reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego najlepszego dla Izy Mirki :-D:-D Sto lat

nie popisze z wami bo dzieć mi się zbuntował.... trze oczy bo chce spać, ale właśnie sobie śpiewa i gada w łóżeczku tak na zmianę albo wręcz coś ta na mnie wygaduje.....

reklama
Ja jakoś też jestem za Maclarenami :sorry2: I tak będzie trzeba kupić jakąś lekką spacerówkę na małych kółkach, więc jeśli będę się decydować to właśnie na niego.
A z tą aferą to pic na wodę był. Ktoś im chyba chciał zrobić antyreklamę. Udowodnili, że więcej dzieci ucina sobie paluszki w drzwiach w samochodach i że tak naprawdę przy każdym wózku może coś takiego się stać :baffled:
haha no i dobrze :-D
a ja tego artykułu nie znalazłam już:zawstydzona/y:

aga, florencja - spóźnione życzenia dla was, majóweczki :tak::-) :****

tsarina, moc buzialków dla Izy Mirki. niech moc będzie z Wami :tak::-D:-D

co ja chciałam wam powiedzieć?... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ide chyba po kawe bo nie trybie normalnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ejjjj a czy paula to zmieniła nicka?...bo teraz jest paula7 - przedtem też tak było??....
jakby co to pamiętajcie to co wyżej napisałam że dziś nie trybie :((

Ostatnia edycja:
A moje dziecię już 40 min walczy w łóżeczku ,niby śpiący ale śpiewa, kotłuję się zarzuca nogami gdzie się da ,ach może w końcu uśnie :sorry2:

Na reszcie... na reszcie odkurzę mieszkanko jak trzeba ;-) właśnie był pan i dostałam odkurzacz no na reszcie

Kasiu moja w łóżeczku to od razu wstaje:baffled: a ze snem walczy już od 12..... zaraz będą 2 godziny

barmanko mocna kawa wskazana ;-) co do pauli to taki nick miała od początku

Ostatnia edycja:
Oj to u mnie jak u Kasicy i to jeszcze w pokoju potrafi sam usiąć, a w łóżeczku nie i stoi i marudzi. No i wchodzę do niego, kładę go dopókinie usnie.

Kasia Ty pisałaś o nocniku, jak uczyłaś Wiktorię i uczysz Fifiego? Od kiedy?
Ja dostałam od mamy nocniczek posadziłam małego dwa razy ale nic.
Wiem, że trzeba z rana. A w ciągu dnia sadzasz.

Kasica rozumiem radośc z odkurzacza, bo odkurzanie takim co nic nie wciąga potrafi wkurzyć.

nina a ja mam myk na tego diabełka, wyjęłam ją teraz na dywan i poczekam jeszcze z 30 minut po czym zrobię trochę mleka w butelkę, położę do łóżeczka i dam - w 95% przypadków tak usypia tylko musi się wymęczyć;-)
a odkurzacz co nie wciąga to przekleństwo.....

kasia przyłączam się do pytania niny o nocnik

Kasia Ty pisałaś o nocniku, jak uczyłaś Wiktorię i uczysz Fifiego? Od kiedy?
Ja dostałam od mamy nocniczek posadziłam małego dwa razy ale nic.
Wiem, że trzeba z rana. A w ciągu dnia sadzasz.
Filip sika już na nocnik prawie 3 m-ce, a efekt jest taki że 1 pielucha dziennie schodzi i to prawie sucha pod wieczór.Jak zaczął dobrze siedzieć to zaczęłam, jakoś bardzo łatwo załapał "O co Kaman"życzę powodzenia;-)

O w końcu zasną ufffff :-)

reklama
Do góry