Witam Was Dziewczynki :-)
Najlepsze życzonka dla Kubusia i Jagódki ... i dla Waszych Mumusiek, by były z Was dumne i zawsze w dobrym nastroju...:-):-)
AgA czytałam o tym 'kółeczku' ... jejku... całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło
Za mecz trzymam kciuki
też nie znoszę tego sportu
Kasia i Aga_k_m widziałam zdjęcia z Waszego spotkanka...
super... eh fajnie by było mieszkać gdzieś bliżej siebie...
ja na wygwizdowie jakimś mieszkam nikogo blisko nie ma
Confi i AgA i Wy też się spotykacie... :-) superaśnie... eh...jak miło by było do Was również dołączyć
Mamamatysia remoncik...remoncik
to bardzo poprawia nastrój jak już jest po
miło widziane zdjęcia...kurczę a z tą ręką, to nie fajnie :-( przykro mi ... oby jak najszybciej przestałą boleć
Kasia widzę że Filipek sobie radzi już nawet na trawce
:-) brawo dla niego!!!! Trzymam kcuki za Wiktorię ;-) będzie dobrze
Barmanko i Nino życzę dużo dużo zdrówka!!! kurujcie się Dziewczynki!!!
Barmanko ja kupiłam nocnik zwykły dla Tymka, ale nie chce na niego siadać, jak tylko usiądzie, to wyciąga rączki by go zabrać, albo sam kombinuje jak to zrobić...
Chyba jeszcze czas dla niego.
Kasiu masz rację co do tego że to rodzice wiedzą kiedy próbować z nocniczkiem, najważniejsze by nie zmuszać Malucha do siedzenia, bo efekt będzie odwrotny.
Ankzoc życzę lepszych nastrojów
ja też z M niebawem obchodzimy rocznicę...i raczej prezentów mieć dla siebie nie będziemy
Myślę, że ważniejsza jest atmosfera i pomysł na miły wspólny wieczór... i daj nzać co u tego lekarza, bo jestem bardzo ciekawa
Współczuję bólu
Ogólnie zdrowi jesteśmy, Tymek przepięknie raczkuje, oczywiście sam wstaje, chodzi przy meblach i już dość często zapomina się i stoi bez trzymanki
do póki się nie zorientuje ;-) Zęby jak były 2 tak są tylko 2 i wciąż cisza... choć nocki bywają różne...ale żadna nie jest przespana w całości
Karmię tylko na noc i rano po przebudzeniu. Od jakiś 3 tyg Tymek jak słyszy muzykę, to tańczy do rytmu
i wygląda to przeuroczo
A ja mam dziś M powiedzmy że w domu... był dziś u dentysty, w końcu zabrał się za swoją jedynkę, będzie wstawiana korona
Długo odkładaliśmy to, bo kosztowna sprawa, a u nas jakoś ciężko finansowo...no ale cieszę się, bo wiem jak ważne to jest dla niego
. A teraz pojechał do sklepu po jakieś potrzebne drobiazgi i będzie naprawiał nasze autko, któe już prawie od miesiąca stoi pod domem i czeka na nowe hamulce i tłumik
- kolejny zupełnie nieoczekiwany wydatek
. Szukamy też wózeczka dla Tymka na letni czas ... i mamy upatrzony na razie peg perego Si completo :-) Dość drogi jest...ale dostaniemy zwrot za pity, to będzie na wózek i coś jeszcze ;-) Ale to jedyny wózek, który spełnia nasze oczekiwania :-)Mam tylko nadzieję, że mój M nie zmieni zdania
Trochę się rozpisałam
...
Pozdrawiam Was wszystkie!!!