reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziewczyny chyba się poryczę:-:)-:)-:)-(.....właśnie mój szef oznajmił mi ze mam z chłopakami iść na mecz piłki nożnej....bosze....nienawidzę piłki nożnej , do tego mecz o 20.00 skończy się po 22.00 no i gra Lechia Gdańsk z legia warszawa...może być grubo...po prostu super:baffled:

uuuuu - no to rzeczywiście... nie zazdroszczę.... Ale bedziesz miala kogos do pomocy???

sama i 11 szt. młodzieży....oczywiście ze nie ma faceta bo jedyny facet to mój szef który napisał ze On nie cierpi piłki i za żadne pieniądze nie pójdzie a poza tym i tak robi już za dużo dla domu....1 wychowawczyni jest na urlopie a 2 pozostałe to jego przyjaciółki...no i ja zostałam....rano zadzwonię do szwagra i poproszę żeby ze mną poszedł....wkurzyłam się...będę miała znów stress przez noc:baffled:

Aguś - bardzo Ci wspólczuję.. Będę trzymała za Ciebie kciuki, bo z pewnością się przydadzą... Kurcze mecze to nie wypad do cyrku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sama i 11 szt. młodzieży....oczywiście ze nie ma faceta bo jedyny facet to mój szef który napisał ze On nie cierpi piłki i za żadne pieniądze nie pójdzie a poza tym i tak robi już za dużo dla domu....1 wychowawczyni jest na urlopie a 2 pozostałe to jego przyjaciółki...no i ja zostałam....rano zadzwonię do szwagra i poproszę żeby ze mną poszedł....wkurzyłam się...będę miała znów stress przez noc:baffled:
No to Cę ładnie wykręcili:baffled:ale jak szwagier z tobą pójdzie to będzie dobrze:tak:.

Moni dobranoc i Ja uciekam Pa.

Dzień Dobry
poczytałam kochane co u was, jestem na bieżąco, wybaczcie, ze nie odpiszę każdej z was (co u mnie bywa naprawdę sporadyczne), ale jestm w pracy, mamy trochę roboty , boli mnie cholernie głowa- dobrze, że jutro idę do neurologa i mam trochę kiepski nastrój, bo dziś z m mamy 2 rocznicę ślubu i tak jakoś, nic specjalnego nie mamy na ten dzień, nawet prezentów dla siebie, myślałam, żeby może coś kupić po południu, ale brak mi w ogóle pomysłu i tak mi smutno :-:)-:)-( ehhh
wybaczcie, ze tak tylko o sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego Dnia życzę :happy2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA JAGÓDKI
ROŚNIJ ZDROWO
I BĄDŹ ZAWSZE RADOSNA

reklama
Jagodzianko, Jagodzianko! Dużo radości! Rośnij rodzicom jak i te jagody, co Ci je ciocia Tsarina z Iza Mirką podarowała, hej!
jagody_kwitna.jpg

a zdjęcia w następnym poście... dzieć wzywa

anzoc łobuzie... masz przecież broń kobiecą! Koroneczki, fatałaszki, jego ulubione winko, lekka kolacyjka i gotowe! A jak ma byc z prezentem, to weź jakąs szminkę co masz na wykonczeniu i Ci nie żal i zrób mu laurke z masą odcisków ust!

Do góry