reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

[Quote = caryca; 4870890]ps. Chciałam dodać tylko ja, Że ja dlatego tak rzadko cytuje agę_k_m Bo moje Cytowanie jej wygląda tak samo jak wklejała do Moniq czyli cała masa [] i [] i jeszcze więcej fontów, kolorów itp. i ...

do pisalam ja, caryca ... (ja tu wpisałam tsarina!!!!)
[/ QUOTE]

hmmmm ... nie dobrze ....
to co wieczorkiem pisze Timesem?? Nie chce Wam utrudniać zycia ;-):-D

nic się nie przejmuj, pisz jak Ci wygodnie, ja dziś i tak nie popisze za dużo, bo mnie szlag trafi... zad mnie tak boli od siedzenia przed kompem, że tragedia...

dziś był u nas "nasz doradca finansowy" czyt, Kuzyn i polecił nam FI Skandia, mężowi zmieniliśmy OFE na ING...

reklama
jezu nie ogarniam was :sorry2::sorry2::sorry2:
m&m`s błagam o streszczenie bo za dużo dziś nastukałyście :shocked2: POMOCY :-p

malinko, no to może ja streszcze (m&m's - ja tylko próbuje;-):tak:);-)
1. dzisiaj 8 miesiac skonczyla Iza Mira (ale to wiesz)
2. Barmanka miała 2 poranne pytania (ale podspała była, wiec nie jarzyła do konca) - otóż ... czy paula zmienila nick, i jak to jest z glutenem (ilości i dawkowanie)
3. wałkowałyśmy temat imion naszych dzieci (a to za sprawa tablic z rejestracją na wózkach)
4. nocnikowanie dzieci (expert Kasia doradzi)
5. sukcesy Malgoss (nocnikowanie i spanie Szymonka, oraz eliminowanie cycusia w nocy na rzecz herbatki)
6. Moniqsan na półjajecznej diecie
7. Kasica wzbogacona o odkurzacz

jak cos mi sie przypomni to napisze

malinko, no to może ja streszcze (m&m's - ja tylko próbuje;-):tak:);-)
1. dzisiaj 8 miesiac skonczyla Iza Mira (ale to wiesz)
2. Barmanka miała 2 poranne pytania (ale podspała była, wiec nie jarzyła do konca) - otóż ... czy paula zmienila nick, i jak to jest z glutenem (ilości i dawkowanie)
3. wałkowałyśmy temat imion naszych dzieci (a to za sprawa tablic z rejestracją na wózkach)
4. nocnikowanie dzieci (expert Kasia doradzi)
5. sukcesy Malgoss (nocnikowanie i spanie Szymonka, oraz eliminowanie cycusia w nocy na rzecz herbatki)
6. Moniqsan na półjajecznej diecie
7. Kasica wzbogacona o odkurzacz

jak cos mi sie przypomni to napisze
Kochana dziękuję :***** no od razu mi lepiej :tak::tak::tak: ogarnę mieszkanko i postaram się zajrzeć z %%%% ;-):-p:cool2::cool2::cool2:

Witam ponownie.
Tsarina ty wiesz że ja na diecie także ciasteczek .cukiereczków podziękuję ale alkoholu chętnie spróbuję;-).
Barmanka nocnik mam taki zwykły z pozytywką za 12 zł jak by ktoś pytał:cool2:.

dobra M poszedł do sklepu bo mleka do kawy na jutro braknie....

za namową Kasicy zrobiłam dzisiaj kaszę manną na wodzę z tartym jabłkiem, dziecię się zajadało :tak:

cieszę się, że Filipowi smakowała :-)

niby fajnie dla mnie - pogapię się w ekran, ale czy to dobrze dla MArcelka? :-( no bo przecież dywan (a na dywanie siedzi dzieciak) jest pod samym tv i nie da się żebym ja oglądała tv a dziecko nie :dry:
no i teraz leci jakiś film... a że się skupić nie mogłam by coś napisać więc mam przyciszony głos..jakoś tak dziwnie mi...

barmanko ja mam kawalerke i w pokoju stoi TV. Ja jej oglądanie ograniczyłam do dwóch godzin dziennie, Roksane staram sie posadzić daleko od niego, a M i tak ogląda telewizje jak mała już śpi. .. Może Ty też 1. ogranicz telewizje 2. oglądaj jak Marcelek śpi

Hejooo:-)
Ja jestem,jednym okiem kukam na patologie...wsuwam czekolade:baffled: ale nie mam%...oprócz likieru a tego mam już dosyć,blleeee:no:
Zaraz zrobie wirtualny napad na te alkohole co Tsarina wstawiła:-D:tak:

reklama
Do góry