reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego najlepszego dla Izy Mirki :-D:-D Sto lat

nie popisze z wami bo dzieć mi się zbuntował.... trze oczy bo chce spać, ale właśnie sobie śpiewa i gada w łóżeczku tak na zmianę albo wręcz coś ta na mnie wygaduje.....

reklama
Ja jakoś też jestem za Maclarenami :sorry2: I tak będzie trzeba kupić jakąś lekką spacerówkę na małych kółkach, więc jeśli będę się decydować to właśnie na niego.
A z tą aferą to pic na wodę był. Ktoś im chyba chciał zrobić antyreklamę. Udowodnili, że więcej dzieci ucina sobie paluszki w drzwiach w samochodach i że tak naprawdę przy każdym wózku może coś takiego się stać :baffled:
haha no i dobrze :-D
a ja tego artykułu nie znalazłam już:zawstydzona/y:

aga, florencja - spóźnione życzenia dla was, majóweczki :tak::-) :****

tsarina, moc buzialków dla Izy Mirki. niech moc będzie z Wami :tak::-D:-D

co ja chciałam wam powiedzieć?... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ide chyba po kawe bo nie trybie normalnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ejjjj a czy paula to zmieniła nicka?...bo teraz jest paula7 - przedtem też tak było??....
jakby co to pamiętajcie to co wyżej napisałam że dziś nie trybie :((

Ostatnia edycja:
A moje dziecię już 40 min walczy w łóżeczku ,niby śpiący ale śpiewa, kotłuję się zarzuca nogami gdzie się da ,ach może w końcu uśnie :sorry2:

Na reszcie... na reszcie odkurzę mieszkanko jak trzeba ;-) właśnie był pan i dostałam odkurzacz no na reszcie

Kasiu moja w łóżeczku to od razu wstaje:baffled: a ze snem walczy już od 12..... zaraz będą 2 godziny

barmanko mocna kawa wskazana ;-) co do pauli to taki nick miała od początku

Ostatnia edycja:
Oj to u mnie jak u Kasicy i to jeszcze w pokoju potrafi sam usiąć, a w łóżeczku nie i stoi i marudzi. No i wchodzę do niego, kładę go dopókinie usnie.

Kasia Ty pisałaś o nocniku, jak uczyłaś Wiktorię i uczysz Fifiego? Od kiedy?
Ja dostałam od mamy nocniczek posadziłam małego dwa razy ale nic.
Wiem, że trzeba z rana. A w ciągu dnia sadzasz.

Kasica rozumiem radośc z odkurzacza, bo odkurzanie takim co nic nie wciąga potrafi wkurzyć.

nina a ja mam myk na tego diabełka, wyjęłam ją teraz na dywan i poczekam jeszcze z 30 minut po czym zrobię trochę mleka w butelkę, położę do łóżeczka i dam - w 95% przypadków tak usypia tylko musi się wymęczyć;-)
a odkurzacz co nie wciąga to przekleństwo.....

kasia przyłączam się do pytania niny o nocnik

Kasia Ty pisałaś o nocniku, jak uczyłaś Wiktorię i uczysz Fifiego? Od kiedy?
Ja dostałam od mamy nocniczek posadziłam małego dwa razy ale nic.
Wiem, że trzeba z rana. A w ciągu dnia sadzasz.
Filip sika już na nocnik prawie 3 m-ce, a efekt jest taki że 1 pielucha dziennie schodzi i to prawie sucha pod wieczór.Jak zaczął dobrze siedzieć to zaczęłam, jakoś bardzo łatwo załapał "O co Kaman"życzę powodzenia;-)

O w końcu zasną ufffff :-)

reklama
Do góry