reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hej,witam Was:-)
Kurcze już 2h noszę się z zamiarem napisania...ale nie jest mi dane...dzieć:tak:
Ja wczoraj padłam, o 21:00 juz spałam...nawet nie zajrzałam do was:zawstydzona/y::sorry2:

Malinko....dziękuje za pamięć,muuuaa:-)

Marzena...ja jestem chętna...tylko powiem szczerze że wolałabym jak się troszke ociepli...bo ta pogoda to jest masakryczna:sorry2:
Na pewno nie moge w ten weekend 6-7.02, będe robiona na Kleopatre:-D na egzaminie wizażu przez moją kuzynke w Krakowie:baffled::-D:tak:
A i jeszcze co do transportu...ja mam auto coupe,jest 5 osobowy,także spoko,tylko 3 drzwiowy...będziemy musiały sprawdzić czy się zmieści fotelik,bo moja mała jeszcze jezdzi na przednim siedzeniu:tak:

Kasica....gratuluje samych piąteczek na egzaminie:tak:Ty to zdolna bestia jesteś:tak::tak::-):-):-):-)

Tikanis...Kubuś słodziak...no już też wędruje...za niedługo będzie biegał po mieszkaniu:tak: Buzi od Nadinki:-)

Aga...Jagódka to faktycznie sporawa dziewczynka...ale jest śliczna...zobaczysz że teraz juz mniej będzie rosła:tak: Mi też wszyscy mówią że Nadia jest duża:tak:

Moniqsan...moja mała tak samo w nocy robi takie akrobacje w łóżku że:szok: nigdy nie wiem w jakiej pozycji ją zastane:baffled: ja ubieram jej bodziaka z krótkim rękawem...na to grubszego pajaca a i tak zawsze jest chłodnawa i odkryta...a w domu mamy raczej ciepło:tak:

Kurcze wybaczcie...bo nie wiem co jeszcze miałam napisać:sorry2:

reklama
Też się przywitam
Ale jakoś nie mam nastroju.
Słabo się czuję (chyba niewyspana). M wychodził na lot po 7 i wstałam zaraz po nim (Lili też już nie spała). Ubrałam ją i mimo że była śpiąca i tarła oczka to wytrzymała aż do tej pory (ale wreszcie śpi).
A ja mam "piasek w oczach" i jakoś mnie głowa pobolewa. No ale co się dziwić jak poszłam spać o 3, wstałam o 7 i jeszcze w międzyczasie miałam pobudkę na cysia o 5:30 :sorry2:
Nawet mocna podwójna kawa nic nie zdziałała :baffled:

Miłego dnia dziewczęta :tak:

Iza Mirka, bądź zawsze grzeczną słuchaną i kochaną córeczką rodziców :tak: Wszystkiego najlepszego!!! (ciocia moniq i Lili już się poczęstowały :sorry2:)

Załączniki

• tort_prezent7.jpg
    tort_prezent7.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 20
Sto lat, sto lat niech zdrowo rośnie NAM!!!
a kto?? - Iza Mirka!!! Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesięcy!!!

2u4t08j.jpg

a teraz się witam :-)

pospalyśmy sobie z Jagą troszkę, wiec teraz lece podszykować obiadek, i zając się tematem, ktory był wspomniany podczas nocnej rozmowy :tak:;-)

Postaram się wpadac co jakis czas na BB, ale najpewniej zjawię się wieczorem po mojej "P jak..."

Aaaa..ja jeszcze do Ankzoc w sprawie wózeczka...ja polecam ten,jest swietny i ma wszystko czego potrzeba dla dzieciaczka....leciutki,rozkłada sie do pozycji leżącej,pasy pięciopunktowe ale można je tak fajnie odczepić że dzieciak może sie ruszać w wózeczku i dużo innych
Aria Oh Completo Peg Perego Kolory 2009 Kurier gratis ! [16077] - 749.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

Ale ten co ma Mmatysia też jest super:tak:
Sorki żźe w tym wątku:sorry2:

reklama
Do góry