reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia- dziekuje bardzo, ty jako jedyna mi złozyłaś życzenia :-). Oj kochana uważaj na siebie, ja wiem, ze świeta już blisko, a jeszcze macie duzo pracy, ale zdrówko wazniejsze!
Już nie mogę doczekać się zdjęć.....

tsarina- dzieki za pomysł ;-), obrazki wymiatają:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie mamuśki...cholercia trzeba było wczoraj te toasty zamawiać??? Tak się wczułam w role by żadnej nie pominąć i dziś jestem taaaaka zmęczona :-D:-D:-D
Ale za wszystkie wypiłam :-D nawet za Mmatysi rękę bolącą :-D
O matko...nigdy więcej nie raczę się jak mam iśc na drugi dzień do pracy :sorry2:

Chciałabym złożyć życzenia mojej synowej :sorry2::sorry2::sorry2:

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

Tego wszystkiego Tobie i Twojej Mamusi życzymy my...Jarząbki ;-) Confi i Damisiek

1nxlk8.jpg

a ja dziś kiszę się w robocie i kompletnie nie mam do tego głowy. :baffled::baffled::baffled:

Tsarina....padłam po prostu, parsknęłam , oplułam mojego lapka i padłam :-D:-D:-D
dzięki!!!

Aniu najlepszego z okazji rocznicy :sorry2: coś wymyślisz...wierzę w Ciebie ;-)

Witam Was Dziewczynki :-)

Najlepsze życzonka dla Kubusia i Jagódki ... i dla Waszych Mumusiek, by były z Was dumne i zawsze w dobrym nastroju...
:-):-)

AgA
czytałam o tym 'kółeczku' ... jejku... całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło :sorry2: Za mecz trzymam kciuki :baffled: też nie znoszę tego sportu :no:
Kasia i Aga_k_m widziałam zdjęcia z Waszego spotkanka... :-D super... eh fajnie by było mieszkać gdzieś bliżej siebie...:sorry2: ja na wygwizdowie jakimś mieszkam nikogo blisko nie ma :baffled:
Confi i AgA i Wy też się spotykacie... :-) superaśnie... eh...jak miło by było do Was również dołączyć :sorry2:
Mamamatysia remoncik...remoncik :-D to bardzo poprawia nastrój jak już jest po :-p miło widziane zdjęcia...kurczę a z tą ręką, to nie fajnie :-( przykro mi ... oby jak najszybciej przestałą boleć
Kasia widzę że Filipek sobie radzi już nawet na trawce :szok::-) brawo dla niego!!!! Trzymam kcuki za Wiktorię ;-) będzie dobrze
Barmanko i Nino życzę dużo dużo zdrówka!!! kurujcie się Dziewczynki!!!
Barmanko ja kupiłam nocnik zwykły dla Tymka, ale nie chce na niego siadać, jak tylko usiądzie, to wyciąga rączki by go zabrać, albo sam kombinuje jak to zrobić...:-p Chyba jeszcze czas dla niego. Kasiu masz rację co do tego że to rodzice wiedzą kiedy próbować z nocniczkiem, najważniejsze by nie zmuszać Malucha do siedzenia, bo efekt będzie odwrotny.
Ankzoc życzę lepszych nastrojów :sorry2: ja też z M niebawem obchodzimy rocznicę...i raczej prezentów mieć dla siebie nie będziemy :sorry2: Myślę, że ważniejsza jest atmosfera i pomysł na miły wspólny wieczór... i daj nzać co u tego lekarza, bo jestem bardzo ciekawa :nerd: Współczuję bólu

Ogólnie zdrowi jesteśmy, Tymek przepięknie raczkuje, oczywiście sam wstaje, chodzi przy meblach i już dość często zapomina się i stoi bez trzymanki :-D do póki się nie zorientuje ;-) Zęby jak były 2 tak są tylko 2 i wciąż cisza... choć nocki bywają różne...ale żadna nie jest przespana w całości :baffled: Karmię tylko na noc i rano po przebudzeniu. Od jakiś 3 tyg Tymek jak słyszy muzykę, to tańczy do rytmu :-D i wygląda to przeuroczo:-D
A ja mam dziś M powiedzmy że w domu... był dziś u dentysty, w końcu zabrał się za swoją jedynkę, będzie wstawiana korona :baffled: Długo odkładaliśmy to, bo kosztowna sprawa, a u nas jakoś ciężko finansowo...no ale cieszę się, bo wiem jak ważne to jest dla niego :tak:. A teraz pojechał do sklepu po jakieś potrzebne drobiazgi i będzie naprawiał nasze autko, któe już prawie od miesiąca stoi pod domem i czeka na nowe hamulce i tłumik :baffled: - kolejny zupełnie nieoczekiwany wydatek:baffled:. Szukamy też wózeczka dla Tymka na letni czas ... i mamy upatrzony na razie peg perego Si completo :-) Dość drogi jest...ale dostaniemy zwrot za pity, to będzie na wózek i coś jeszcze ;-) Ale to jedyny wózek, który spełnia nasze oczekiwania :-)Mam tylko nadzieję, że mój M nie zmieni zdania :dry: :szok:

