po 18-tce Zosi będzie lepiej!!!
Kasiu - ale Ci dobrze, że jutro sobie pośpisz!!! Ja jutro znowu do pracy...
a moi byli sąsiedzi mają synka - Oliviera... też mi to średnio pasuje - tym bardziej, że mam kolegę - rok starszy ode mnie - i ma na imię Oliwer. I to jakoś normalniej mi się wydaje. Ach, a Ci od Oliviera chcieli by jeszcze córkę - Oliwię...
no a Larysa też nieźle...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aguś - chyba Was rozumiem... U nas czasami jest odwrotnie (moj M myśli jak Ty, a ja jak K...)
Pamiętaj, że jesteś naszą idolką - i chwała Ci za to czym się zajmujesz!!!!

o boże barmanko, ja też dzisiaj padam na pysk!! a jak jeszcze przeczytalam o tej twojej kąpieli i masażu!!!!! to nie powiem aż mi się ryczeć zachciało. ja też chcę masaż, kąpiel i drina!!!!

leniwe, wyszły bardzo smaczne. :tak::tak: Mikołaj mnie chwalił chyba ze trzy razy. :-)

co do imion, to mi jakoś się dziś ciężko myśli. Nasz ostatni bejbik będzie pewnie miał jakieś zagranicznie brzmiące imię, choć jeszcze nie wiadomo jakie... :-p

AgA, wspólczuję zmęczenia, niewyspania i wogóle podłamki. Trzymaj się.

M&m's dzięki dla mnie to Ty jesteś wielka z reszta każda Kobieta która ma więcej niż 2 dzieci i daje radę jest WIELKA

Chociaż jakby nie patrzeć ja tez mam ich spora gromadkę;-)

reklama
Marcel już w łóżeczku, a ja odgrzewam sobie zupkę (kapuśniaczek), bo normalnie od przyjścia z pracy nie jadłam nic...oprócz brioche..z nutellą :sorry2::nerd::-D
no takie mam ostatnio parcie na słodkie że aż mnie skręca :zawstydzona/y::zawstydzona/y: niech ten @ już przyjdzie bo wymiękam :dry:

m&m, ty też leniwe dziś robiłaś? :szok::szok: jeejuuu ale bym zjadła :zawstydzona/y:
a m w pracy i nie ma kto mi masażu zrobić buuu :-( w Twój m w domku? to poproś go o masaż - zasłużyłaś :tak::tak:

co do imion - to dla dziewczynki baaardzo podoba mi się Marysia :sorry2::sorry2:
ja wiem że to strasznie stare imię, i być może obciachowe - ale ja mam sentyment do niego.
Z chłopięcym imieniem mam mega problem:-( chyba żadne mnie jeszcze tak nie urzekło co bym śniła o nim po nocach :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry