reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc
kochana gratuluję pierwszych kroczków:-):tak:
jejku jak Majeczka na początku filmiku fajnie kręci swoim kuferkiem:-D mała tanecznica:tak:

Mamo Niki
nie zamartwiaj się już:-) i trzymaj się ciepło:-)

reklama
Marzenka nie denerwuj się. Tomek robił kupska 8 dni i po kilka dziennie. Najwazniejsze nawadniaj. Kup w aptece środek uzupełniający elektrolity,kleik ors200 hippa,lacidofil. Nie dawaj mleka modyfikowanego.

Marzenka nie denerwuj się. Tomek robił kupska 8 dni i po kilka dziennie. Najwazniejsze nawadniaj. Kup w aptece środek uzupełniający elektrolity,kleik ors200 hippa,lacidofil. Nie dawaj mleka modyfikowanego.

no właśnie na noc już jej mleka nie dałam... dziś pogoda była pod psem i nigdzie nie wyszłyśmy, a do apteki jest kawałek... dałam jej smecte - bo miałam - i zrobiłam kleik ryżowy na wodzie, ale nie chciała pić za bardzo... może z 50 ml wypiła i odpychała mi butelkę... a ten ors200 to jak często podawać? bo jutro bym kupiła...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny
My wróciliśmy dziś
Napiszę w skrócie, bo ciężko myśleć o czym innym w obliczu takiej tragedii. Dla maluszków(Tymka i Mai i tych, które ominęłam przypadkiem ) gratulacje samodzielnych kroczków.
Dziękuję Barmance i Ankzoc za życzenia dla Julka.
Mamomatysia i Marzenko trzymajcie się. Oby Fifi przestał wymiotować, a Nataszka wymiotować i kupkać.
No i kondolencje dla rodzin ofiar poległych w wypadku samolotu prezydenckiego w Smoleńsku.

Dzień Dobry, ja tylko na chwilkę wpadłam złożyć życzenia Barmance :-)

MONIKO KOCHANA W DNIU TWOICH URODZIN
ŻYCZĘ CI MNÓSTWO UŚMIECHU, SAMYCH RADOSNYCH DNI
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ,
UDANEGO MAŁŻEŃSTWA I
POCIECHY Z MARCELKA

5795_59575795_789.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA
ROKSANKI ROŚNIJ ZDROWO

Dzień dobry.
Kochane mamusie na poczatek przestroga.Kupujac nowe ubranka z kieszeniami swoim maluchom przed pierwszym praniem czy ubraniem dzieciaczków obszukajcie kieszenie.Dziś po wypraniu spodenek okazało się ,że w kieszeni był pochłaniacz wilgoci!Ten sam ,który w piątek połknął Filip:szok::szok::szok:.Mam ciarki na plecach bo wczoraj na imprezie dziadków Filip miał je na sobie a torebkę z granulatem w kieszeni:szok:

STO LAT DLA JULIANA I NINY
LILI I MONIQSAN
ORAZ KASICY I ROKSANKI

M&m's Świetna masz dzieciaczki.Z Majki będzie mała baletnica a Mikołaj w garniturku po prostu szałowy:-).
Kasiu,Jolu,Kasico,Marzenko,Roxy,Ankzoc,Nino dziękujemy za słowa wsparcia.
Filip czuje się już dobrze.Zrobiliśmy badanie krwi tak jak zalecili w szpitalu jutro będą wyniki.

:tak:
Mamamatysia-miło już się bałam że jestem niemile widziana na spotkańku,tak m mi powiedział,widocznie coś źle wysłałam albo przez pomyłke komuś innemu posłałam wiadomość.Jestem na etapie rozważania co zrobić,bo m uparł się że mnie odwiezie do was bo boi się ,że pobłądze czy coś a boi sie i omnie i Niki(nigdy sama nie jechałam do Katowic)no i mówi,że wróci do domku i potem znów przyjedzie po nas.Moim zdaniem to bez sensu bo daleko mamy to chyba lepiej jak by zemną u was został,ale pewnie czuje się głupio i mu niezręcznie że sam jeden będzie ,no do czerwca troche czasu jest więc coś pokabinujemy:tak:no chyba ,że macie gdzieś blisko,staw rzeke czy cóś-to oddeleguje go na ryby bo już pytał czy w pobliżu was mozna gdzieś wędkować:-Da teraz wracam do spraw poważnych-bardzo Ci współczuje tego stresu i stachu jaki dzisiaj musiałaś przeżyć!:-(całe szczęście ,że obeszło się bez płukania żełondka!tak jak to Barmanka napisała-nie wyobrażam sobie jak robią płukanie u takich małych dzieci!całe szczęście że nic złego się nie stało.Dużo zdrówka dla Filipka,a dla Ciebie kochana dużó siły i wytrwałości na zakupy i całą tą bieganine ,która Cię czeka
Z noclegiem może być problem bo praktycznie możliwości łóżkowe u nas zostały już wyczerpane(zebrały się trzy mamusie):-:)-:)-(.Spróbuje pokombinować z noclegiem w pobliskim zajeździe ale na razie nic nie obiecuje bo musze sie tam wybrać i wybadać.
Jeśli chodzi o przyjazd z eMem to jak najbardziej może z Toba przyjechać przynajmniej mój eM nie zostanie skazany na wygnanie:-D:-D:-D
Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia:-).
AgA dziękujemy za życzenia:-).
Marzenko jak sie czuje Natasza???
Na temat sobotniej tragedii się nie wypowiem bo wszystko zostało powiedziane.
Historia zatoczyła kolo.Katyń znów zebrał"polskie" żniwo.
Szczerze współczuję rodzinom ofiar,poryczałam się wczoraj jak zobaczyłam na lotnisku plączącą Martę Kaczyńską.Najbardziej mi zal Marii Kaczyńskiej była wspaniałym człowiekiem z nielicznych wywiadów których udzielała zawsze płynęły mądre,ciepłe słowa...
współczuję ludziom, którzy wczoraj mieli wesela tudzież inne znaczące uroczystości rodzinne. Ti musiało być bardzo przygnębiające.
My wczoraj "świętowaliśmy" 30 rocznice ślubu moich rodziców. O południe cała rodzina wstała od stołu i uczciła 2 minutami ciszy pamięć zmarłych.W ogóle cała posiadówka odbyła sie prz właczonym TV i relacjach z przewiezienia ciała prezydenta do Polski.
Barmanko:
:-)Każdego roku o tej samej porze
Każdy Ci życzy co tylko może.
Ja korzystając z tej sposobności,
Życzę Ci szczęścia, dużo radości,
To, czego pragniesz, by się spełniło,
A to, co kochasz, by Twoim było!:-)

Barmanko z całego serca życzę Ci spełnienia marzeń i radości każdego dnia... by wżyciu Twoim gościło zdrowie, miłość, nadzieja i wiara ... byś znajdywała chwile na zatrzymanie się i wypicie dobrej kawy... Pociechy z Marcelka i Męża
buziaki!!!:-)

reklama

Spóźnione, ale szczere dla Lili, Julianka i Michasia co by radość z waszych małych buziek nie znikała:-D:-D:-D

Barmanko w urodziny Twe życzę Ci:
Samych szczęśliwych dni,
a czego tylko pragniesz
by życie dało Ci.
Pociechy z M i Marcelka

Ankzoc, Mamatysia dziękuje za życzenia

A ja mam dziś szał sprzątania, popołudniu z M planujemy jechać pod Pałac Prezydencki

Do góry