Trochę się rozpisałam :zawstydzona/y:...
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
Aniu u mnie też niedługo druga rocznica i właśnie boje się, że tak samo jak u Ciebie nic się nie będzie działo...więc kochana po drodze z pracy do sklepu po jakieś fatałaszki i winko i... wierzę w Ciebie. Wszystkiego najlepszego. Przepraszam, że pominęłam Cię, ale średnio przytomna dziś jestem... od rana znów katar i boli mnie głowa, a do tego jeszcze Julek tak marudzi, że masakra.

Confi kacyk?I dziś do pracy uuuu, ja już zapomniałam jak to jest:)

Mamomatysia i będziesz sprzątać z tą ręką bolącą?

Hej Okruszku, zajrzyj na wątek wózkowy , mam coś dla Ciebie :tak:
a co do spotkania , to do 27 jeszcze jest czas ...zapraszamy :-):-):-)

Witajcie :-):-):-)

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA ŻYCZENIA!!!
:***************************************
Ankzoc - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-):-):-)!!!
Dziewczyny dobrze Ci podpowiadają - kup jakieś winko, załóż sexy bieliznę, wypożycz jakiś fajny filmik, pozapalaj świece... a na kolację może być nawet spaghetti bądź pizza. Liczy się pamięć, ciepłe słowa i nastrój!!!

Tsarina - jesteś boska Kobieto:tak::-)!!! Ty zawsze potrafisz nas podnieść na duchu i rozśmieszyć do łez - buziak Ci za to :***

Confi - męczy główka??? hehe - i tak Ci zazdroszczę tej żubróweczki - nawet w połączeniu z kacykiem;-)

A My zmykamy zaraz na spacerek. M na budowie. Ja już obiadek mam ugotowany... wiec tylko czekam az sie Jaga przebudzi i lecimy :tak::-)

Anzoc ja też uważam,że lepiej stworzyć miły nastrój wieczorkiem niż kupić jakiś prezent. Załóż coś sexownego ,przygotuj winko i rocznice spędźcie w łóżku jak za starych dobrych czasów.

Okruszku fajnie,ze do nas zajrzałaś-wpadaj częściej.

Confi ,kupiłaś wózek?No i na kaca najlepsza praca.

Mmatysia a może trzeba rękę prześwietlić?

Ninko zmieniam avatar ae w dalszym ciągu mi się nie widzi. Zdjęcia po zmniejszeniu są jakieś takie.....no nie takie jak powinny.

Czekam na małego aż wstanie i idziemy na powietrze. Doszłam do wniosku ,ze będę z nim wychodzić po spaniu żeby poobserwował co się na świecie dzieje.

Hej dziewczyny:-)
Poczytałam Was troszkę...dziecie mi śpi,czekam aż wstanie żeby na spacerek się wybrać:tak:

Mmatysiu....oj kochana widze że remont się odbił na Twoim zdrówku:-( Mam nadzieje że ręka przestanie boleć i wszystko się dobrze skończy:tak:
Trzmam kciukasy i też chętnie fotki zobacze:tak::-)

Barmanko,Nino....zdróweczka Wam życze...oby się nic poważniejszego nie przypałętało:tak::-)
Jeżeli chodzi o nocnikowanie to my też próbujemy ale delikatnie:-D;-)
Kupiłam nocnik taki zwykły za całe 7 zł i póki co mała chętnie siada ale na chwilkę:-D:tak:
Nic jeszcze się na nim nie wydarzyło...raczej jak schodzi z niego to pampers mokry:-D

Ankzoc...Tobie kochana Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy....Dużo Miłości:tak::-)
Co do prezentów to zgodze się z Agą....atmosfera a cała reszta już się ładnie rozwinie:tak:;-):-)

Confi....Miłej pracy:-) Toś poszalała kobieto wczoraj:-D;-)

Tsarina...jesteś niesamowita:-D:-D:-D:tak:
Poprawiłaś mi troszke zepsuty humor z rana:-( Podziękował...dobra kobieto:-)

AgA....no niefajnie że musisz iść na ten mecz...jeszcze sama:no: Wiadomo że na takich meczach różne rzeczy się dzieją:baffled: Wez sobie jakiegoś faceta do pomocy...powodzenia życze:tak::-)

Dziewczyny wybaczcie jeżeli nie odpisałam wszystkim...pogubiłam się troszkę...bo Wy znowu gotowałyście czy tam piekły sernik bez sera:-D:baffled:

Okruszku...Witaj:-) Dla męża powodzenia u dentysty:tak: też mnie czeka ta wątpliw przyjemnośc:tak:

Miłego Dnia wszystkim:-):-):-)

reklama
Do góry