monika1977
Fanka BB :)
Dziewczynki ja już idę spać.pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny chyba się poryczę:----(.....właśnie mój szef oznajmił mi ze mam z chłopakami iść na mecz piłki nożnej....bosze....nienawidzę piłki nożnej , do tego mecz o 20.00 skończy się po 22.00 no i gra Lechia Gdańsk z legia warszawa...może być grubo...po prostu super
No to Cę ładnie wykręciliale jak szwagier z tobą pójdzie to będzie dobrze.sama i 11 szt. młodzieży....oczywiście ze nie ma faceta bo jedyny facet to mój szef który napisał ze On nie cierpi piłki i za żadne pieniądze nie pójdzie a poza tym i tak robi już za dużo dla domu....1 wychowawczyni jest na urlopie a 2 pozostałe to jego przyjaciółki...no i ja zostałam....rano zadzwonię do szwagra i poproszę żeby ze mną poszedł....wkurzyłam się...będę miała znów stress przez noc