bohaciefka
Fanka BB :)
Kasiu fajnie że Twój Fifi chociaż zdrowy
Mmatysia daj znać co powiedział lekarz.
Ja będę doradcą ds kredytów i depozytów/kasjerem w Skok. Poza tym zaczynam pracę dodatkową, będę zawierać umowy OFE II filar i chyba będę konsultantką firmy Mary Kay.
Podpisuję się pod pytaniem Moniki, kiedy Ty znajdziesz na to czas???!!! Na pełne wody wypływasz! Powodzenia!
Dziewczyny, dziękuję za ciepłe słowa. Tak, właśnie nie chciałam aby mój Aniołek był anonimowy. Teraz spokojnie będę mogła zapalić Jej świeczkę.
Przyznam się, ze sama nie wiedziałam o swoich uprawnieniach ale weszłam na odpowiedni wątek tu w BB aby połączyć się z dziewczynami, które przeżyły swoją stratę. I tam się dowiedziałam, ze mimo wczesnego zakończenia ciąży mogę uzyskać akt urodzenia. I tą wiedzę niestety miałam okazję wykorzystać w pracy kiedy jedna z pracownic przyniosła mi zaświadczenie lekarskie o poronieniu, było mi łatwiej Ją zrozumieć i rozmawiać.
kasia - nie miałam żadnych problemów ale to zależy od lekarza. Ja mam fajną doktór, bez żadnych pytań wypisała mi formularz zgłoszenia martwego urodzenia do USC i zadzwoniłą, ze jest gotowy do odbioru. Pojechałam z nim do USC i w ciągu 10 minut go dostałam. Jedno szczęście, że miałam wypis ze szpitala o udzielonej pomocy i stanie ciąży ponieważ poroniłam w domu a nie w szpitalu.
Ten rok jest dla mnie trudny, wczoraj dowiedziałam się, że zginął chłopaczek, którego pilnowałam jak byłam nastolatką. Kosił trawnik między płotem a chodnikiem, 2 obcokrajowców urządziło sobie wyścig..... jeden najechał na chodnik i uderzył w chłopaka, zginął na miejscu. A miał 4 miesięcznego synka.... Sprawca jest biznesmenem i już wynajął najlepszego prawnika w trójmieście. Po prostu nie rozumiem jak w terenie zabudowanym dorośli ludzie tak ryzykują czyimś życiem i zdrowiem dla chwili przyjemności............. Nie potrafię ogarnąć bólu rodziny........
Ostatnia edycja: