reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

aga, a miałam zapytać... jak tam karmienie piersią ci idzie przy takie ilości Jagódkowych ząbków? Czujesz kiełki?

Powiem Ci, że póki co nie moge narzekać..
Prawą piers jedynie odczuwam (podczas ssania czuje lekkie szczypanie), a tak..o.k.
Chyba najbardziej zainteresowana moimi cycami rozumie, że jeżeli przegnie, to nie będzie zmiłuj się... :no::no::no:
Mamusia już kupiła ustnik do NUK-a i nowy kubeczek z Lovi (poprzedniego Canpola już zdewastowała:baffled:) i codziennie ćwiczymy:tak:

Mamomatysia - zrób fotkę tej cudnej zabawki:tak: Jaga z pewnością byłaby takową zachwycona:tak::-D
A co do forum, hmmm - martwi mnie słaba frekwencja... Liczę na to, że po niedzieli wszystko wróci na swoje tory

reklama
witam kochane:-)głowa dogóry!napewno frekfencja będzie większa,teraz pewnie przed weekendem każdy zabiegany zakupami czy wyjazdami:-)napewno po weekendzie bedzie lepiej:tak::-)życze miłego dzionka:tak:

No tak gratulacje dla Fifcia:-).Ja bym wolała żeby ten mój jeszcze trochę poraczkował bo teraz to już chwili spokoju nie ma.Tylko łazić,łazić i łazić...nawet przy scianie klęka na kolanach i próbuje wstawać,jak mu się wreszcie uda to przewalone:crazy:
Mój już tą umiejętność dawno posiada wstaje przy wszystkim:tak: ale żeby to było uciążliwe to nie,sam się sobą zajmie chodzi gdzie chce:tak:
A co do zabawek twojego Filipka u mnie to nie przejdzie wszystko jest natychmiast zjadane :szok::-D.
Mamy 5 zębola:-).

Dzień dobry dziewczynki a co tu tak pusto???:szok::szok:
w szoku jestem !
Mam nadzieję ,że po Walentynkach wszystko wróci do normy..no bo po co ja sobie ten komputer kupiłem hę?:confused2:

No dobra...na wstępie złożę życzenia Roksance oraz Filipkowi , aby zdrowo rosły i były zawsze uśmiechnięte i tak radosne jak teraz :tak:

Ja dziś jestem zawalona robotą przed Walentynkami więc nie mam czasu pisać, od rana dopiero usiadłam :eek: plecy tak mnie bola, że nie wiem jak się nazywam .

Gratuluję Filipkom mobilności, jeśli można to Damiś się przytuli do tej grupki bo dziś zrobił dwa samodzielne kroki od kanapy do leżaczka a wczoraj trzymając sznurek od kaptura tatusia zrobił kroków trzy :laugh2: nie mówiąc już o wspinaniu się na hamulec wózka i podskakiwanie na nim :szok:

Bohaciefka fajnie ,że widziałaś fasolkę , no i miło przeżywać to z Tobą jeszcze raz ...ach aż czasami zaczyna się tęsknić za tym czasem z brzuszkiem :sorry:

Mmatysia kobieto masz świetne pomysły na zabawki ...muszę wypróbować patent z opakowaniami po kremach...:-D:-D:-D
już wiem ze to będzie strzał w dziesiątkę. Wczoraj kupiłam mu spodenki w 5 10 15 i jak wróciłam do domu to zaczęłam je przymierzać...Mlody na odwrócenie uwagi od ubierania dostał kartonową metkę...jak mu ją zabrałam jaki był WRZASK!!:szok:

A tak w ogóle to teściowa już pojechała ...i zrobiło nam się smutno :eek:...
kurde...serio nam jej brakuje...szkoda ze chrapie jak smoczyca bo mogłaby właściwie zostać dłużej. Zadzwoniłam do niej jak była w pociągu i powiedziałam jej ze jak nam się uda przeprowadzić to będzie mogła przyjeżdżać kiedy chce i na jak długo chce :sorry: tak sobie zapunktowałam przypadkowo...

