reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Filip sika już na nocnik prawie 3 m-ce, a efekt jest taki że 1 pielucha dziennie schodzi i to prawie sucha pod wieczór.Jak zaczął dobrze siedzieć to zaczęłam, jakoś bardzo łatwo załapał "O co Kaman"życzę powodzenia;-)

Wow!
Nie wiedziałam że już takie postępy :nerd::nerd::nerd:
Gratulacje :tak:
Jak często go sadzasz ? Tak jak mówiłaś? Co pół godziny?
A kupka? (tylko proszę, nie pokazuj filmu z komentarzami) :sorry2::-p
Ja się chyba zabiorę za to po egzaminie :tak:
Ciekawa jestem efektów :tak:

Wow!
Nie wiedziałam że już takie postępy :nerd::nerd::nerd:
Gratulacje :tak:
Jak często go sadzasz ? Tak jak mówiłaś? Co pół godziny?
A kupka? (tylko proszę, nie pokazuj filmu z komentarzami) :sorry2::-p
Ja się chyba zabiorę za to po egzaminie :tak:
Ciekawa jestem efektów :tak:
co pół godziny czasem 40 min ,nic nie robię tylko cały czas latam z nocnikiem:sorry2:
a kupka zawsze rano po przebudzeniu ,jak tylko oczy otwiera także muszę zdążyć :-D,
a najlepsze jak miałam wczoraj Michasia i on tylko Pampresy i jak musiałam go przebrać z kupy to nie wiedziałam jak mam się za to zabrać:sorry2::-D:-D:-D

co pół godziny czasem 40 min ,nic nie robię tylko cały czas latam z nocnikiem:sorry2:
a kupka zawsze rano po przebudzeniu ,jak tylko oczy otwiera także muszę zdążyć :-D,
a najlepsze jak miałam wczoraj Michasia i on tylko Pampresy i jak musiałam go przebrać z kupy to nie wiedziałam jak mam się za to zabrać:sorry2::-D:-D:-D

nie no bomba!
Powinnaś z tym pójść do jakiegoś programu ... najlepiej śniadaniowego (w sensie porannego :-D) ... w bloku dla mam ... Zgłosić Cię? :-p

nie no - super!!! Pamiętam, że już pisałaś o zużywaniu 1 pampersa na dzień - extra!!! W ogołe ten Twój Filipek to bardzo zdolne i ułożone dziecko:tak::tak::tak:

Ja się wstrzymałam z sadzaniem na nocnik - rozpoczynamy naukę nie tak jak pisałam wcześniej od Nowego Roku (czyli 01.01.) , ale jakoś w lutym ...
Ale zaczniemy :tak:

nie no bomba!
Powinnaś z tym pójść do jakiegoś programu ... najlepiej śniadaniowego (w sensie porannego :-D) ... w bloku dla mam ... Zgłosić Cię? :-p

Ty po prostu ją zgloś, a o programie powiedz tydzień wcześniej... :-D:-D:-D

a najlepsze jak tylko dziecie oczka otwiera z drzemk,i nim go zdąże rozebrać to krzyczę "Wiktoria nocnik"czas tu jest na wagę złota :-D:-D:-D

reklama
Do góry