reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

[Quote = caryca; 4870890]ps. Chciałam dodać tylko ja, Że ja dlatego tak rzadko cytuje agę_k_m Bo moje Cytowanie jej wygląda tak samo jak wklejała do Moniq czyli cała masa [] i [] i jeszcze więcej fontów, kolorów itp. i ...

do pisalam ja, caryca ... (ja tu wpisałam tsarina!!!!)
[/ QUOTE]

hmmmm ... nie dobrze ....
to co wieczorkiem pisze Timesem?? Nie chce Wam utrudniać zycia ;-):-D

nic się nie przejmuj, pisz jak Ci wygodnie, ja dziś i tak nie popisze za dużo, bo mnie szlag trafi... zad mnie tak boli od siedzenia przed kompem, że tragedia...

dziś był u nas "nasz doradca finansowy" czyt, Kuzyn i polecił nam FI Skandia, mężowi zmieniliśmy OFE na ING...

reklama
jezu nie ogarniam was :sorry2::sorry2::sorry2:
m&m`s błagam o streszczenie bo za dużo dziś nastukałyście :shocked2: POMOCY :-p

malinko, no to może ja streszcze (m&m's - ja tylko próbuje;-):tak:);-)
1. dzisiaj 8 miesiac skonczyla Iza Mira (ale to wiesz)
2. Barmanka miała 2 poranne pytania (ale podspała była, wiec nie jarzyła do konca) - otóż ... czy paula zmienila nick, i jak to jest z glutenem (ilości i dawkowanie)
3. wałkowałyśmy temat imion naszych dzieci (a to za sprawa tablic z rejestracją na wózkach)
4. nocnikowanie dzieci (expert Kasia doradzi)
5. sukcesy Malgoss (nocnikowanie i spanie Szymonka, oraz eliminowanie cycusia w nocy na rzecz herbatki)
6. Moniqsan na półjajecznej diecie
7. Kasica wzbogacona o odkurzacz

jak cos mi sie przypomni to napisze

malinko, no to może ja streszcze (m&m's - ja tylko próbuje;-):tak:);-)
1. dzisiaj 8 miesiac skonczyla Iza Mira (ale to wiesz)
2. Barmanka miała 2 poranne pytania (ale podspała była, wiec nie jarzyła do konca) - otóż ... czy paula zmienila nick, i jak to jest z glutenem (ilości i dawkowanie)
3. wałkowałyśmy temat imion naszych dzieci (a to za sprawa tablic z rejestracją na wózkach)
4. nocnikowanie dzieci (expert Kasia doradzi)
5. sukcesy Malgoss (nocnikowanie i spanie Szymonka, oraz eliminowanie cycusia w nocy na rzecz herbatki)
6. Moniqsan na półjajecznej diecie
7. Kasica wzbogacona o odkurzacz

jak cos mi sie przypomni to napisze
Kochana dziękuję :***** no od razu mi lepiej :tak::tak::tak: ogarnę mieszkanko i postaram się zajrzeć z %%%% ;-):-p:cool2::cool2::cool2:

Witam ponownie.
Tsarina ty wiesz że ja na diecie także ciasteczek .cukiereczków podziękuję ale alkoholu chętnie spróbuję;-).
Barmanka nocnik mam taki zwykły z pozytywką za 12 zł jak by ktoś pytał:cool2:.

dobra M poszedł do sklepu bo mleka do kawy na jutro braknie....

za namową Kasicy zrobiłam dzisiaj kaszę manną na wodzę z tartym jabłkiem, dziecię się zajadało :tak:

cieszę się, że Filipowi smakowała :-)

niby fajnie dla mnie - pogapię się w ekran, ale czy to dobrze dla MArcelka? :-( no bo przecież dywan (a na dywanie siedzi dzieciak) jest pod samym tv i nie da się żebym ja oglądała tv a dziecko nie :dry:
no i teraz leci jakiś film... a że się skupić nie mogłam by coś napisać więc mam przyciszony głos..jakoś tak dziwnie mi...

barmanko ja mam kawalerke i w pokoju stoi TV. Ja jej oglądanie ograniczyłam do dwóch godzin dziennie, Roksane staram sie posadzić daleko od niego, a M i tak ogląda telewizje jak mała już śpi. .. Może Ty też 1. ogranicz telewizje 2. oglądaj jak Marcelek śpi

Hejooo:-)
Ja jestem,jednym okiem kukam na patologie...wsuwam czekolade:baffled: ale nie mam%...oprócz likieru a tego mam już dosyć,blleeee:no:
Zaraz zrobie wirtualny napad na te alkohole co Tsarina wstawiła:-D:tak:

reklama
Do góry