mama Niki
Ewelina
witam kiochane:-)
Dziś znajoma mnie wyciągła wieczorem na spacer z tzw,kijkami.Powiem wam że troszke się śmiałam z pań chodzących z tymi kijkami,jakieś takie troszke komiczne mi się to wydawało
Dziś spróbowałam i nawet mi się spodobało
Musze się zaopatrzyć w owe kijkii trzeba pupcie z domku ruszyć ,bo kondycja zerowa.I oczywiście trzeba pomału rolki odkurzyć
Dobrze że mam znajomą 3domy dalej ,także wieczorkami możemy śmigać z kijkami albo na rolkach.Tomek będzie wieczorkiem po pracy to zajmnie się Niki.A ja musze się wziąś c za siebie i troszke ruchu zaczerpnąć.A najlepsze z tego wszystkiego jest że przyszłam i wypiłam dwa piwka ,jak robie błędy to sorki.
mamamatysia- to masz dobrą intuicje-jednak różyczka a nie truskawki,ech biedny fifi,sama mialam różyczke to wiem jak kiepskie ma się samopoczucie.Mam nadzieje że szybko minie
Dobrze że kumpela na Ciebie moze liczyć,i tak jak wspomniałaś dobrze czuć się potrzebną.Dziś w zasadzie nuda pogoda kiepska ,pojechałam dziś do kosmetyczki poprawić tylko paznokcie.Swieżo robione a żel mi odskakiwał ,miałam tylko zrobic poprawke na te dwa pazurki,a że jakaś kliętka odmówiła wizyte to ja skorzystałam i zafundowałam sobie piling kawitacyjny i algi -to na poprawienie wczorajszego popsutego humoru.Coś ostatnio często zaglądam do kosmetyczki,a co mi tam każdej kobietce się należy chwila relaksu
Bohaciewka -widze że teraz ty przejełaś moją role i robisz za nocnego marka:-)
A tak poważnie to współczuje oraz mam nadzieje że bezmyślnemu sprawcy nie ujdzie to na sucho i zaden adwokacina mu nie pomoże
Nic kochane uciekam bo wena mnie opuszcza dobrej nocy kochane i życze udanego oraz bardzo pogodnego weekendu
Dziś znajoma mnie wyciągła wieczorem na spacer z tzw,kijkami.Powiem wam że troszke się śmiałam z pań chodzących z tymi kijkami,jakieś takie troszke komiczne mi się to wydawało
Dziś spróbowałam i nawet mi się spodobało

mamamatysia- to masz dobrą intuicje-jednak różyczka a nie truskawki,ech biedny fifi,sama mialam różyczke to wiem jak kiepskie ma się samopoczucie.Mam nadzieje że szybko minie

Bohaciewka -widze że teraz ty przejełaś moją role i robisz za nocnego marka:-)
A tak poważnie to współczuje oraz mam nadzieje że bezmyślnemu sprawcy nie ujdzie to na sucho i zaden adwokacina mu nie pomoże
Nic kochane uciekam bo wena mnie opuszcza dobrej nocy kochane i życze udanego oraz bardzo pogodnego weekendu