reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

witam kochane:-)
DAmianku- nasz kochany przystojniaku:tak:wszystkiego dobrego dla Ciebie,ogrom uśmiechów i radości niech u Ciebie zawsze gości!Rośnij mamie ,tacie na potęge co zuch duży z Ciebie będzie!buziaki o demnie i Nicol:*(mam nadzieje ,że teściowa Damisia nie przegoni nas za te buziaki;-):-))
Wiciu-wszystkiego co najlepsze dla Ciebie,a co najważniejsze to bardzo dużo Zdrówka i radości czerpania z każdego dnia bez katarku i takich tam,rośnij skarbie zdrowo!!!!buziaki odnas:*:*:*

Monika1977-ale mi dziś niespodzianke zgotowałaś:tak:nawet nie wiesz jak mnie cieszy twój post:-):tak:ogromnie mnie cieszy ,że się zrozumiałyśmy:tak::tak::tak::-)a odzywaj się odzywaj w sensie ty do mnie ja do Ciebie:-)także schowajmy uraze
Martalis-witaj w klubie nerwusków:-)nas na roczku będzie łącznie zNiki 14osób,też obmyślam menu:tak:no i mam już prawie kompletne:-)a co do twojego menu to zgodze się z Tsariną-jest ok:tak::tak::tak:
M&m's-po napisaniu mojego posta wreszcie załapałam,że odniosłaś się do Kasi:-Dale ze mnie gapa:zawstydzona/y:Pociesze Cię ,że ja też byłam spokojna i opanowana,sama siebie zaskoczyłam:szok:A wszyscy błędnie myśleli,że nerwy mi puściły :-Da to przecież wzruszenie,myśle że to odczujesz kiedy będziecie głęboko patrzeć sobie w oczy a na palcu zabłyśnie obrączka:tak:Magia i szczęście tego momentu -bezcenne,ach ta miłość;-)ale kochana dasz rade:tak:ja próbowałam ale nie dałam rady zapanować nad emocjami i wielkim wzruszeniem:zawstydzona/y:E to niewiele wam zostało,prawie wszystko załatwione,piękny i pamietny dzień przed wami:tak:
Aga km-pozazdrościć tylko tej odrobiny zabawy i szaleństwa:tak:ja chętnie bym się wyrwała z domku i uciekła bym od obowiazków:tak:a tu jeszcze sporo sprzątania bo dom wygląda jak pobojowisko ,a roczek tuż tuż,czyli prac i przygotowań ciąg dalszy:-)ale bynajmniej nie ma czasu na nude:tak:zdrówka dla taty życze!
Tsarina-ja myśle że Iza będzie bardzo zadowolona jak mama ją zabierze na wycieczke "ti tit bum bum"-tak to nasza Nicol nazywa:-)będzie dobry kierowca z Ciebie kochana:tak::tak::tak:A czy ja moge prosić o przepis na twoją kawke z rumem???myśle,że gościom przypadnie do gustu,za wyjatkiem teściowej bo bierze dużo lekrstw ale jej podam taką kawke jaką lubi.
Nina2003-życze aby kiepski nastrój poszedł precz, dużo siły dla Ciebie a dla twojego taty dużo dużo zdrowia!będzie dobrze-inaczej nie może być!Ja już dawno po piwku tradycyjnie był Desperados,ale jak tak dalej będe się raczyć Desperadoskami to napewno waga wskaże więcej i wpadne w nałóg:-D

A teraz pytanko z innej beczki-dziewczyny czy wy na imprezie waszych roczniaków będziecie mieć alkohol???ja nie chciałam ale chyba faceci bez małego piwka się nie obejdą,a dla pań myślałam o jakimś lekkim winku skoro dla mężczyzn coś będzie.
Dobrej nocy kochane:-)
edit

Martalis- Wszystkiego dobrego dla XAVCia i dla Was na ten roczek!rośnij skrabie rodzicom zdrowo ,zawsze bądź szczęśliwy i radosny !wszystkiego naj naj ,teraz to już duży chłopczyk z Ciebie:tak:buziaki od nas:*:*:*

Tsarino-chyba nie uciekasz w obawie,że ja się moge pojawić,:baffled:bo nocny marek na BB to chyba tylko ja:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

MamoNiki.. ja nie uciekłam przed Tobą... ja najbezczelniej na świecie poszłam spać... a kawa z rumem, to banał... parzysz zwykłą rozpuszczalną, dajesz pół kieliszka rumu, dolewasz śmietanki, ew. słodzisz i gotowe...

tort_na_roczek.jpg

Xavierze! Wszystkiego Najlepszego w Dniu Pierwszych Urodzin!

