Martalis ale moja mała ma na imię Nadia;-):-)roxy zapomnialam, ze tez mam roksane w rodzinie od mojego meza siostry wnusia ma
tak na imie
reklama
ino ja z dziecmi i mezem a reszta w polsce
ojjj - to smutno tak samemu...
No i przykro mi, że nie bedziesz się bawiła na weselu brata :-(
Mi się podoba imie Jagoda
To mi wszyscy mówią że Ruskie imię dziecku dałam
dziękuje :-)
a mi się podobają ruskie imiona... Juz kiedyś pisałam, że marzyłam o bliźniakach... No i bardzo mi się podobały imiona: Julia, Lena, Anna, Nadia, Daria (nie żebym się podlizywała ;-)- po prostu - są to imiona z mojej listy imion z czasów ciąży), Łucja
i wiesz co się stało...?? mój były niedoszly zostal tatusiem ponad rok temu - urodziły mu się bliźniaczki: Lena i Nadia (a nigdy z nim nie rozmawialam na temat dzieci)
M
Marzena80
Gość
mi nawet nikt nic o imieniu Natasza nie mówi- wręcz każdy twierdzi, że bardzo ładne, ale czy to szczerze to nie wiem za to moi rodzice jak usłyszeli o tym imieniu to marudzili... ale mój drugi typ to był Tamara Nie no brałam jeszcze właśnie Darię pod uwagę i Malwinę...To mi wszyscy mówią że Ruskie imię dziecku dałam
Co do tablic to nie bardzo....Marzenko a ja w K-icach pełno ich widziałam
A tabliczki to może w centrum... bo u mnie na tym osiedlu to nie ma i u teściów też absolutnie nikogo nie widziałam...
martalis
mama 24 h
roxy sorki to z niewyspania chyba ,abo z twoim nickiem mi sie zmylilo a ze nadia to
wiedzialam tak jakos wyszlo ;-)
No popatrz...jaki zbieg okoliczności z Twoim byłym;-)ojjj - to smutno tak samemu...
No i przykro mi, że nie bedziesz się bawiła na weselu brata :-(
dziękuje :-)
a mi się podobają ruskie imiona... Juz kiedyś pisałam, że marzyłam o bliźniakach... No i bardzo mi się podobały imiona: Julia, Lena, Anna, Nadia, Daria (nie żebym się podlizywała ;-)- po prostu - są to imiona z mojej listy imion z czasów ciąży), Łucja
i wiesz co się stało...?? mój były niedoszly zostal tatusiem ponad rok temu - urodziły mu się bliźniaczki: Lena i Nadia (a nigdy z nim nie rozmawialam na temat dzieci)
Moja miała być Julka,Maja,Lena ale Nadia wygrała....mi się podoba
Takie ma imię podobne do mamusi
M
Marzena80
Gość
Moniq pamiętasz jak stonogi na allegro szukałam i mówiłam Ci, że ja mam chyba ze 2 strony wyników wyszukiwania mniej niż Ty??? To teraz właśnie zaczęłam oglądać odkurzacze bezprzewodowe... już wczoraj po mopie zaczęłam i stwierdziłam, że teraz pooglądam dalej.. i co? w domu to nie wiem ile stron mi z tymi odkurzaczami wyskoczyło, ale w pracy wyskoczyła mi 1 strona, na której są tylko 4 odkurzacze rozumiesz to?
E no co Ty...nie ma za co:-);-)roxy sorki to z niewyspania chyba ,abo z twoim nickiem mi sie zmylilo a ze nadia to
martalis
mama 24 h
moj oliver mial byc maxymilian,od dziecinstwa to imie mi sie podobalo ale maz mnie przekabacil na oliver i nie zaluje zato ma na drugie maxymilian
xaver mial byl nikodem, karol,aleksander jeszcze jakos juz niepamietam...wszyscy wolaja na niego ksawery jak z filku "na wsolnej" ,abo xavier ale mi sie tak nie podoba.
chyba sie nie smiejecie ze takie imie dalam dziecku
xaver mial byl nikodem, karol,aleksander jeszcze jakos juz niepamietam...wszyscy wolaja na niego ksawery jak z filku "na wsolnej" ,abo xavier ale mi sie tak nie podoba.
moj oliver mial byc maxymilian,od dziecinstwa to imie mi sie podobalo ale maz mnie przekabacil na oliver i nie zaluje zato ma na drugie maxymilian
no co TY?? Mi osobiście bardzo się oba imiona podobają, ale będę szczera - żadne z tych imion nie znajdowało się na mojej liście .
Oliver jest dość popularnym imieniem w Polsce, Xaver pojawia się rzadko... A w Niemczech zapewne oba imiona sa dośc popularne - i tego się trzymaj.
reklama
Moja koleżanka ma Nataszke też mi sie podobało ale Ona była pierwsza także skreśliłam na wstępiemi nawet nikt nic o imieniu Natasza nie mówi- wręcz każdy twierdzi, że bardzo ładne, ale czy to szczerze to nie wiem za to moi rodzice jak usłyszeli o tym imieniu to marudzili... ale mój drugi typ to był Tamara Nie no brałam jeszcze właśnie Darię pod uwagę i Malwinę...
A tabliczki to może w centrum... bo u mnie na tym osiedlu to nie ma i u teściów też absolutnie nikogo nie widziałam...
Teraz urodziła synka i dała mu na imie Fryderyk
Co Ty? Ja się nie śmieje,ładne imionamoj oliver mial byc maxymilian,od dziecinstwa to imie mi sie podobalo ale maz mnie przekabacil na oliver i nie zaluje zato ma na drugie maxymilian
Ja nie miałam wybranego imienia dla chłopczyka bo byłam przekonana że urodze dziewczynke I się udało:-)