reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

witam kochane:-)smacznych pączków życze!dziś taki słodki dzień:tak:więc mozna zapomnieć o kaloriach:-)wszystkiego najlepszego dla Julianka i Lilianki!!!!dużo zdrówka i usmiechów na buźce!!!:-)życze miłego dzionka uciekam bo mam gościa:tak:dziadziuś do Nicol przyjechał no i mam troszke laby bo teraz dziadziuś bawi;-)ppapap

reklama
ja się szybko witam i szybko zmykam :-:)-:)-(
normalnie padam na pysk, mały tak daje czadu że odlot :szok: normalnie tak jak u mamamatysi - przez kilka dni takiego powera dostał że szok, nie nadążam za nim, zaczął raczkować na dobre, wstaje przy wszystkim co możliwe, w łóżeczku takie akrobacje wyczynia że mała bania...dziś nie spaliśmy od 3 w nocy, bo młody się ...wyspał.. a ja na 7 do pracy :szok: jestem nietomna :-( a mało tego - najprawdopodobniej w sobotę też idę do pracy:-( normalnie ryczeć mi się chce...najgorsze w tym wszystkim jest to że z racji recesji ciągle do nas "zagląda" tata mojego szefa (założyciel firmy) i ciągle się wp...ala :angry::angry: zawsze coś mu nie przypasi:no:
w domu chlew i pobojowisko:confused2: jeszcze wyszła nam górna jedynka..
przy okazji gratuluje wszystkim dzieciaczkom, którym wyszły ząbki :tak:

jola, super że jesteś. mam nadzieję że wypoczęłąś choć troszkę..szacun dla ciebie że dajesz sobie rade :tak: pamiętaj co nam wszystkim obiecałaś:-p:tak::-):-)

ankzoc, przepraszam ale przez pomyłkę połączyłam twoje posty :zawstydzona/y::zawstydzona/y: strasznie mi wstyd za to i kajam się przed tobą :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (zrobiłam to z rozpędu):-(

confi, hihi już sobie wyobrażam co będzie się działo po wyjeździe teściowej :szok::-D

no i zapomniałam komu jeszcze miałam odpisać...

a wogóle to mam pytanie, za bardzo nie wiem właściwie co mam z tym zrobić i do kogo się udać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
czasami boli mnie kość biodrowa (nawet trudno mi wytłumaczyć tak słownie w którym miejscu), przedtem bolało mnie jak się schylałam po coś, ale teraz to nawet wystarczy jak tylko jakoś krzywo stanę, a ból takie jak by mi ktoś grubaśny gwóźdź wbijał w kość....
może któraś z was miała coś takiego i mogła by mi doradzić coś? :zawstydzona/y:

no i jeszcze złoże życzenia dla naszych solenizantów
* Nina, wszystkiego najlepszego dla Julianka
* Iwona, buziaczki dla Michałka
* Moniqsan, uściski dla Lilianki

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj pustki.
barmanka79- no to masz przechlapane na wszystkich frątach współczuję. Ja siedze w domku z Dawidkiem i czasem chciałabym pójść do pracy.A z tą kością biodrową to pewnie będziesz musiała prześwietlenie zrobić, a może nosisz maluszka cały czas na jednym boku i to jest powód?

dobry wieczór babeczki
Nie jestem w stanie Was nadrobic, ale coz... My byliusmy na wsi( u rodziny M) i w koncu odpoczelam. Moniqsan w Radomiu czy na nartach ?

Dobry wieczór mamusie.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA LILI,JULCIA I MICHASIA.
Jolu-Bardzo się cieszę,że znów jesteś z nami.Gratuluje kolejnych zębolków u dziewczynek.No i fajnie,że wyjazd sie udał(poprosiły zdjęcia w odpowiedni dział).
Confi-Ale zazdroszczę Ci tej"waszej nocy".ja tez bedę miała dzisiaj rewelacyjna -sama z piekielną dwójką
Roxy-Zdjęcia nowego imagu wrzucę po niedzielnym wypadzie w góry.Dzisiaj mam tak spuchnięte oczy,że nie nadaję się do fotografowania.
Barmanko-Gratuluje Marcelowi nowych umiejętności no i życzę ci duuuuuużo cierpliwość no i podzielności uwagi,jak tylko spuszczę Filipa z oka to coś zmajstruje.
Acha zapomniałam napisać,że wczoraj stojąc przy stole(sam wstał) puścił się i stał tak ok 3 minut-Żegnaj spokoju....

kasieńka, ja Marcelitka nigdy nie nosiłam na rękach. no chyba że w trakcie przenoszenia z jednego miejsca w drugie ;-)

mamamatysia, dzieci powinny mieć takie dzwoneczki przy nóżkach byśmy za każdą razą wiedziały gdzie one są :tak::-) mój jest straszny najrzydziura, zabawki go wogóle nie interesują....najlepsza jest siatka z cebulą, tudzież foliówka z ziemniaczkami :sorry::confused2:

a zapomniałam wam napisać, że przedwczoraj młodemu podałam truskawki...wczoraj było ok, tak się cieszyłam...na próżno...dziś tak go obsypało na całym ciałku że szkoda słów.....

Ostatnia edycja:
Barmanka a my tyle kasy na zabawki edukacyjne wydajemy:sorry::laugh2: a Filip ostatnio sobie upatrzył kółka te nakładane na drążek, uwielbia nimi rzucać tak fajnie daleko się turlają:sorry::-)
Mmatysia miałam się pochwalić że mój Filiś dzisiaj pierwsze samodzielne kroki zrobił a tu patrzę twój też mega zdolny ,ach te nasze Filipki:tak:

tak, tak...My tu kupę kasy na zabawki wydajemy, a dzieci same się zadowalają najmniejszymi pierdołkami

Achhh te Wasze Filipki (kasia, mamamatysia) - zdolne Chłopaki nie ma co...GRATULACJE dla Obu!!!
Tylko moja Jaga leniwa:confused2: Raczek fajny na parę kroków, później slizg na brzuchu... a jak podaję jej ręce to gotowa "biec" na nogach... ale chwieje się strasznie, wiec uważamy...

reklama
Za ręce to On by cały dzień chodził:sorry:jak jestem zajęta a on marudzi bardzo to proszę Wiktorię aby Go poprowadzała, wtedy On jest najszczęśliwszy..Tylko on od maleńkiego był bardzo sztywny ,spotykam się z koleżanką ,z którą rodziłam i jej malutka ot początku taka gibka była a Filip taki sztywniak i tak jest do teraz ,jak ją trzymam na rękach to ona mi się tak przelewa ,przyzwyczajenie po prosty.Wydaje mi się że on lada dzień pójdzie wtedy to dopiero będzie wesoło:szok::-D:-D.

Ostatnia edycja:
Do góry