reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Lilianko Michałku,Julianku na 9 miesiąc:
Życzę Wam pięknych dni, pięknych chwil, cudownych pragnień, gwiazd w rączkach i perełek w snach... ;-)

reklama
Zięciunio jak Zięciunio - ale ktoś tu o swej Żonie zapomniał :-p:-p:-p
ależ nigdy z życiu :-D żonie daje się całusy małżeńskie a Majeczka dostała pocieszycielski :-):-):-)

Witajcie Dziewczynki

Lilianko i Moniqsan
Julianku i Nino2003
Michałku i Iwono100na

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA 9 MIESIĄCA!!!

Dla całej Trójeczki:

3cwae.jpg

* Mamusie zapraszam na pączki mojej mamy i jakiś likierek ;-)

Jolu - Ciebie to z wielkimi ramionami witam :-):-):-)- nareszcie jesteś wśrod nas!!!

Ankzoc - wpadam na faworki i kawkę (pączki przyniosę z sobą):tak:;-)

A u nas nocka w miarę.. Dużo gorzej było po godz. 22:00 - pobudki z wielkim płaczem, TATA beee, Mama cacy - ale jak trzyma na rączkach i tuli... ehhhh... Na szczeście po północy usnęła...

Ja się dołączam do życzeń dla Lilijki , Julka i Michałka, 100 lat robaczki kochane !!!
Torcik jakiś dołączę później bo nie mam nic akurat tu ciekawego a internet coś dziś gubi prędkość :sorry:

Jolu jak fajnie cię znów widzieć !!! Gratulacje dla dziewczynek, zasuwają z tymi zebami jak szalone :-) , my się też w końcu doczekaliśmy ufff.
Już tu wszystkie pisałyśmy ze zazdrościmy wam spotkania z Moniq , ja będę w Warszawie w kwietniu na święta więęęęc może uda się nam także z nimi spotkać:sorry:

a tak w ogóle to dzień dobry bo znów wpadam jak wicher i nawet się nie przywitam ...
dziewczyny wyobraźcie sobie ,że jutro wyjeżdża moja teściowa ... nareszcie się wyśpimy :-D:-D:-D
o boszsz to będzie najpiękniejsza noc od miesiąca...no i najswobodniejsza też "you know what i mean " ;-) obym nie dołączyła do Malgoss i Bohaciefki :-D:-D

w każdym razie jutro o tej porze T będzie już u siebie ...:laugh2::laugh2::laugh2:
od czasów jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży nie miałam lepszej wiadomości...

dziewczyny wyobraźcie sobie ,że jutro wyjeżdża moja teściowa ... nareszcie się wyśpimy :-D:-D:-D
o boszsz to będzie najpiękniejsza noc od miesiąca...no i najswobodniejsza też "you know what i mean "
w każdym razie jutro o tej porze T będzie już u siebie ...:laugh2::laugh2::laugh2:
od czasów jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży nie miałam lepszej wiadomości...
wooow to super:-Dwreście poszalejecie z M;-) a Damianek się wyśpi:tak:

agakm- zapraszam........... ;-), widzę, że u Ciebie nocka też kiepska eh my to się mamy z tymi naszymi dziewczynami ;-)

confi- cóż za radość, entuzjazm. bije z twojego posta :-D:-D:-D:-D, życzę miłej nocki :-p;-), dziekujemy za całusa (dla żony małżeński a dla koleżanki specjalny :-D)

ja zaraz zmykam, także zyczę miłego dnia, jutro mnie nie będzie cały dzień także odezwę się w sobotę :-)

ps. minęła godzina od napisania mojego ostatniego posta, więc nie łamię regulaminu pisząc jeden pod drugim :-p:-p:-p:-p (żeby ktoś nie pomyślał, że Pani moderator nie przestrzega regulaminu hahaha :-D:-D)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękujemy serdecznie za życzenia
I pragniemy życzyć Michałkowi i Liliance wszystkiego najlepszego.

Roxy co tam u Was? Jak Nadusia?

Aga, Ankzoc przykro mi z powodu nocki.
U nas też bez rewelacji 4 pobudki 3 na pogłaskanie i jedna o 6 na cysia. No i marudzenia w dzień ciąg dalszy,

Czy bohaciefka odzywała sie na zamknietym. Pytam bo miała napisać jak na wizycie, a nie było jej tu i się martwię.

