reklama
ależ nigdy z życiu żonie daje się całusy małżeńskie a Majeczka dostała pocieszycielski :-):-):-)Zięciunio jak Zięciunio - ale ktoś tu o swej Żonie zapomniał
Witajcie Dziewczynki
Lilianko i Moniqsan
Julianku i Nino2003
Michałku i Iwono100na
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA 9 MIESIĄCA!!!
Dla całej Trójeczki:
* Mamusie zapraszam na pączki mojej mamy i jakiś likierek ;-)Jolu - Ciebie to z wielkimi ramionami witam :-):-):-)- nareszcie jesteś wśrod nas!!!
Ankzoc - wpadam na faworki i kawkę (pączki przyniosę z sobą);-)
A u nas nocka w miarę.. Dużo gorzej było po godz. 22:00 - pobudki z wielkim płaczem, TATA beee, Mama cacy - ale jak trzyma na rączkach i tuli... ehhhh... Na szczeście po północy usnęła...
Ja się dołączam do życzeń dla Lilijki , Julka i Michałka, 100 lat robaczki kochane !!!
Torcik jakiś dołączę później bo nie mam nic akurat tu ciekawego a internet coś dziś gubi prędkość
Jolu jak fajnie cię znów widzieć !!! Gratulacje dla dziewczynek, zasuwają z tymi zebami jak szalone :-) , my się też w końcu doczekaliśmy ufff.
Już tu wszystkie pisałyśmy ze zazdrościmy wam spotkania z Moniq , ja będę w Warszawie w kwietniu na święta więęęęc może uda się nam także z nimi spotkać
a tak w ogóle to dzień dobry bo znów wpadam jak wicher i nawet się nie przywitam ...
dziewczyny wyobraźcie sobie ,że jutro wyjeżdża moja teściowa ... nareszcie się wyśpimy
o boszsz to będzie najpiękniejsza noc od miesiąca...no i najswobodniejsza też "you know what i mean " ;-) obym nie dołączyła do Malgoss i Bohaciefki
w każdym razie jutro o tej porze T będzie już u siebie ...
od czasów jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży nie miałam lepszej wiadomości...
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
wooow to superwreście poszalejecie z M;-) a Damianek się wyśpidziewczyny wyobraźcie sobie ,że jutro wyjeżdża moja teściowa ... nareszcie się wyśpimy
o boszsz to będzie najpiękniejsza noc od miesiąca...no i najswobodniejsza też "you know what i mean "
w każdym razie jutro o tej porze T będzie już u siebie ...
od czasów jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży nie miałam lepszej wiadomości...
agakm- zapraszam........... ;-), widzę, że u Ciebie nocka też kiepska eh my to się mamy z tymi naszymi dziewczynami ;-)
confi- cóż za radość, entuzjazm. bije z twojego posta , życzę miłej nocki ;-), dziekujemy za całusa (dla żony małżeński a dla koleżanki specjalny )
ja zaraz zmykam, także zyczę miłego dnia, jutro mnie nie będzie cały dzień także odezwę się w sobotę :-)
ps. minęła godzina od napisania mojego ostatniego posta, więc nie łamię regulaminu pisząc jeden pod drugim (żeby ktoś nie pomyślał, że Pani moderator nie przestrzega regulaminu hahaha )
confi- cóż za radość, entuzjazm. bije z twojego posta , życzę miłej nocki ;-), dziekujemy za całusa (dla żony małżeński a dla koleżanki specjalny )
ja zaraz zmykam, także zyczę miłego dnia, jutro mnie nie będzie cały dzień także odezwę się w sobotę :-)
ps. minęła godzina od napisania mojego ostatniego posta, więc nie łamię regulaminu pisząc jeden pod drugim (żeby ktoś nie pomyślał, że Pani moderator nie przestrzega regulaminu hahaha )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Dziękujemy serdecznie za życzenia
I pragniemy życzyć Michałkowi i Liliance wszystkiego najlepszego.
Roxy co tam u Was? Jak Nadusia?
Aga, Ankzoc przykro mi z powodu nocki.
