reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Bosze Aniu i ty chodzisz do pracy??!! nie może ci lekaż zwolnienia wypisać?? przecież to niewyobrażalne!! a bieżesz jakieś leki? może to coś z ciśnieniem - nadciśnieniem? i atykoncepcja hormoanlna też może być przyczyną. Trzymaj się ciepło.

Co do tych fotelików, toście mnie nastraszyły. My co prawda nie jeździmy samochodem prawie wogóle, ale jednak czasem jakaś wycieczka czy coś. brrrrr, ja to najgorsze wizje mam że wlaśnie wypadek samochodowy jak z dziećmi jadę.

M&M'Sik , a co z suknią? Pamiętam,że zamawiałaś ale czy masz ją już w domu?

suknia powinna być już w salonie, ale w warszawie :-( och jak ja już bym ją chciała mieć! . jeszcze miesiąc i 5 dni i wreszcie będzie moja :-) przymiarki i poprawki obiecane mam że zrobią w ciągu jednego dnia, więc jestem spokojna. :-)

a buty mam takie:

Załączniki

• SNB10411.jpg
    SNB10411.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
m&ms- tak chodzę do pracy, zreszta nie wiem czy lekarz wypisałby mi zwolnienie! Nawet o tym nie pomyslałam, ,musze się gdzieś zakręcic do jakiegoś lepszego specjalisty, może w Gdańsku. Co do leków jestem ograniczona bo Majka jeszcze na cycu! A paracetamol nie pomaga. Wiesz ja tez myslałam o tej kwesti, ze może to tabletki, ale odstawiłam na m-c i wcale nie było lepiej! Może zbyt krótki okres odsawienia, sama nie wiem! Wiesz ja jak załozyłam swoją suknię slubną to, później myślałam o niej codziennie i nie mogłam sie odczekać kiedy ją ubiorę na cały dzień

monika1977- proszę!

Jeśli chodzi o kwestię fotelików to człowiek tak naprawdę sobie uświadomił zagrożenie i głupie myśli ma w głowie, ale trzeba byc dobrej myśli, że zanej z nas nie spotka taki okrutny los! Wiecie pewnie, zaden fotelik nie jest w stanie ochronic dziecka przy normalnych prędkościach panujących na naszych drogach!

Aniu, to faktycznie, jak cały czas karmisz Maję to masz bardzo ograniczone możliwości. :-( Swoją drogą to nie wiedziłam że nadal karmisz - szczerze podziwam :szok::szok: :tak::tak:
A może to coś psychicznego, jakieś stresy, w domu w porządku, z mężęm? co? może jakiaś medcyna jak to się mówi "alternatywna" ? masaże na odprężenie...
i ja bym jednak powalczyla o zwolnienie...

Hej dziewczyny doradźcie mi prosze jakie najlepiej wybrać buciki dla dziewczynki która zaczyna chodzić a pozatym chciałabym się dowiedzieć jaki jest najmniejszy rozmiar bucików?

Ostatnia edycja:
witajcie

nienajlepiej się dzisiaj czuję, więc póki co składam jedynie życzenia.
Postaram się zajrzeć później :happy:

Martalis i Xaverku - WSZYSTKIEGO NAJNAJNAJLEPSZEGO Z OKAZJI WSPÓLNIE UKOŃCZENIA PEŁNEGO ROCZKU!!!
Buziaki od NAS :*******************

8ydmdf.jpg

2jcblgo.gif

Dlaczego Agi nie ma tyle czasu??
AgA co u ciebie? wszystko w porządku??

Kasiula już Tsarina ci odpowiedziala, wiec chyba się nieobrazisz jak ja już nic nie napiszę.

reklama

Marzeniak, wszystkiego dobrego dla Oliverka :*

10hls9h.jpg

Martalis, dla Xaverka
w ten szczególny dzień... Kochana wszystkiego najlepszego, dużo radości z synka, oby zawsze był wesołym i uśmiechniętym mamusi synusiem

2vuwiu1.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry