Zawsze spóźnione ale szczere życzenia dla Małych solenizantów:
z okazji ukończenia 9 miesięcy dla
Kasi - Niny
Szymona - Malgoss
Majki - m&m's
Filipka - Kasi
Gucia - Malinki
Nataszy - Marzeny
Diany - kornasi
Juliana - Niny
Michałka - Iwony
Lilianki - Moniqsan
uśmiechu od ucha do ucha, drzemek dziennych umiłowania, snu nocnego błogiego, apetytu zdrowego, stłuczek niegroźnych z meblami i innymi przeszkodami a dla rodziców dzieci zdrowych i wyspanych (czytaj śpiących tyle ile piszą w poradnikach).
Nina - dziekuję za troske:-). Fasolka ma 5mm i zagnieździła się tam gdzie trzeba
. Samopoczucie ogólnie dobrze, choć mam senne napady i śpię z otwartymi oczami (wszystkie dźwieki świata obijają się ode mnie jak od powierzchni szkła, mogę spać wszędzie gdzie klapnę nawet w hałasie), ponadto wszystko mnie drażni:-( i szybko tracę cierpliwości, ze śmichu po rozpacz jak za klaśnięciem w dłonie. Ech... Mam nadzieję, ze ta huśtawka szybko minie bo mnie rodzina wysiedli do pomieszczenia gospodarczego;-).
Mamstud - trzymaj się kochana, niedługo będzie po wszystkim i ospę zaliczoną za jednym razem
. A układ z mamą - rewelacja
. A M - ominęła Go cała chorobowa zawierucha, wróci na strupki.
Jola - witaj po wojażach:-), gratuluje nowych zęboli i umiejętności:-).
Nader witam również Majowe Świeżynki :-).
Tikanis - lekarz rodzinny ma jakiś inny trop na Kubusiowe pobudki? może neurolog? A jak wygląda Kubusiowy dzień? Zasypia sam w łóżeczku czy kołyszesz synka do snu???
Gratulacje dla posiadaczy nowych zęboli:-).
aga km - nie przejmuj się! Taka uroda Jagodzi, odkryje jeszcze frajdę z szybkiego przemieszczania się za pomocą nóg - sama "zdecyduje" na co ciało już gotowe. Moja Małgosia to zasuwa na czworakach, przesuwa się na pupie jak foczka, a jeszcze niedawno 3 raz marsz na czworaka, siadanie i kładzenie na brzuchu, zmainy kierunku to tylko były przez siadanie i podnoszenie tyłka i opadanie raz na lewą stronę raz na prawą i tak zmieniała kierunek tegoż marszu. Teraz staje sama i puszcza się niczego nie trzymając, stoi tak 2 sekundy i pac na dupcię. Wszystko przyjdzie w swoim czasie
.
barmanka - może w okresie świeżych truskawek z krzaczka już będzie ok??? a na razie szybkiego zniknięcia wysypki. Na ten ból w biodrach to sugerowałabym prześwietlenie kręgosłupa odcinka lędźwiowego i wizytę u neurologa. A promieniuje ból do kolana lub dalej?