reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witaj:-).Napisz coś więcej co u Was.Tęsknimy;-).

Ty to kochana jesteś :-)

Co u nas.... Andrzej nadal chory, właśnie słyszę jak kaszle.... Mam nadzieję, że do piątku mu przejdzie bo wybieramy się na zlot pewnych mam do Gdańska :-)
Gaba cudowna, choć lekko marudna. Przesypia całe noce, jest rozkoszna.
Ja mam zapieprz w pracy ale jakoś daję radę, mam kolejny audyt...
W sumie to już odliczam dni do weekendu :-)

reklama
Och zazdroszczę Wam tego dużego spotkania:tak:.Nie obgadujcie nas za dużo:-D:-D.
Do wekendu dużo czasu ,na pewno synuś wróci do formy:tak:.

puk puk czy jest tu ktoś :-)Witam się po zbyt długiej nieobecnosci:zawstydzona/y:ale widze,że nikt nietęsknił za mną.
JAGÓDKO KOCHANA_WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!DUŻO UŚMIECHÓW NA BUŹCE!SAMYCH SŁO NECZNYCH I BARDZO RADOSNYCH DNI!!!BUZIAKI ODEMNIE I NIKI:*
KUBUSIU_TOBIE RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO DOBREGO!WIELE RADOŚCI Z ZABAW!ROŚNIJ ZDROWO SKARBIE!!!!
Byłam u mamy 2dni -a tam niestety zero laptopa czy ompa i netu:no:a dziś dzień miałam bardzo przyjemny:tak:o10 wizyta u mojej koleżanki po fachu:-)no i obciełam się tak jak Paula :tak:ale się super czuje w tej fryzurce:tak:wygodna jak niewiem co i pozatym w moment ją ułoże,bo przy bobie niemiałam czasu prostować moich loków,Niki niepozwalała mamie :-Da teraz to jedynie grzywe tylko wyprostuje,kolezanki to się śmi iały że co miesiąc zmieniam fryz,a dla nich w sumie to dobrze bo mają co robić:-Doczywiście kolorek też zaliczony bo przy Niki niemoge sobie naspokojnie włosków farbnąć.
Przepraszam,ze tak tylko o sobie,ale jakoś niemam głowy pisać do was kochane z osobna,nienadgonie.Apo przyjemnosciach wpadłam do domu jak burza no i myłam wszystkie okna,itp w domku,jutro sprzątania ciąg dalszy:no:nazbierało się troszke.
Neurolog powiedziała,że z tego co widzi to jest ok u Niki,ale mała była śpiąca padająca ,więc badanie było niemiarodajne.Dostałam skierowanie na morfologie z czego bedzie robione badanie na tarczyce i nerki ,no i musze jechać na prześwietlenie ciemiączka ,to czeka mnie bieganie,a jak pomyśłe,że w czwartek ide z Niki na badanie krwi to chce mi się płakać:-(Niki taki żywczyk ,wszystkiego ciekawa,boje się że nie da sobie nic zrobić ,naszczęście m bedzie z nami to pomoze .Kurcze konczyłam już posta i połowe mi wcieło:wściekła/y:
Jak będe mieć wszystkie wyniki to na kontrol do pani neurolog i bedziemy wiedzieć co dalej,ale napewno bedzie ok ja jestem przekonana ,że Niki się leni bo widze po niej,no zobaczymy czas pokaże
Jak czytałam o Zosieńce kochanej to aż włos mi się zjeżył ,całe szczescie ,że wszystko dobrze się skonczyło!ale co się nadenerwowaliscie i namartwiliscie :szok:ciesze się że już ok
kochane uciekam bo padam na pysk,niezłoście się prosze,że tak mało pisałam uciekam spać,aż do mnie niepodobne iść o takiej godzince spać:szok:dobrej nocy kochane

Hej znalazłam gif'a takiego, że poprostu leże i kwiczę :-D
Proszę... dla poniektórych majoholiczek :happy2: Tylko tam trzeba by zmienić nieco tekst wypowiadany na Majowe mamy 2009 po prostu :tak:

aga_k_m oraz pozostałe równie ważne mamy majowe WITAM!

Załączniki

• 2yvw6yo..jpg
    2yvw6yo..jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 45
Slonko - dobre!!! baaa - najlepsze!!! Toż to godło naszego wątku:tak::-D:-D:-D!!!

mamo Niki - trzymam kciuki za badania u Nikolki. Współczuję Wam tej morfologii... Mam nadzieje, ze traficie na pigułę "z sercem", i nie będzie traumy.

reklama
Boshe żeby mi się chciało tak jak mi się nie chcę:)
Nawet nie pamiętam co miałam Wam napisać. No to nic nie napisze, tylko dobrej nocki Wam życzę.

Do góry