reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziewczyny chyba się poryczę:-:)-:)-:)-(.....właśnie mój szef oznajmił mi ze mam z chłopakami iść na mecz piłki nożnej....bosze....nienawidzę piłki nożnej , do tego mecz o 20.00 skończy się po 22.00 no i gra Lechia Gdańsk z legia warszawa...może być grubo...po prostu super:baffled:

uuuuu - no to rzeczywiście... nie zazdroszczę.... Ale bedziesz miala kogos do pomocy???

sama i 11 szt. młodzieży....oczywiście ze nie ma faceta bo jedyny facet to mój szef który napisał ze On nie cierpi piłki i za żadne pieniądze nie pójdzie a poza tym i tak robi już za dużo dla domu....1 wychowawczyni jest na urlopie a 2 pozostałe to jego przyjaciółki...no i ja zostałam....rano zadzwonię do szwagra i poproszę żeby ze mną poszedł....wkurzyłam się...będę miała znów stress przez noc:baffled:

Aguś - bardzo Ci wspólczuję.. Będę trzymała za Ciebie kciuki, bo z pewnością się przydadzą... Kurcze mecze to nie wypad do cyrku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sama i 11 szt. młodzieży....oczywiście ze nie ma faceta bo jedyny facet to mój szef który napisał ze On nie cierpi piłki i za żadne pieniądze nie pójdzie a poza tym i tak robi już za dużo dla domu....1 wychowawczyni jest na urlopie a 2 pozostałe to jego przyjaciółki...no i ja zostałam....rano zadzwonię do szwagra i poproszę żeby ze mną poszedł....wkurzyłam się...będę miała znów stress przez noc:baffled:
No to Cę ładnie wykręcili:baffled:ale jak szwagier z tobą pójdzie to będzie dobrze:tak:.

Moni dobranoc i Ja uciekam Pa.

Dzień Dobry
poczytałam kochane co u was, jestem na bieżąco, wybaczcie, ze nie odpiszę każdej z was (co u mnie bywa naprawdę sporadyczne), ale jestm w pracy, mamy trochę roboty , boli mnie cholernie głowa- dobrze, że jutro idę do neurologa i mam trochę kiepski nastrój, bo dziś z m mamy 2 rocznicę ślubu i tak jakoś, nic specjalnego nie mamy na ten dzień, nawet prezentów dla siebie, myślałam, żeby może coś kupić po południu, ale brak mi w ogóle pomysłu i tak mi smutno :-:)-:)-( ehhh
wybaczcie, ze tak tylko o sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego Dnia życzę :happy2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA JAGÓDKI
ROŚNIJ ZDROWO
I BĄDŹ ZAWSZE RADOSNA

reklama
Jagodzianko, Jagodzianko! Dużo radości! Rośnij rodzicom jak i te jagody, co Ci je ciocia Tsarina z Iza Mirką podarowała, hej!
jagody_kwitna.jpg

a zdjęcia w następnym poście... dzieć wzywa

anzoc łobuzie... masz przecież broń kobiecą! Koroneczki, fatałaszki, jego ulubione winko, lekka kolacyjka i gotowe! A jak ma byc z prezentem, to weź jakąs szminkę co masz na wykonczeniu i Ci nie żal i zrób mu laurke z masą odcisków ust!

Do góry