reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hej dziewczyny ja zaledwie na moment,wykąpie Nicol a potem może uda mi się wrzucić fotki o które prosiłyście :-)no z tymi fotelikami też mam stracha choć nie ogladałam Uwagi,jak będzie moment to kukne dzięki za link:tak:a najgorsze,że jesteśmy przed kupnem fotelika no to będziemy myśleć i myśleć oglądać i oglądać z m co by tu wybrać
ok uciekam postaram się później wdepnąć:tak:

reklama
nie no załamka na maxa, napisałam długaśnego posta, wcisnęło coś mi się na klawiaturze i wszystko zniknęło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
żesz w mordę, no chyba z dyńki go pociągnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstrętny komputer :baffled::baffled:

to w skórcie, nie będę się drugi raz rozpisywać :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mamo Niki lepiej już, pogodziliście się ze znajomymi?

mamstud, gratuluje pierwszych kroczków Gaby!! no i kupa w nocniku to też nie lada wyczyn :tak:
przykro mi że już nie karmisz...:-( wiem jakie to było ważne dla ciebie...

tsarina, gratuluje pierwszych kroczków u Izy Mirki :tak:

aga, cieszę się że weselicho się udało. Pomysł z balonem pierwsza klasa :tak::tak: chyba spapuguje po Tobie na najbliższych imprezach tego typu ;-)
a zabawy o której pisałaś nie znam :sorry: opisz jak to wygląda , jestem ciekawa :tak::tak:

Dobry wieczór:-)
Złożę najpierw życzenia i potem postaram się jeszcze coś odpisać:sorry:

Martalis i Xaverku
- wszystkiego najlepszego dla Was obojga z okazji ukończenia pierwszego roczku razem!!!!:-):-):-)

Confi i Damianku
Owco i Wiktorku
- dla Was także życzonka wszystkiego jak najlepszego na ostatnią miesięcznicę:-):-):-)

Barmanko-właściwie to dokładnie jest córka sąsiadki z bloku mojej mamy,dla mnie małolata, powiem Ci szczerze że po tym co mówiła itd,raczej wole nie mieć kontaktu.Dziewczna ma poprostu zrytą psychike :no:szkoda moich nerwów.
M&m's- teraz dla odmiany pije winko śliwkowe bardzo je lubie :tak: tylko szkoda że u mnie jest nie dostępne:no: (znajomi kupują mi je w Niemczech) wcześniej ponad 2lata nie piłam alkoholu i pewnie dlatego teraz nadrabiam:-)ale na szczęście nie w dużuch ilościach:tak:pozatym jakoś trzeba się odstresowywać
Roxy-nie tak dawno wspominałaś o czerwonym brezerku -:tak:to mój ulubiony,właściwie mój ulubiony drink to Bacardi +sok z białych winogron i cytrynka:tak:rany pisze jak jakiś alkoholik:-Da tak wogóle co u Ciebie?
ok zmniejsze fotki i wrzucam:-)
No i co najważniejsze zapomniałabym-kochane co do poniektórych z was posłałam zaproszenia na Nk ,mam nadzieje że nie macie mi zazłe mojej zuchwałości:zawstydzona/y:
A oto zdięcia ,mój mały zębuszek się załapał na fotki w mało komfortowym momencie:-D
Ława nie jest z Syriusza,nie do konca mi się podoba ale istotniejsza była praktyczność i co najważniejsze brak kantów:tak:no i nad telewizorkiem dojdzie witryna wisząca,co by nie było takiej luki na tej ścianie.Mam nadzieje że mi się nie oberwie bo sporo miejsca zajełam fotkami:zawstydzona/y:

Załączniki

• nika.jpg
    nika.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 59
  • IMGP5014ława.jpg
    IMGP5014ława.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 52
  • IMGP5008zębuszek.jpg
    IMGP5008zębuszek.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 55
  • IMGP5015tv.jpg
    IMGP5015tv.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 57
  • IMGP5009domek.jpg
    IMGP5009domek.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 50
  • IMGP5007topek.jpg
    IMGP5007topek.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Hejka:-)

Monia dla Ciebie i Tomaszka Wszystkiego Dobrego na ostatni niemowlęcy miesiąc:-)

airplanewickedcakechick.jpg

M&m,s...butki sa śliczne:tak: Już sobie wyobrażam jak będziesz czadowo wyglądała:tak::-)

Ankzoc....to jest straszne że nadal niewiadomo dlaczego cię ta głowa boli:no:
Mam nadzieje że szybko się to wyjaśni i pozbędziesz się tej przypadłości...zdrówka kochana:-)

Kasiula...na forum jest dział w którym fizjoterapeuta opisał jak dobierac butki dla dzieci:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/porady-fizjoterapeuty-f345/odpowiedni-dobor-butow-dla-malucha-38976/

Mama Niki...bardzo ładnie się prezentują mebelki...a jeszcze lepiej Niki na nocniku:tak::-)
U nas kochana b/z młoda szaleje:-D większość dnia spędzamy na spacerkach...ostatnimi czasy Naduśka grywa w piłke ze starszymi chłopakami na placu zabaw...tzn zabiera dzieciakom i piszczy przeokrutnie z radości:-D

Ostatnia edycja:
Malgoss, ale masz piękny suwaczek :tak::tak::-):-):-) bossski
imię wybrane? ;-):-):-)

dziękuję Barmanko:-):-).
Ja już Tobie wczoraj odpisałam, ale w momencie, jak chciałam już zaakceptować odpowiedź, mój stary laptop się wyłączył:wściekła/y:!
Suwaczek Jest w "dziewczęcych" kolorach - mój M. jest przekonany, że to będzie dziewczynka:-D. A ja nie wiem, na początku miałam takie odczucie, że będzie znowu syn, bo miałam takie same objawy ciążowe, jak z Szymonkiem:sorry:.
Imię wybrane dla córeczki - Izabela, a dla synka jeszcze się nie zastanawiamy. Pod koniec maja będzie usg ( już połówkowe!:rofl2:), to może będzie coś widać.
czy słyszałyście o kalendarzu chińskim, na którym można sprawdzić płeć (wstecz oczywiście też) Ja już kiedys o tym słyszałam, sprawdzałam i z szymonkiem się zgadza. jakbyście sprawdziły, czy u Was płeć dzieci się tez zgadza, to będziemy wiedzieć, co będę miała :laugh2:( a z tego kalendarza wychodzi chłopak:-D:-D:-D).
jestem ciekawa;-).
W lewej kolumnie wyszukujecie swój wiek w momencie zajścia ( trzeba zwrócić uwagę na dzień swojego urodzenia - tzn. przed urodzinami czy po), nie tylko rocznik, a w górnej linii miesiąc zapłodnienia :biggrin2:
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spole...endarz_chinski

TOMECZKU - wszystkiego najlepszego z okazji ostatniej miesięcznicy!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Malgoss....jak byłam w ciąży to sprawdzałam właśnie na tym kalendarzu płeć dziecka:tak::-D wziełam to z przymrużeniem;-) oka ale wyszła mi córeczka...no i sprawdziło się:tak::-D

Do góry