reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ino ja z dziecmi i mezem a reszta w polsce

ojjj - to smutno tak samemu...
No i przykro mi, że nie bedziesz się bawiła na weselu brata :-(

Mi się podoba imie Jagoda:tak:
To mi wszyscy mówią że Ruskie imię dziecku dałam:baffled:

dziękuje :-)
a mi się podobają ruskie imiona... Juz kiedyś pisałam, że marzyłam o bliźniakach... No i bardzo mi się podobały imiona: Julia, Lena, Anna, Nadia, Daria (nie żebym się podlizywała ;-):-D- po prostu - są to imiona z mojej listy imion z czasów ciąży), Łucja

i wiesz co się stało...?? mój były niedoszly zostal tatusiem ponad rok temu - urodziły mu się bliźniaczki: Lena i Nadia :baffled: (a nigdy z nim nie rozmawialam na temat dzieci:dry:)

To mi wszyscy mówią że Ruskie imię dziecku dałam:baffled:
Co do tablic to nie bardzo....Marzenko a ja w K-icach pełno ich widziałam:tak:
mi nawet nikt nic o imieniu Natasza nie mówi- wręcz każdy twierdzi, że bardzo ładne, ale czy to szczerze to nie wiem:confused: za to moi rodzice jak usłyszeli o tym imieniu to marudzili... ale mój drugi typ to był Tamara:-D:-D:-D Nie no brałam jeszcze właśnie Darię pod uwagę i Malwinę...
A tabliczki to może w centrum... bo u mnie na tym osiedlu to nie ma i u teściów też absolutnie nikogo nie widziałam...

ojjj - to smutno tak samemu...
No i przykro mi, że nie bedziesz się bawiła na weselu brata :-(

dziękuje :-)
a mi się podobają ruskie imiona... Juz kiedyś pisałam, że marzyłam o bliźniakach... No i bardzo mi się podobały imiona: Julia, Lena, Anna, Nadia, Daria (nie żebym się podlizywała ;-):-D- po prostu - są to imiona z mojej listy imion z czasów ciąży), Łucja

i wiesz co się stało...?? mój były niedoszly zostal tatusiem ponad rok temu - urodziły mu się bliźniaczki: Lena i Nadia :baffled: (a nigdy z nim nie rozmawialam na temat dzieci:dry:)
No popatrz...jaki zbieg okoliczności z Twoim byłym:szok::-D;-)
Moja miała być Julka,Maja,Lena ale Nadia wygrała....mi się podoba:tak:
Takie ma imię podobne do mamusi:-D:tak:

Moniq pamiętasz jak stonogi na allegro szukałam i mówiłam Ci, że ja mam chyba ze 2 strony wyników wyszukiwania mniej niż Ty??? To teraz właśnie zaczęłam oglądać odkurzacze bezprzewodowe... już wczoraj po mopie zaczęłam i stwierdziłam, że teraz pooglądam dalej.. i co? w domu to nie wiem ile stron mi z tymi odkurzaczami wyskoczyło, ale w pracy wyskoczyła mi 1 strona, na której są tylko 4 odkurzacze:szok::szok::szok: rozumiesz to?

moj oliver mial byc maxymilian,od dziecinstwa to imie mi sie podobalo ale maz mnie przekabacil na oliver i nie zaluje zato ma na drugie maxymilian

xaver mial byl nikodem, karol,aleksander jeszcze jakos juz niepamietam...wszyscy wolaja na niego ksawery jak z filku "na wsolnej" ,abo xavier ale mi sie tak nie podoba.

chyba sie nie smiejecie ze takie imie dalam dziecku:zawstydzona/y:

moj oliver mial byc maxymilian,od dziecinstwa to imie mi sie podobalo ale maz mnie przekabacil na oliver i nie zaluje zato ma na drugie maxymilian

xaver mial byl nikodem, karol,aleksander jeszcze jakos juz niepamietam...wszyscy wolaja na niego ksawery jak z filku "na wsolnej" ,abo xavier ale mi sie tak nie podoba.

no co TY?? Mi osobiście bardzo się oba imiona podobają, ale będę szczera - żadne z tych imion nie znajdowało się na mojej liście :sorry2:.

Oliver jest dość popularnym imieniem w Polsce, Xaver pojawia się rzadko... A w Niemczech zapewne oba imiona sa dośc popularne - i tego się trzymaj.

reklama
mi nawet nikt nic o imieniu Natasza nie mówi- wręcz każdy twierdzi, że bardzo ładne, ale czy to szczerze to nie wiem:confused: za to moi rodzice jak usłyszeli o tym imieniu to marudzili... ale mój drugi typ to był Tamara:-D:-D:-D Nie no brałam jeszcze właśnie Darię pod uwagę i Malwinę...
A tabliczki to może w centrum... bo u mnie na tym osiedlu to nie ma i u teściów też absolutnie nikogo nie widziałam...
Moja koleżanka ma Nataszke:tak: też mi sie podobało ale Ona była pierwsza także skreśliłam na wstępie:tak:
Teraz urodziła synka i dała mu na imie Fryderyk:baffled:

Co Ty? Ja się nie śmieje,ładne imiona:tak:
Ja nie miałam wybranego imienia dla chłopczyka bo byłam przekonana że urodze dziewczynke:tak: I się udało:tak::-)

Do góry