reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ja bardzo chciałam mieć drugie dziecko. Mikołajek będzie miał oparcie w bracie-mam nadzieje

Aguś,może się to da jakoś zrealizować. :tak:

idę zmyć farbę. Jak będę miała żółte pasemka to się wścieknę

Aguś,trzy pod rząd -wybacz!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też zawsze chciałam drugie i to z małą różnicą :sorry:troszkę mi to nie wyszło.... ale przyczyny ekonomiczne zwyciężyły,a teraz mam dwójkę:-)
Okruszku jak zwykle dużo ciepła i optymizmu :tak::-)tylko dlaczego tak rzadko się odzywasz:-(

Planujesz rodzeństwo dla Nataszki?
taczej nie. nie będę się zarzekać, że na 100% nie, bo może za 2-3 lata mi się coś odmieni, ale na dzień dzisiejszy nie. nie mam wśród swoich znajomych i rodziny rodzeństw, które byłby dobrym wzorem... ale to nie o to chodzi. ja na przykład nie dałabym rady z dwójką dzieci. w tym momencie jest pewne, że musiałabym zrezygnować z pracy, a wówczas nie wydolilibyśmy finansowo... a poza tym tak jak wspomniałam wcześniej ja nie cierpiałam z tego powodu, że jestem jedynaczką...

okruszku to cudownie, że tak wspaniale się Wam układa! Koszalin mówisz.... Pochodzę z Kołobrzegu, w sierpniu zawitam tam na tydzień. Może spotkamy się? W końcu to tylko 40 km!!

oj ja też bardzo pragnę drugiego Dzidzia... ale rozsądek mojego M jest ponad moimi marzeniami ;-) wciąż liczę na jakąś wpadkę :p tam na górze i tak zapisane ...co ma być to będzie... Ja mam 3 braci, różnica wieku jest b duża między nami...i zawsze mi brakowało kogoś w podobnym wieku. Bardzo bym chciała by Tymek miał rodzeństwo i to z niedużą różnicą wieku. :-D mój M też kiedyś tego chciał... no ale jako głowa rodziny... i bez własnego mieszkania chce poczekać - co jest zrozumiałe.

no właśnie Okruszku - wpadaj do nas częściej!!! Teraz to już w inny spsób nie dowiemy się co u Was! Fajnie, że z sąsiadmi tak się ułożyło! no i z Teściową! Super!!!

Witaj okruszku:-)
Marzenko-ty jesteś cały czas jedynaczką więc Ci z tym dobrze!ja miałam brata,5lat temu go straciłam:-(teraz jestem sama bez rodzeństwa:-(i wcale to nie takie fajne!A wiadoma sprawa ,ze jak ktoś nie moze mieć dzieci z powodu niedyspozycyjności zdrowotnej to nie przejaw egoizmu.Niki tu na osiedlu gdzie mieszkamy nie ma żadnych rówieśników ,znajomi mają starsze dzieci.Większość czasu Niki spędza z dorosłymi to chyba nie do końca takie fajne.A najlepsze jest brojenie z rodzeństwem:tak:oj czegośmy z bratem nie wyprawiali:-)a te psikusy robione rodzicom:-D
Monika-ja za czasów szkolnych biegałam z czerwienią na głowie ,teraz mi się za nią zatęskniło:tak:jak na nałożenie na fiolet to wyszedł mi super czerwony!A rudości też nosiłam ale takie ostre:tak:rzucałam się w oczy jak szłam ulicą:-D

A tak z innej beczki-dziewczyny wiecie moze co u Moniq-coś jej tu ostatnio unas nie widać

Ostatnia edycja:
Ja też zawsze chciałam drugie i to z małą różnicą :sorry:troszkę mi to nie wyszło.... ale przyczyny ekonomiczne zwyciężyły,a teraz mam dwójkę:-)
Okruszku jak zwykle dużo ciepła i optymizmu :tak::-)tylko dlaczego tak rzadko się odzywasz:-(
Kasiu wpadam rzadko bo spędzamy duuuuuużo czasu Tymkiem na dworku, a poza tym musiałam się zmobilizować i zacząć projektować rózności do tego by poszła wreszcie moja stonka z fotografią brzuszkową :-) jeszcze nie ruszyła... ale jak ruszy dam znać...pochwalę się..a co ;-) Co prawda stronkę projektowałam będąc w ciązy, więc już mi isę opatrzyła i chcę ją zmienić, no ale na początek jest jak jest ;-)

reklama
dobra babolki idę się myć,troszkę będę płakać z tego powodu bo mnie ramionka okropnie pieką ,ale co trzeba.....
Okruszku to czekam...

Do góry