reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hehehe no poszalałam poszalałam ... jest mi coraz lepiej ...powolutku dochodzę do siebie ;-)

Monika, nie kupiłam jeszcze wózka tylko znalazłam dla Okruszka fajne oferty cenowe na PP Si...sama zastanawiam się nad kupnem bo wózek jest faktycznie świetny. Już obczaiłam ze można je zobaczyć w Świecie Dziecka na Targówku w Warszawie więc przy okazji pobytu wstąpimy tam je zobaczyć
:tak::tak::tak:

reklama
a ja wciąż źle się czuję :-:)-( w nocy to myślałam że cały swój tłuszczyk wypocę :szok: smarkania ciąg dalszy, najgorsze że to takie smarki nad któym nie ma się kontroli...same wylatują z nosa :zawstydzona/y:

tsarina, haaa dobre :-)

ankzoc, daj znać co powie neurolog :tak: i wszystkiego najlepszego z okazji Waszej Rocznicy :tak::-)

tikanis, cu o Ciebie? Gdzie się chowasz? :sorry2::-p

martalis, ja też się przyzwyczaiłam do starych avatorków, zawsze szybko rozpoznawałam kto to pisze, a teraz jest lekkie utrudnienie ;-) ja na swoje usprawiedliwienie mam to że jest moja pierwsza zmiana odkąd jestem na BB :sorry2:

nina, tak ja wiem że ty wciąż karmisz piersią:tak: jednak ja mam wciąż obawy co do stosowania tej diety :zawstydzona/y:

monika, domyślam się że bardzo Ci brakuje słodyczy.. miałam to samo gdy karmiłam piersią i okazało się że Marcel jest skazowy :baffled: znalazłam tylko jedne owsiane ciasteczka i gingerowe które mogłam jeść... i tak przez 5 miesięcy:baffled:

confi, ty alkoholusie :-p:-p:-D:-D

no i na razie tyle :zawstydzona/y:

minęła godzinka więc mogę ;-)

Jagódko aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...

vy8m5w.jpg

Aga, dla Ciebie też mam torcik.. nie mogłam się powstrzymać ;-):-D:-D
Siły i wytrwałości kochana :tak:

fx5gs2.jpg

Witam.Będzie tu ktoś dzisiaj???
Matysia jak ręka?
Barmanka mam nadzieję że już troszkę lepej:tak:.
ankzoc wszystkiego najlepszego i wielu szczęśliwych lat z M;-)myślę że coś wymyśliłaś na wieczór;-).
tikanis co u Was???

Okruszku, o nocnik pytałam, gdyż Marcel dostał nocnik od naszych znajomych....no i jak mam być szczera to nie bardzo jestem z niego zadowolona :sorry2: nocnik jest bajerancki, szeroki, wysoki (Marcel siedzi wręcz jak żaba na nim, poza tym siedząc nóżkami nie dotyka podłoża) i nie bardzo mi przypadł do gustu. Ja chciałam kupić mu najzwyklejszy nocniczek .. szkoda że znajomi nie wpadli na pomysł by się najpierw zapytać mnie o zdanie :sorry2:
z opisu widzę że nasze maluszki rozwijają się w identycznym czasie :-):tak::tak:

Roxy, super że próbujesz z nocniczkiem. Ja sobie obiecałam że zacznę od 1 kwietnia, tak na dobre, bo teraz to nocnik służy do zabawy (do Okruszka pisałam o nim, dostaliśmy go od znajomych, nocnik jest bajerancki, i Marcel zamiast używać go do wiadomych potrzeb - bawi się nim :baffled:)

Nina, mi też katar leci z nosa, czuje się fatalnie.. Dziś to chyba odpuszczę sobie kąpiel małego, bo co nachylę głowę to smarki same mi wylatują (wczoraj m miał wolne to on kąpał synka :tak:)

Kasia, ja jestem, ale mam zamiar wypić grzane wino, więc pewnie szybko zmorzy mnie Amor Ciemności ;-):zawstydzona/y:

barmanka, kasia1208- dzieki dziewczyny ze pytacie,, ale szczerze nie chowam sie a nie mialam ostatnio weny pisac na forum... pewne rzeczy mi sie ostatnio nie spodobaly ale nie bede juz do tego wracac.. :/:baffled:

u nas kubus od ok tygodnia budzi sie w nocy i nie chce spac, tzn na rekach zasypia a kiedy odkladam go do lozeczka drze sie w nieboglosy no i tak az do skutku czyli branie na raczki lulanie i odkladanie az usnie.. nie wiem co mu sie stalo:// moze wiecej nas teraz potrzebuje,, ale dla nas to koszmar, wczoraj usypialam go tak 1,5 godziny:/ a takie pobudki ma 2-3..:/ pol nocy czlowiek nie spi://
a tak wszytsko jest ok..
kupilismy mu ubranko i jezdzic pchacz:) kaczuszke do wody i dinozaura zabawke.. takze ostatnio dostal od rodzicow duzoo prezentow.. hehe:) byla kasa wiec trzeba bylo ja na cos wydac a najlepiej sie wydaje na kubusia:p dla niego wszytsko:)
z rzeczy ktore umie,, to jak sie mu mowi daj smoczka to daje po czym zaraz zabiera,,albo buzi to otwiera szeroko buzie i krzyczy aaaaaa. i daje buzi i starsznie slini hehehe":) smiszny jest jak nie wiem,, juz probuje sam stac , tzn puszcza sie na pare sekund..ma narazie 2 zabki tylko i ogolnie jest strasznym gadulka.. ale fajnie nieraz go tak posluchac...:) tylko zeby spal jak jeszcze miesiac temu byloby fajnie tzn mial pobudki z 4-5 ale to tylko smoczka i dalej spal.. takze fajnie bylo ale sie skonczylo:/// moze mu to przejdzie..:/

tikanis oj Ten Wasz Kubulek zawsze znajdzie sposób aby rodzice nie przespali nocki:baffled:dużo siły i mocnej kawy życzę:sorry2:.
okruszku zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y:Witaj.Jak M u dentysty:sorry2:a autko już naprawione???Brawa za dreptanie Tymcia przy meblach:tak:.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór Majóweczki

Jagódko kochana 100 lat na ten kolejny miesiąc! Zdrówka i uśmiechu

jakoś dawno mnie tu nie było i nie wiem co na tapecie, z trudem dopchałam się do laptopa bo mój jest nadal w serwisie i nie miałam czasu Was poczytać. Mam nadzieję, że o mnie pamiętałyście! Ja o Was myślę codziennie.... :-)

reklama
Dobry wieczór Majóweczki

Jagódko kochana 100 lat na ten kolejny miesiąc! Zdrówka i uśmiechu

jakoś dawno mnie tu nie było i nie wiem co na tapecie, z trudem dopchałam się do laptopa bo mój jest nadal w serwisie i nie miałam czasu Was poczytać. Mam nadzieję, że o mnie pamiętałyście! Ja o Was myślę codziennie.... :-)
Witaj:-).Napisz coś więcej co u Was.Tęsknimy;-).

Do góry