U nas też bez rewelacji 4 pobudki 3 na pogłaskanie i jedna o 6 na cysia. No i marudzenia w dzień ciąg dalszy,
Czy bohaciefka odzywała sie na zamknietym. Pytam bo miała napisać jak na wizycie, a nie było jej tu i się martwię.
Gdzie jest Malinka?
Jolu super, że już jesteś
Confi a może jednak będziesz następna jak dobrze poszalejecie
Czyli co Magloss też? to ja znów nic nie wiem. Magloss czy mogę nieśmiało zapytać, czy Twój stan jest błogosławiony;-)?
Gdzie Barmanke wywiało?
Ja dziś posprzatałam, zrobiłam obiad, oponki(ale mi nie wyszły) i cały dzień jem słodkości Hmmmm, gdzie ta moja dieta?
I pragniemy życzyć Michałkowi i Liliance wszystkiego najlepszego.
Roxy co tam u Was? Jak Nadusia?
Aga, Ankzoc przykro mi z powodu nocki.
U nas też bez rewelacji 4 pobudki 3 na pogłaskanie i jedna o 6 na cysia. No i marudzenia w dzień ciąg dalszy,
Czy bohaciefka odzywała sie na zamknietym. Pytam bo miała napisać jak na wizycie, a nie było jej tu i się martwię.
Gdzie jest Malinka?
Jolu super, że już jesteś
Confi a może jednak będziesz następna jak dobrze poszalejecie
Czyli co Magloss też? to ja znów nic nie wiem. Magloss czy mogę nieśmiało zapytać, czy Twój stan jest błogosławiony;-)?
Gdzie Barmanke wywiało?
Ja dziś posprzatałam, zrobiłam obiad, oponki(ale mi nie wyszły) i cały dzień jem słodkości Hmmmm, gdzie ta moja dieta?
kasieńka 23
mama Dawidka 25.05.09
Witajcie popołudniowo Babeczki!!! Ile już pączków na koncie?
U nas dziś marudzenie w dzień, jeszcze cała ta górna jedynka nie wyszła i to chyba powód.
Confi za cały miesiąc z T w jednym domu medal powinnaś dostać. Ja bym chyba tego nie wytrzymała. Życzę upojnej nocy ;-)
Nina2003- w tłusty czwartek diety nie obowiązują:-)
Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!
U nas dziś marudzenie w dzień, jeszcze cała ta górna jedynka nie wyszła i to chyba powód.
Confi za cały miesiąc z T w jednym domu medal powinnaś dostać. Ja bym chyba tego nie wytrzymała. Życzę upojnej nocy ;-)
Nina2003- w tłusty czwartek diety nie obowiązują:-)
Wszystkiego Najlepszego dla Lilianki,Julianka i Michałka....Sto Lat Dzieciaczki:-)
Wybaczcie że bez torcików...ale boje się że net tego nie wytrzyma
Mmatysiu....czekam na fotke nowej fryzurki,pochwal się kochana Super że byłaś na zakupkach...wyprzedaże są boskie,uwielbiam je
Ja jutro wybieram sie po nowego laptopa to przy okazji zachacze o sklepy dla dzieciaczków,już się nie moge doczekać
Jolu Witaj:-) Mam nadzieje że wypoczęłaś troszke w Pl....no i czekam na opowieści:-)
Confi....no w końcu pozbędziesz się teściowej;-) Już sobie wyobrażam co się bedzie działo;-) hmmm,tylko żeby Damiś się teraz nie wyspał przez rodziców;-):-)
Ankzoc,Aga....współczuje nieprzespanych nocek,już wiem co to znaczy
A u nas od wczorajszego wieczora nic się nie dzieje....stan podgorączxkowy zniknął tak samo jak się pojawił Nocka cała przespana,z jedną pobudką na mleczko....i od rana wszystko w porządku
Ciesze się strasznie bo się martwiłam
Tylko nie wiem z czego była ta temperaturka,bo ząbka dalej nie ma ale biel na dziąśle się powiększyła...no nic zobaczymy.