Dobra, wracam do pracy,aha przybłąkała się do nas kotka :happy: siedzi sobie teraz przy mojej kwiaciarni i drzemie...na moje oko jest kotna , będą jaja jak się niedługo rozpakuje :-D:-D:-D
nazwałyśmy ją Galerianka bo łasi się do wszystkich i ma biale skarpetki, to prawie jak kozaczki nie? Ciekawe co z nią będzie jak zamkną Centrum Handlowe...trochę szkoda ale chętnych na przyszłą mamę brak...niestety.

Ściskam was mocno, miłego wieczoru, muaaa :*

Trzymajcie się dziewczyny(Roxy, Ankzoc, Aga km).
Na wzór weźcie Tsarinę:)

:-):-):-):-)

Lilianko, Roksanko, Julianie, Michale, Filipku - wszystkiego dobrego od tsariny i Izy Mirki

1-630x608.jpg

Mój już tą umiejętność dawno posiada wstaje przy wszystkim:tak: ale żeby to było uciążliwe to nie,sam się sobą zajmie chodzi gdzie chce:tak:
A co do zabawek twojego Filipka u mnie to nie przejdzie wszystko jest natychmiast zjadane :szok::-D.
Mamy 5 zębola:-).
Gratulacje!!!
Filip też zjada dlatego codziennie dwa razy wymieniam pudełka;-).
Confi kochana pamietam ten zapierdziel przed walentynkami i dniem kobiet.
:baffled:.To trzeba przeżyć.Czasem mi tego brakuje:sorry:.Trzymaj się dzielnie na placu boju i melduj w niedziele wieczorem czy zjesz.Powodzenia.

czesc dziewczynki
maly daje nam ostatnio popalic w dzien nawet jest taki marudny malo spi no i teraz juz wiem ze to na 100% zabki,, dzis darl sie caly dzien i prawie wogole nie spal... mam nadzieje ze choc nocka jakas znosna bedzie.. oby... a tak w inny tor troche zejde slucham wlasnie pioseni michela jackona i jest on swietny szkoda mi go strasznie i tak sie kurzam ze tak ludzie go zle oceniali ganili a teraz kiedy umarl wszyscy wznosza go na piedestaly.. ehhh ... teraz to sie moga ugrysc w dupska...:/

polecam piosenke superowa
[video=youtube;cupnsUDyjuA]http://www.youtube.com/watch?v=cupnsUDyjuA&feature=PlayList&p=6E896D4D6CF70E6C&index=0[/video]

Confi kochana pamietam ten zapierdziel przed walentynkami i dniem kobiet.
:baffled:.To trzeba przeżyć.Czasem mi tego brakuje:sorry:.Trzymaj się dzielnie na placu boju i melduj w niedziele wieczorem czy zjesz.Powodzenia.
Na razie bilans na minus...jeśli chodzi o moje jedzenie ;-) z braku czasu zjadłam dziś tyle co nic ale to akurat mi nie zaszkodzi...
Nie wiem czy będę miała siły w niedzielę by usiąść do kompa, na szczęście w tym roku Walenty jest w niedzielę a to oznacza ze pracuję krócej niż zwykle :tak:

czesc dziewczynki
maly daje nam ostatnio popalic w dzien nawet jest taki marudny malo spi no i teraz juz wiem ze to na 100% zabki,, dzis darl sie caly dzien i prawie wogole nie spal... mam nadzieje ze choc nocka jakas znosna bedzie.. oby... a tak w inny tor troche zejde slucham wlasnie pioseni michela jackona i jest on swietny szkoda mi go strasznie i tak sie kurzam ze tak ludzie go zle oceniali ganili a teraz kiedy umarl wszyscy wznosza go na piedestaly.. ehhh ... teraz to sie moga ugrysc w dupska...:/
Tikanis kochana bądź hard nie soft ...na nasze szczęście ząbki kiedyś wszystkie wylezą i wtedy będzie spokój ;-)
Ja osobiście uważam Jacksona za genialnego muzyka i tego nikt mu nie odbierze . Piosenka jest super , ja też dam coś od siebie. To jest moja ukochana piosenka Michaela...jest cudowna i doskonała na chwile we dwoje ;-)

[video=youtube;Tm2BsOnAYcM]http://www.youtube.com/watch?v=Tm2BsOnAYcM[/video]

reklama
Do góry