Gdzie jest Malinka?

Jolu super, że już jesteś:tak::-D

Confi a może jednak będziesz następna jak dobrze poszalejecie:)

Czyli co Magloss też? to ja znów nic nie wiem. Magloss czy mogę nieśmiało zapytać, czy Twój stan jest błogosławiony;-)?

Gdzie Barmanke wywiało?

Ja dziś posprzatałam, zrobiłam obiad, oponki(ale mi nie wyszły) i cały dzień jem słodkości:-D Hmmmm, gdzie ta moja dieta?

Witajcie popołudniowo Babeczki!!! Ile już pączków na koncie?

Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!

U nas dziś marudzenie w dzień, jeszcze cała ta górna jedynka nie wyszła i to chyba powód.

Confi za cały miesiąc z T w jednym domu medal powinnaś dostać. Ja bym chyba tego nie wytrzymała. Życzę upojnej nocy ;-)

Nina2003- w tłusty czwartek diety nie obowiązują:-)​

Wszystkiego Najlepszego dla Lilianki,Julianka i Michałka....Sto Lat Dzieciaczki:-)
Wybaczcie że bez torcików...ale boje się że net tego nie wytrzyma:sorry:

Mmatysiu....czekam na fotke nowej fryzurki,pochwal się kochana:tak: Super że byłaś na zakupkach...wyprzedaże są boskie,uwielbiam je:tak:
Ja jutro wybieram sie po nowego laptopa to przy okazji zachacze o sklepy dla dzieciaczków,już się nie moge doczekać:tak::zawstydzona/y:

Jolu Witaj:-) Mam nadzieje że wypoczęłaś troszke w Pl....no i czekam na opowieści:tak::-)

Confi....no w końcu pozbędziesz się teściowej;-) Już sobie wyobrażam co się bedzie działo:tak:;-) hmmm,tylko żeby Damiś się teraz nie wyspał przez rodziców;-):-)

Ankzoc,Aga....współczuje nieprzespanych nocek,już wiem co to znaczy:tak:

A u nas od wczorajszego wieczora nic się nie dzieje....stan podgorączxkowy zniknął tak samo jak się pojawił:szok: Nocka cała przespana,z jedną pobudką na mleczko....i od rana wszystko w porządku:tak:
Ciesze się strasznie bo się martwiłam:tak:
Tylko nie wiem z czego była ta temperaturka,bo ząbka dalej nie ma ale biel na dziąśle się powiększyła...no nic zobaczymy.
W każdym bądz razie młoda wróciła do normy....i razem z nią wrócił Szogun:tak::-D
Dziękuje wam za wsparcie:tak::-)
Ja dzisiaj jade do mamy....jutro zakupki i mam nadzieje że wieczorem zamelduje się z nowym sprzętem:tak:
Miłego tłustego czwartku...i pamiętajcie że diety dzisiaj nie obowiązują:tak::-)

Nino2003....dziękuje kochana za pamięć:tak:

Witam :-D Ja tylko na chwilke złożyć życzonka ;-) wszystkiego co najlepsze dla

Lili - Moniqsan,
lala3.JPG

Julianka- Niny,
Michasia- Iwony
370x-1-88606c7f07e81c19931afcdafb1dd661.jpg

U nas sypie od rana :baffled:
W niedziele jedziemy już do nas więc obecnie od ciorta pakowania, jak zwykle, ja nie wiem jak my się zabierzemy.... a jak tak dalej będzie padać to się zdenerwuje i zostaniemy....

Jolu witaj ;-) Pisz jak się wypoczynek udał :tak:

ankzc narobiłaś mi smaka bo ja jeszcze od rana żadnego pączka nie jadłam :eek:

przepraszam, że każdej nie odpisałam, ale dzieć śpi to chciałabym trochę popakować...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej majóweczki
Ja tylko wpadam żeby złożyć wszystkiego, wszystkiego najlepszego dla maluszków:
LILIANKI i JULIANKA
hmm aż musiałam się chwilkę zastanowić żeby nie przekręcić imion:-)
Buziaczki dla maluszków od cioci Niny i Kasiątka:tak:

Do góry