reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

hej dziewczyny ja zaledwie na moment,wykąpie Nicol a potem może uda mi się wrzucić fotki o które prosiłyście :-)no z tymi fotelikami też mam stracha choć nie ogladałam Uwagi,jak będzie moment to kukne dzięki za link:tak:a najgorsze,że jesteśmy przed kupnem fotelika no to będziemy myśleć i myśleć oglądać i oglądać z m co by tu wybrać
ok uciekam postaram się później wdepnąć:tak:

reklama
nie no załamka na maxa, napisałam długaśnego posta, wcisnęło coś mi się na klawiaturze i wszystko zniknęło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
żesz w mordę, no chyba z dyńki go pociągnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstrętny komputer :baffled::baffled:

to w skórcie, nie będę się drugi raz rozpisywać :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mamo Niki lepiej już, pogodziliście się ze znajomymi?

mamstud, gratuluje pierwszych kroczków Gaby!! no i kupa w nocniku to też nie lada wyczyn :tak:
przykro mi że już nie karmisz...:-( wiem jakie to było ważne dla ciebie...

tsarina, gratuluje pierwszych kroczków u Izy Mirki :tak:

aga, cieszę się że weselicho się udało. Pomysł z balonem pierwsza klasa :tak::tak: chyba spapuguje po Tobie na najbliższych imprezach tego typu ;-)
a zabawy o której pisałaś nie znam :sorry: opisz jak to wygląda , jestem ciekawa :tak::tak:

Dobry wieczór:-)
Złożę najpierw życzenia i potem postaram się jeszcze coś odpisać:sorry:

Martalis i Xaverku
- wszystkiego najlepszego dla Was obojga z okazji ukończenia pierwszego roczku razem!!!!:-):-):-)

Confi i Damianku
Owco i Wiktorku
- dla Was także życzonka wszystkiego jak najlepszego na ostatnią miesięcznicę:-):-):-)

Barmanko-właściwie to dokładnie jest córka sąsiadki z bloku mojej mamy,dla mnie małolata, powiem Ci szczerze że po tym co mówiła itd,raczej wole nie mieć kontaktu.Dziewczna ma poprostu zrytą psychike :no:szkoda moich nerwów.
M&m's- teraz dla odmiany pije winko śliwkowe bardzo je lubie :tak: tylko szkoda że u mnie jest nie dostępne:no: (znajomi kupują mi je w Niemczech) wcześniej ponad 2lata nie piłam alkoholu i pewnie dlatego teraz nadrabiam:-)ale na szczęście nie w dużuch ilościach:tak:pozatym jakoś trzeba się odstresowywać
Roxy-nie tak dawno wspominałaś o czerwonym brezerku -:tak:to mój ulubiony,właściwie mój ulubiony drink to Bacardi +sok z białych winogron i cytrynka:tak:rany pisze jak jakiś alkoholik:-Da tak wogóle co u Ciebie?
ok zmniejsze fotki i wrzucam:-)
No i co najważniejsze zapomniałabym-kochane co do poniektórych z was posłałam zaproszenia na Nk ,mam nadzieje że nie macie mi zazłe mojej zuchwałości:zawstydzona/y:
A oto zdięcia ,mój mały zębuszek się załapał na fotki w mało komfortowym momencie:-D
Ława nie jest z Syriusza,nie do konca mi się podoba ale istotniejsza była praktyczność i co najważniejsze brak kantów:tak:no i nad telewizorkiem dojdzie witryna wisząca,co by nie było takiej luki na tej ścianie.Mam nadzieje że mi się nie oberwie bo sporo miejsca zajełam fotkami:zawstydzona/y:

Załączniki

• nika.jpg
    nika.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 64
  • IMGP5014ława.jpg
    IMGP5014ława.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 58
  • IMGP5008zębuszek.jpg
    IMGP5008zębuszek.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 61
  • IMGP5015tv.jpg
    IMGP5015tv.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 63
  • IMGP5009domek.jpg
    IMGP5009domek.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 56
  • IMGP5007topek.jpg
    IMGP5007topek.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Hejka:-)

Monia dla Ciebie i Tomaszka Wszystkiego Dobrego na ostatni niemowlęcy miesiąc:-)

airplanewickedcakechick.jpg

M&m,s...butki sa śliczne:tak: Już sobie wyobrażam jak będziesz czadowo wyglądała:tak::-)

Ankzoc....to jest straszne że nadal niewiadomo dlaczego cię ta głowa boli:no:
Mam nadzieje że szybko się to wyjaśni i pozbędziesz się tej przypadłości...zdrówka kochana:-)

Kasiula...na forum jest dział w którym fizjoterapeuta opisał jak dobierac butki dla dzieci:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/porady-fizjoterapeuty-f345/odpowiedni-dobor-butow-dla-malucha-38976/

Mama Niki...bardzo ładnie się prezentują mebelki...a jeszcze lepiej Niki na nocniku:tak::-)
U nas kochana b/z młoda szaleje:-D większość dnia spędzamy na spacerkach...ostatnimi czasy Naduśka grywa w piłke ze starszymi chłopakami na placu zabaw...tzn zabiera dzieciakom i piszczy przeokrutnie z radości:-D

Ostatnia edycja:
Malgoss, ale masz piękny suwaczek :tak::tak::-):-):-) bossski
imię wybrane? ;-):-):-)

dziękuję Barmanko:-):-).
Ja już Tobie wczoraj odpisałam, ale w momencie, jak chciałam już zaakceptować odpowiedź, mój stary laptop się wyłączył:wściekła/y:!
Suwaczek Jest w "dziewczęcych" kolorach - mój M. jest przekonany, że to będzie dziewczynka:-D. A ja nie wiem, na początku miałam takie odczucie, że będzie znowu syn, bo miałam takie same objawy ciążowe, jak z Szymonkiem:sorry:.
Imię wybrane dla córeczki - Izabela, a dla synka jeszcze się nie zastanawiamy. Pod koniec maja będzie usg ( już połówkowe!:rofl2:), to może będzie coś widać.
czy słyszałyście o kalendarzu chińskim, na którym można sprawdzić płeć (wstecz oczywiście też) Ja już kiedys o tym słyszałam, sprawdzałam i z szymonkiem się zgadza. jakbyście sprawdziły, czy u Was płeć dzieci się tez zgadza, to będziemy wiedzieć, co będę miała :laugh2:( a z tego kalendarza wychodzi chłopak:-D:-D:-D).
jestem ciekawa;-).
W lewej kolumnie wyszukujecie swój wiek w momencie zajścia ( trzeba zwrócić uwagę na dzień swojego urodzenia - tzn. przed urodzinami czy po), nie tylko rocznik, a w górnej linii miesiąc zapłodnienia :biggrin2:
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spole...endarz_chinski

TOMECZKU - wszystkiego najlepszego z okazji ostatniej miesięcznicy!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Malgoss....jak byłam w ciąży to sprawdzałam właśnie na tym kalendarzu płeć dziecka:tak::-D wziełam to z przymrużeniem;-) oka ale wyszła mi córeczka...no i sprawdziło się:tak::-D

Do góry