reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko...ja mam często właczony telewizor w ciągu dnia...no i fakt Nadia zerka,nawet często zerka na niego:baffled: najbardziej ją interesują reklamy:baffled:
Staram się puszczać jakiś kanał z muzyką i jest git:tak:
Tyle dobrego że między nią a telewizorem jest dosyć spora odległość:tak:

reklama
Dobrnoc Kasica, nawet popisać nie zdążyłyśmy... a reszta na patologii czy jak? Kasia i Aga pewnie tak, ale gdzie reszta? a co z moją sis?

dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisala sie do streectcoom??? czy w tym nie ma jakiegos haczyku?? ze za darmo sie dostaje jakies produkty do testowania a w zamian trzeba raportowac??? ale na czym te raportowanie polega??? ktora z was w to sie bawi??? wiem ze chyba confi??? i jak confi opowiedz cosik o tym???

"..Wszystko fajnie...ale byłoby miło jakby Jagodka miała swojego świetego patrona" (no i co byście zrobiły...:confused:
no to faktycznie patowa sytuacja :baffled::baffled::baffled:
ale mimo tego uważam że i tak miał tupet tak narzucać :sorry2: i jak to teraz w papierach wygląda? no wiesz jak będzie legitymację wyrabianą czy coś w tym stylu... tylko Jagoda będzie?

1. dzisiaj 8 miesiac skonczyla Iza Mira (ale to wiesz)
2. Barmanka miała 2 poranne pytania (ale podspała była, wiec nie jarzyła do konca) - otóż ... czy paula zmienila nick, i jak to jest z glutenem (ilości i dawkowanie)
3. wałkowałyśmy temat imion naszych dzieci (a to za sprawa tablic z rejestracją na wózkach)
4. nocnikowanie dzieci (expert Kasia doradzi)
5. sukcesy Malgoss (nocnikowanie i spanie Szymonka, oraz eliminowanie cycusia w nocy na rzecz herbatki)
6. Moniqsan na półjajecznej diecie
7. Kasica wzbogacona o odkurzacz
nie nooo rewelka :tak::-):-)

Może Ty też 1. ogranicz telewizje 2. oglądaj jak Marcelek śpi
no mam taki zamiar (z tym ograniczeniem tv) mam nadzieję że nie wpadnę w sidła kolorowego odbiornika :zawstydzona/y:

roxy, właśnie wylukałam że mam kanału radiowe, jak Zet czy Rmf, więc mogę sobie słuchać muzyki w ciągu dnia :tak:

dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisala sie do streectcoom??? czy w tym nie ma jakiegos haczyku?? ze za darmo sie dostaje jakies produkty do testowania a w zamian trzeba raportowac??? ale na czym te raportowanie polega??? ktora z was w to sie bawi??? wiem ze chyba confi??? i jak confi opowiedz cosik o tym???
chyba Monika i Confi z tego co pamiętam

Hmmmmm nalała bym dobie coś z % ale znowu będzie mi się palić chciało a nie ma moich palaczek to z kim pójdę na balkon ??? (Roxy, Monia, Mamstud) o kimś zapomniałam ????

Ciekawe czy Jola już szczęśliwie w Polsce ???

A miałam coś do Kasicy napisać więc: Kasica my się chyba nie znamy ??? Więc się witam, domyślam się że powróciłaś po miesiącach nieobecności na ogólnym bo jakoś Cię nie pamiętam :zawstydzona/y: i nawet nie wiem jak długo znowu z nami jesteś i dlaczego :-p. Tak czy tak się witam :tak:Miło Cię poznać :tak:

no ja jestem tam zarejestrowana. Testowałąm już Brise Sense & Spray i teraz dostałam karmi Black 24 butle po 400 ml :-)
niedawno dostałam maila czy zgadzam się na kampanie Clear ( szampon przeciwłupieżowy) takze to żadna ściema. Trzeba jednak pamiętać o raportach z rozmów z potencjalnym nabywcami. Ponieważ cała ta akcja to nic innego jak marketing szeptany czyli coś w stylu poczty pantoflowej, jedna pani drugiej pani...itd.
Ja przyznam szczerze ,ze raporty zmyślam bo to nic trudnego, jakoś nie pasi mi zaczepianie ludzi i gadanie o odświeżaczu :-pja w raportach zamieszczam swoje oceny danego produktu więc jakby to powiedzieć nie ściemniam do końca ;-)
Jednak dzięki szablonowi raportu to nic trudnego. No i jak widać wystarczy.

a tak w ogóle to chciałam powiedzieć dobry wieczór ale coś mi się wydaje ,że nie będzie mi dane pogadać bo M wrócił z pracy i już mnie wygania od kompa :baffled:

reklama
Do góry