Xaverku ,wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin!!!
Ogromne buziole i uściski od BB ciotki i Tomka.
poohhappy1stbirthdaynumgk9.gif
tort,samochod,1.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry

nina2003- kurcze wiesz, powiem Ci, że to bardzo ciekawe z tymi nockami! Chocicaż u mnie ostatnio coraz gorzej! Kochana jak Twój tato??

martalis- wow widzę, że następna zdolniach nam się na forum trafiła, która sama torty robi, super, mam nadzieję, że pochwalisz się :-) kochan zrób masełko czosnkowe i do tego bagietkję pokrój u nas to zrobiło furrorę!

jola466- jak tam dziewczynki?? Spóźnione życzenia z okazji rocznicy: życzę wam jak najwięcej chwil spedzonych w gronie rodzinnym i mnóstwo miłości!

m&ms- dużo zdrówka dla Mikołaja

mamaNiki- no to już coraz bliżej końca remontu, mam nadzieję, że pochwalisz się efektem końcowym. Co do złego samopoczucia, ma nadzieję, że już lepiej! Przeczytałam o Twojej przykrej sytacji z pomocą, wiesz co ja też niejednokrotnie pomagałam ludziom a póxniej nie mogłam na nich liczyć albo wręcz jeszcze sie obrażali, ale wychodzę z takiego założenia, że każdy mój dobry uczynek kiedyś do mnie wróci nie od tych osób co im pomogłam to od innych! I wiem, ze sobie nie mam nic do zarzucenia! Co do % u nas na pewno będzie ja jestem raczej z takich co wypiją sobie jakis likier jednego drinka, ale mam pare osób w rodzinie, którzy lubią sobie wypić troszkę więcej!

bohaciefka- kochana Twoje porady są cenne! Ale opowiadaj co tam u Ciebie :-)

mamstud- no kochana brawo dla Gabuni! Oj współczuję Ci tych choróbsk :-( i zakończenia karmienia, ale i tak prawie rok miałaś tę przyjemność, więc cieszę się tymi chwilami! Chciałam Wam ,życzyć mnóstwo miłości i szczęsliwego zycia rodzinnego na tą waszą rocznicę!

monika1977- kochana oglądałam był wczoraj możesz go obejrzeć na stronie tvn uwaga- reportaże, chodziło o foteliki chicco! Powiem Ci, ze jestem teraz głupia!
Muszę kupić mai większy fotelik, a nie wiem już czy warto ufać tym wszytskim firmom zagranicznym!

agakm- kochana super, że wyszalałaś się! Ale , ze z Ciebie taka krejzolka to nie widziałam,żeby z wesela wracać z siniakami hmmmm :-D Dobrze, że Jagódka jest taka towarzyska, na pewno za parę lat będzie wam wiercić dziurę w brzuchu o rodzeństwo :laugh2: i brawo dla pomysłowośc twojego ema!

roxy, tsarina- ja tez wczoraj oglądałam ten program normalnie szok i wiecie co po programie weszłam na czat z tym pane i wiecie jakie padło na końcu zdanie! Że tak naprawdę firmy są nieuczciwe i za pieniadze kupują te certyfikaty czy tam homologacje i tak naprawdę nie wiadomo komu mozna wierzyć jedynie tym niezaleznym testom konsumenckim! poprostu paranaja a tak swoją drogą tez zastanawiałam się, po jaki ciul oni prowadzą testy przy prędkości 50-60 km na godzinę, przecież prawie nikt tak nie jeździ. Po dejżewam, że żaden fotelik czy kosztuje 300 zł czy 1300 nie wytrzymałby przy prędkości np 80- 100 km! Wiecie co ale dopiero teraz w człowieku obudziła sie taka świadomość i strach!