W każdym bądz razie młoda wróciła do normy....i razem z nią wrócił Szogun
Dziękuje wam za wsparcie:-)
Ja dzisiaj jade do mamy....jutro zakupki i mam nadzieje że wieczorem zamelduje się z nowym sprzętem
Miłego tłustego czwartku...i pamiętajcie że diety dzisiaj nie obowiązują:-)
Nino2003....dziękuje kochana za pamięć
Wybaczcie że bez torcików...ale boje się że net tego nie wytrzyma
Mmatysiu....czekam na fotke nowej fryzurki,pochwal się kochana Super że byłaś na zakupkach...wyprzedaże są boskie,uwielbiam je
Ja jutro wybieram sie po nowego laptopa to przy okazji zachacze o sklepy dla dzieciaczków,już się nie moge doczekać
Jolu Witaj:-) Mam nadzieje że wypoczęłaś troszke w Pl....no i czekam na opowieści:-)
Confi....no w końcu pozbędziesz się teściowej;-) Już sobie wyobrażam co się bedzie działo;-) hmmm,tylko żeby Damiś się teraz nie wyspał przez rodziców;-):-)
Ankzoc,Aga....współczuje nieprzespanych nocek,już wiem co to znaczy
A u nas od wczorajszego wieczora nic się nie dzieje....stan podgorączxkowy zniknął tak samo jak się pojawił Nocka cała przespana,z jedną pobudką na mleczko....i od rana wszystko w porządku
Ciesze się strasznie bo się martwiłam
Tylko nie wiem z czego była ta temperaturka,bo ząbka dalej nie ma ale biel na dziąśle się powiększyła...no nic zobaczymy.
W każdym bądz razie młoda wróciła do normy....i razem z nią wrócił Szogun
Dziękuje wam za wsparcie:-)
Ja dzisiaj jade do mamy....jutro zakupki i mam nadzieje że wieczorem zamelduje się z nowym sprzętem
Miłego tłustego czwartku...i pamiętajcie że diety dzisiaj nie obowiązują:-)
Nino2003....dziękuje kochana za pamięć
kasica212
Sanka & Samka
Witam Ja tylko na chwilke złożyć życzonka ;-) wszystkiego co najlepsze dla
Lili - Moniqsan,
Julianka- Niny,
Michasia- Iwony
U nas sypie od rana
W niedziele jedziemy już do nas więc obecnie od ciorta pakowania, jak zwykle, ja nie wiem jak my się zabierzemy.... a jak tak dalej będzie padać to się zdenerwuje i zostaniemy....
Jolu witaj ;-) Pisz jak się wypoczynek udał
ankzc narobiłaś mi smaka bo ja jeszcze od rana żadnego pączka nie jadłam
przepraszam, że każdej nie odpisałam, ale dzieć śpi to chciałabym trochę popakować...
Lili - Moniqsan,
Julianka- Niny,
Michasia- Iwony
U nas sypie od rana
W niedziele jedziemy już do nas więc obecnie od ciorta pakowania, jak zwykle, ja nie wiem jak my się zabierzemy.... a jak tak dalej będzie padać to się zdenerwuje i zostaniemy....
Jolu witaj ;-) Pisz jak się wypoczynek udał
ankzc narobiłaś mi smaka bo ja jeszcze od rana żadnego pączka nie jadłam
przepraszam, że każdej nie odpisałam, ale dzieć śpi to chciałabym trochę popakować...
Ostatnia edycja:
reklama
Nina27
Majowe mamy'09
Hej majóweczki
Ja tylko wpadam żeby złożyć wszystkiego, wszystkiego najlepszego dla maluszków:
LILIANKI i JULIANKA
hmm aż musiałam się chwilkę zastanowić żeby nie przekręcić imion:-)
Buziaczki dla maluszków od cioci Niny i Kasiątka
Ja tylko wpadam żeby złożyć wszystkiego, wszystkiego najlepszego dla maluszków:
LILIANKI i JULIANKA
hmm aż musiałam się chwilkę zastanowić żeby nie przekręcić imion:-)
Buziaczki dla maluszków od cioci Niny i Kasiątka