reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witaj:-).Napisz coś więcej co u Was.Tęsknimy;-).

Ty to kochana jesteś :-)

Co u nas.... Andrzej nadal chory, właśnie słyszę jak kaszle.... Mam nadzieję, że do piątku mu przejdzie bo wybieramy się na zlot pewnych mam do Gdańska :-)
Gaba cudowna, choć lekko marudna. Przesypia całe noce, jest rozkoszna.
Ja mam zapieprz w pracy ale jakoś daję radę, mam kolejny audyt...
W sumie to już odliczam dni do weekendu :-)

reklama
Och zazdroszczę Wam tego dużego spotkania:tak:.Nie obgadujcie nas za dużo:-D:-D.
Do wekendu dużo czasu ,na pewno synuś wróci do formy:tak:.

puk puk czy jest tu ktoś :-)Witam się po zbyt długiej nieobecnosci:zawstydzona/y:ale widze,że nikt nietęsknił za mną.
JAGÓDKO KOCHANA_WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!DUŻO UŚMIECHÓW NA BUŹCE!SAMYCH SŁO NECZNYCH I BARDZO RADOSNYCH DNI!!!BUZIAKI ODEMNIE I NIKI:*
KUBUSIU_TOBIE RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO DOBREGO!WIELE RADOŚCI Z ZABAW!ROŚNIJ ZDROWO SKARBIE!!!!
Byłam u mamy 2dni -a tam niestety zero laptopa czy ompa i netu:no:a dziś dzień miałam bardzo przyjemny:tak:o10 wizyta u mojej koleżanki po fachu:-)no i obciełam się tak jak Paula :tak:ale się super czuje w tej fryzurce:tak:wygodna jak niewiem co i pozatym w moment ją ułoże,bo przy bobie niemiałam czasu prostować moich loków,Niki niepozwalała mamie :-Da teraz to jedynie grzywe tylko wyprostuje,kolezanki to się śmi iały że co miesiąc zmieniam fryz,a dla nich w sumie to dobrze bo mają co robić:-Doczywiście kolorek też zaliczony bo przy Niki niemoge sobie naspokojnie włosków farbnąć.
Przepraszam,ze tak tylko o sobie,ale jakoś niemam głowy pisać do was kochane z osobna,nienadgonie.Apo przyjemnosciach wpadłam do domu jak burza no i myłam wszystkie okna,itp w domku,jutro sprzątania ciąg dalszy:no:nazbierało się troszke.
Neurolog powiedziała,że z tego co widzi to jest ok u Niki,ale mała była śpiąca padająca ,więc badanie było niemiarodajne.Dostałam skierowanie na morfologie z czego bedzie robione badanie na tarczyce i nerki ,no i musze jechać na prześwietlenie ciemiączka ,to czeka mnie bieganie,a jak pomyśłe,że w czwartek ide z Niki na badanie krwi to chce mi się płakać:-(Niki taki żywczyk ,wszystkiego ciekawa,boje się że nie da sobie nic zrobić ,naszczęście m bedzie z nami to pomoze .Kurcze konczyłam już posta i połowe mi wcieło:wściekła/y:
Jak będe mieć wszystkie wyniki to na kontrol do pani neurolog i bedziemy wiedzieć co dalej,ale napewno bedzie ok ja jestem przekonana ,że Niki się leni bo widze po niej,no zobaczymy czas pokaże
Jak czytałam o Zosieńce kochanej to aż włos mi się zjeżył ,całe szczescie ,że wszystko dobrze się skonczyło!ale co się nadenerwowaliscie i namartwiliscie :szok:ciesze się że już ok
kochane uciekam bo padam na pysk,niezłoście się prosze,że tak mało pisałam uciekam spać,aż do mnie niepodobne iść o takiej godzince spać:szok:dobrej nocy kochane

Hej znalazłam gif'a takiego, że poprostu leże i kwiczę :-D
Proszę... dla poniektórych majoholiczek :happy2: Tylko tam trzeba by zmienić nieco tekst wypowiadany na Majowe mamy 2009 po prostu :tak:

aga_k_m oraz pozostałe równie ważne mamy majowe WITAM!

Załączniki

• 2yvw6yo..jpg
    2yvw6yo..jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 52
Slonko - dobre!!! baaa - najlepsze!!! Toż to godło naszego wątku:tak::-D:-D:-D!!!

mamo Niki - trzymam kciuki za badania u Nikolki. Współczuję Wam tej morfologii... Mam nadzieje, ze traficie na pigułę "z sercem", i nie będzie traumy.

reklama
Boshe żeby mi się chciało tak jak mi się nie chcę:)
Nawet nie pamiętam co miałam Wam napisać. No to nic nie napisze, tylko dobrej nocki Wam życzę.

Do góry