Spóźnione życzenia dla
Izy Mirki, Krzysia,
Damianka, Wiktorka
rosnijcie zdrowo łobuziaki

Xavciu
Życzę Ci, abyś rósł zdrowy,
zawsze się uśmiechał
i sprawiał swoim rodzicom dużo radości.

Zobacz załącznik 239751

pencil.png

Xavierku Wszystkiego Najlepszego z okazji Pierwszych Urodzinek...Rośnij Zdrowy,Uśmiechnięty na Pocieche Rodzicom...Buziaczki od ciotki i Nadusi:-)

HappyBirthday8.gif

Ankzoc, jak znajdę chwilę czasu to poszukam na stronie ''uwagi''.

Bosze,jaka u nas paskudna pogoda. Padało całą nic i teraz też pada.

Ostatnia edycja:
wszytskiego najlepszego dla Xavierka z okazji pierwszych urodzinek!!!!

Monia, współczuję podogy , u nas po dwóch pochmurnych dniach piękne słonko i cieplutko.

Mikołaj poszedł już dziś do szkoły , mam nadzieję że będzie ok. A Maja z katerem pewnie miesiąc będzie chodzić...bleghhhh

Tsarina, dobrze że burza was ominęla.

Aniu, pisz też co u ciebie, ty tak zawsze wszytskim odpowiesz a os bei zapomnisz...

Mamo Niki, my nie będziemy mieć "imprezy", i nie będzie też alkoholu.
A co do twoich desperadosów i wagi, to jeśli cię to pocieszy to ja też mam ostatnio "pijackie" chęci bez przerwy. tylko że za mną piwo chodzi bo mi znowu wstręt do słodkiego przyszedł i nawet alkohol słodki mnie odrzuca...

co do butów to zaraz wrzucę...

Dzien Dobry:-)

Mama Niki...co do alkoholu na urodzinkach to myśle że u nas bedzie winko...tak laitowo jezeli męska część towarzystwa będzie chciała coś więcej to barek mają pełny-ale myśle że się obejdzie bez tego...w końcu to urodziny dziecka:tak:

Ankzoc...ja to wogóle zwiariowałam jak zobaczyłam reportaż...myslałam że foteliki są w miare bezpieczne...na większą skale a tutaj zonk:baffled: Fakt,kto jezdzi z prędkością 60 km/h????
W sumie to nikt nie jest w aucie bezpieczny,przy większych predkościach to szczęścia trzeba zeby wyjść w miare bez szwanku:sorry2:
W każdym bądz razie żałuje że kupiłam fotelik chicco,będzie nauczka na przyszłośc:baffled:

U nas dzisiaj ładna pogoda,troszke sie chmurzy ale mam nadzieje że deszczu nie będzie:tak: Chcemy jechać Nadusi koniki pokazać bo bardzo je lubi:tak::-D
Miłego Dnia:-)

m&ms- co u mnie nic ciekawego w sumie, wczoraj tak mnie bolała głowa, że aż na wymioty mi się zbierało byłam sama w domu m, na szkoleniu bałam się, że jeszcze coś mi się stanie! Ale połozyłam się przytuliłam do Mai, która spała ze mna w łóżku i po godzinie zasnęłam! Dziś już jest lepiej! Pozatym stoję pod ścianą po sprzedałam Mai wózek łącznie z fotelikiem i muszę kupić szybko jakiś nowy, ale po wczorajszym programie jestm głupia!!!

roxy- kurcze wiesz ja używałam fotelika chicco od 0-13 kg teraz już go sprzedałam i tez był właśnie z taką bazą jak ten co we wczorajszym crash-teście! Na całe szczęscie nie mieliśmy żadnego wypadku i nie musiałam sparwdzać na własnej skórze jego wytrzymałości. Kochana żyjmy myslą i nadzieją, że żadnej z nas nie przytrafi się nic takiego nie wazne czy będzie miała fotelik za 200 czy za 2 tyś!

reklama
Do góry