reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aga tak, na Castle Party, zaczęłam w 1996 roku :-) Kocham tamtejszy klimat!

To co, jesteśmy umówione? :-)

okruszek witaj!

reklama
no właśnie...nie wiesz co traciłaś:-D:-D:-D

może i nie wiem... widzę jaką Sławek ma siostrę i takiej na pewno nie chciałbym mieć! wolę być jedynaczką niż mieć takie rodzeństwo. poza tym czasmi ludzie z różnych powodów nie mogą mieć więcej dzieci. nie rozpatrywałabym tego w kwestiach egoizmu.

Marzenko,nie wiesz co straciłaś. Nas jest troje. Jak wspomnę jak byliśmy mali to aż mi się gęba cieszy.
Fajnie mieć rodzeństwo.

Marzenko oczywiście że tak,różnie bywa,ale fakt z moją siostrą ostatnio wrrrrrr za cholerę nie możemy się dogadać.....ale za młodu było fajnie...

aga tak, na Castle Party, zaczęłam w 1996 roku :-) Kocham tamtejszy klimat!

To co, jesteśmy umówione? :-)

w sumie nie musialam pytac - co innego gothic lady mogłaby robić w Bolkowie ;-):-D

Moniko - rozumiem, że przyjedziesz razem z Marzenka?

czy jestesmy umowione - pytanie!!!!!!!! Już czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam jedną siostrę, rok i 4 miesiące starszą - nie mogłabym bez niej żyć! A ja jestem konsekwencją myślenia, że karmiąc piersią nie można zajść w ciążę :-)

dzięki Dziewczyny

Aguś ja Koszalin reprezentuję... np. do Gdańska mam ok 300 km :-( wszędzie jest daleko :-( - niestety, a tylko domyślać się mogę jaką radością są takie spotkania.

A u nas... dzieje się dużo... dużo dobrego :-)
Poznaliśmy się bliżej z sąsiadami, oni mają córcię o pół roku starszą od Tymka - Olę, dzieciaki się uwielbiają, a nam się też świetnie rozmawia i miło spędzamy razem czas. To było wielkim moim marzeniem, by mieć takich bliskich, super znajomych :-)
Jak wiecie teściówką, którą uwielbiam, już w lipcu będzie mieszkać w naszym mieście, więc ja pójdę na pół etatu do pracy. Poza tym będę robić zdjęcia mamom z brzuszkami :-) - wreszcie się za to zabrałam.
Z moim M układa nam się pięknie...może trochę czasu nam brakuje dla siebie, ale mimo wszystko, jak tylko już jest ten czas...jest magiczny :-)
A Tymek przy Oli zaczął więcej się odzywać nauczył się wspinać i dużo je... ;-) wychodzą mu dwójki, więc nocki obecne są średnie, ale poza tym przesypia od 21 do 7 rano :-)
No i to by było na tyle pokrótce..co u nas :-) a jeszcze krócej - SZCZĘŚLIWIE :-D

reklama
Marzenka nie planuję ,ale może się wydarzy ha ha a wiecie co zauważyłam ,że jedynaki często nie chcą więcej dzieci wśród moich znajomych.

Do góry