reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ja bardzo chciałam mieć drugie dziecko. Mikołajek będzie miał oparcie w bracie-mam nadzieje

Aguś,może się to da jakoś zrealizować. :tak:

idę zmyć farbę. Jak będę miała żółte pasemka to się wścieknę

Aguś,trzy pod rząd -wybacz!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też zawsze chciałam drugie i to z małą różnicą :sorry:troszkę mi to nie wyszło.... ale przyczyny ekonomiczne zwyciężyły,a teraz mam dwójkę:-)
Okruszku jak zwykle dużo ciepła i optymizmu :tak::-)tylko dlaczego tak rzadko się odzywasz:-(

Planujesz rodzeństwo dla Nataszki?
taczej nie. nie będę się zarzekać, że na 100% nie, bo może za 2-3 lata mi się coś odmieni, ale na dzień dzisiejszy nie. nie mam wśród swoich znajomych i rodziny rodzeństw, które byłby dobrym wzorem... ale to nie o to chodzi. ja na przykład nie dałabym rady z dwójką dzieci. w tym momencie jest pewne, że musiałabym zrezygnować z pracy, a wówczas nie wydolilibyśmy finansowo... a poza tym tak jak wspomniałam wcześniej ja nie cierpiałam z tego powodu, że jestem jedynaczką...

okruszku to cudownie, że tak wspaniale się Wam układa! Koszalin mówisz.... Pochodzę z Kołobrzegu, w sierpniu zawitam tam na tydzień. Może spotkamy się? W końcu to tylko 40 km!!

oj ja też bardzo pragnę drugiego Dzidzia... ale rozsądek mojego M jest ponad moimi marzeniami ;-) wciąż liczę na jakąś wpadkę :p tam na górze i tak zapisane ...co ma być to będzie... Ja mam 3 braci, różnica wieku jest b duża między nami...i zawsze mi brakowało kogoś w podobnym wieku. Bardzo bym chciała by Tymek miał rodzeństwo i to z niedużą różnicą wieku. :-D mój M też kiedyś tego chciał... no ale jako głowa rodziny... i bez własnego mieszkania chce poczekać - co jest zrozumiałe.

no właśnie Okruszku - wpadaj do nas częściej!!! Teraz to już w inny spsób nie dowiemy się co u Was! Fajnie, że z sąsiadmi tak się ułożyło! no i z Teściową! Super!!!

Witaj okruszku:-)
Marzenko-ty jesteś cały czas jedynaczką więc Ci z tym dobrze!ja miałam brata,5lat temu go straciłam:-(teraz jestem sama bez rodzeństwa:-(i wcale to nie takie fajne!A wiadoma sprawa ,ze jak ktoś nie moze mieć dzieci z powodu niedyspozycyjności zdrowotnej to nie przejaw egoizmu.Niki tu na osiedlu gdzie mieszkamy nie ma żadnych rówieśników ,znajomi mają starsze dzieci.Większość czasu Niki spędza z dorosłymi to chyba nie do końca takie fajne.A najlepsze jest brojenie z rodzeństwem:tak:oj czegośmy z bratem nie wyprawiali:-)a te psikusy robione rodzicom:-D
Monika-ja za czasów szkolnych biegałam z czerwienią na głowie ,teraz mi się za nią zatęskniło:tak:jak na nałożenie na fiolet to wyszedł mi super czerwony!A rudości też nosiłam ale takie ostre:tak:rzucałam się w oczy jak szłam ulicą:-D

A tak z innej beczki-dziewczyny wiecie moze co u Moniq-coś jej tu ostatnio unas nie widać

Ostatnia edycja:
Ja też zawsze chciałam drugie i to z małą różnicą :sorry:troszkę mi to nie wyszło.... ale przyczyny ekonomiczne zwyciężyły,a teraz mam dwójkę:-)
Okruszku jak zwykle dużo ciepła i optymizmu :tak::-)tylko dlaczego tak rzadko się odzywasz:-(
Kasiu wpadam rzadko bo spędzamy duuuuuużo czasu Tymkiem na dworku, a poza tym musiałam się zmobilizować i zacząć projektować rózności do tego by poszła wreszcie moja stonka z fotografią brzuszkową :-) jeszcze nie ruszyła... ale jak ruszy dam znać...pochwalę się..a co ;-) Co prawda stronkę projektowałam będąc w ciązy, więc już mi isę opatrzyła i chcę ją zmienić, no ale na początek jest jak jest ;-)

reklama
dobra babolki idę się myć,troszkę będę płakać z tego powodu bo mnie ramionka okropnie pieką ,ale co trzeba.....
Okruszku to czekam...

Do góry