reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

aga tak, na Castle Party, zaczęłam w 1996 roku :-) Kocham tamtejszy klimat!

To co, jesteśmy umówione? :-)

okruszek witaj!

reklama
no właśnie...nie wiesz co traciłaś:-D:-D:-D

może i nie wiem... widzę jaką Sławek ma siostrę i takiej na pewno nie chciałbym mieć! wolę być jedynaczką niż mieć takie rodzeństwo. poza tym czasmi ludzie z różnych powodów nie mogą mieć więcej dzieci. nie rozpatrywałabym tego w kwestiach egoizmu.

Marzenko,nie wiesz co straciłaś. Nas jest troje. Jak wspomnę jak byliśmy mali to aż mi się gęba cieszy.
Fajnie mieć rodzeństwo.

Marzenko oczywiście że tak,różnie bywa,ale fakt z moją siostrą ostatnio wrrrrrr za cholerę nie możemy się dogadać.....ale za młodu było fajnie...

aga tak, na Castle Party, zaczęłam w 1996 roku :-) Kocham tamtejszy klimat!

To co, jesteśmy umówione? :-)

w sumie nie musialam pytac - co innego gothic lady mogłaby robić w Bolkowie ;-):-D

Moniko - rozumiem, że przyjedziesz razem z Marzenka?

czy jestesmy umowione - pytanie!!!!!!!! Już czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam jedną siostrę, rok i 4 miesiące starszą - nie mogłabym bez niej żyć! A ja jestem konsekwencją myślenia, że karmiąc piersią nie można zajść w ciążę :-)

dzięki Dziewczyny

Aguś ja Koszalin reprezentuję... np. do Gdańska mam ok 300 km :-( wszędzie jest daleko :-( - niestety, a tylko domyślać się mogę jaką radością są takie spotkania.

A u nas... dzieje się dużo... dużo dobrego :-)
Poznaliśmy się bliżej z sąsiadami, oni mają córcię o pół roku starszą od Tymka - Olę, dzieciaki się uwielbiają, a nam się też świetnie rozmawia i miło spędzamy razem czas. To było wielkim moim marzeniem, by mieć takich bliskich, super znajomych :-)
Jak wiecie teściówką, którą uwielbiam, już w lipcu będzie mieszkać w naszym mieście, więc ja pójdę na pół etatu do pracy. Poza tym będę robić zdjęcia mamom z brzuszkami :-) - wreszcie się za to zabrałam.
Z moim M układa nam się pięknie...może trochę czasu nam brakuje dla siebie, ale mimo wszystko, jak tylko już jest ten czas...jest magiczny :-)
A Tymek przy Oli zaczął więcej się odzywać nauczył się wspinać i dużo je... ;-) wychodzą mu dwójki, więc nocki obecne są średnie, ale poza tym przesypia od 21 do 7 rano :-)
No i to by było na tyle pokrótce..co u nas :-) a jeszcze krócej - SZCZĘŚLIWIE :-D

reklama
Marzenka nie planuję ,ale może się wydarzy ha ha a wiecie co zauważyłam ,że jedynaki często nie chcą więcej dzieci wśród moich znajomych.

Do góry