reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

:confused::confused::confused:
albom zmęczona albo niekumata

Bo Ciebie ostatnio nie było i nie wiesz o co kaman :-p
Mój M codziennie wieczorem wraca do domu z 4 piwami :sorry2:
I dziś zrobił to samo:baffled: Tyle że nie jest wieczór tylko noc :wściekła/y:

Aga, Boooooże, ona jest naprawdę wieeeeeeeeeeeeeelka :szok::szok::szok: A teściowa jest raczej mała czy raczej duża

reklama
no dobra, to tak na dobranoc pokażę Wam moje wielkie dziecko:-):-):-), hehhehe (właśnie zrzucalam fotki na pulpit) - jutro wstawie wiecej...ale te 2 już teraz pokaże :szok::-D
Jagoda z babcią (mamą M)
zatkało mnie...Jaga jest prawie taka duża jak mój bratanek..3 latek :szok::szok::szok:

Bo Ciebie ostatnio nie było i nie wiesz o co kaman :-p
Mój M codziennie wieczorem wraca do domu z 4 piwami :sorry2:
I dziś zrobił to samo:baffled: Tyle że nie jest wieczór tylko noc :wściekła/y:
aaaa to o to chodzi :-D
ja mam całą lodówkę Karmi Black ...dostałam wczoraj paczkę ze streetcom.pl 24 butelki :-p

no i od wczoraj poszło 7 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no dobra Kochane - ja zmykam spać.
Lece na ciepłe noźki, hehe (chociaż dzisiaj mialam ochotę zatłuc ich właściciela:wściekła/y:) - dobranoc :***

dobranoc Aguś....ja tez mykam ( choć nie wiem czy zasnę...teściowa chrapie jak zarobiony drwal )
Moniq nie zapomnij zgasic światła...prąd podrożał znowu ;-)
pa :*

]
ja mam całą lodówkę Karmi Black ...dostałam wczoraj paczkę ze streetcom.pl 24 butelki :-p

no i od wczoraj poszło 7 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

o jaaaaaaaaaaaaaaacie !!!! :szok::szok::szok:

24 butelki ????????? :szok::szok::szok:

Wow!!! (opowiedziałam M)
A ja głupia nie wysłałam im tego wypełnionego świstka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
(to jest właśnie przykład moejgo słomianego zapału) :zawstydzona/y:

Tesciowa jest mojego wzrostu - 168 cm:sorry2:

Nie no, to mała nie jest, ale mimo wszystko Jagoda to naprawdę big baby :tak:

Lece na ciepłe noźki, hehe (chociaż dzisiaj mialam ochotę zatłuc ich właściciela:wściekła/y:) - dobranoc :***

Ale widzisz jaka dobra żona z Ciebie?
Tak Cię wnerwił a i tak nie wysłałaś go na kanapę (jak mmatysia za ten odebrany rum :-p)

( choć nie wiem czy zasnę...teściowa chrapie jak zarobiony drwal )

uuuu :hmm: No to serdecznie współczuję :sad: No chyba że masz twardy sen (ja mam), no ale samo zaśnięcie w takich okolicznościach jest sztuką :sorry2:

witam dziewczyny ja dziś tylko na chwile bo jestem w pracy a potem jade na egzamin do katowic masakra cały dzien w du..ie
Aga Jagusia wymiata :-D ciekawe kiedy ten wzrost jej się spowolni jest duża ale kochana przy tym i przynajmniej widać że nie wolno z nia zadzierać:-D
Pozdrawiam was laseczki spadam bo mi zimno w ręce u nas jest -25 stopni a biuro jeszcze nie nagrzane wrrr

reklama
Witam Majóweczki :*** Nadrabiam wieczorne zaległości:

u mnie jest tylko Quote Aga_k_m a na końcu Quote żaden color ani nic innego :sorry2:
u mnie dokładnie tak samo
Moniq - obawiam się, że tylko Twój M łaskawie patrzy na BB... :sorry2:
moj codziennie urzadza mi afery przed snem... a jak wieczorem mam wyłączonegokompa, i po cos zblizam się w jego kierunku slysze odtre "ZAPOMNIJ!!!"
:-D:-D:-D:-D dokładnie :-D:-D:-D
A to to jest nawet w naszych kłótniach wykorzystywane:

"a dziewczyny mówią że Ty taki anioł ... "
:-D:-D:-D:-D:-D
no dobra, to tak na dobranoc pokażę Wam moje wielkie dziecko:-):-):-), hehhehe (właśnie zrzucalam fotki na pulpit) - jutro wstawie wiecej...ale te 2 już teraz pokaże :szok::-D
Jagoda z babcią (mamą M)
Wiesz Aga a mi się wydaję że ona wcale aż taka duża nie jest, nie wiem może ja źle widzę ale ona jest po prostu długa. Była klopsikiem jak pamiętam ale teraz się wyciągnęła :blink:Śliczności :tak:
witam dziewczyny ja dziś tylko na chwile bo jestem w pracy a potem jade na egzamin do katowic masakra cały dzien w du..ie
powodzenia, trzymam kciuki :tak:

Do góry