reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Filip sika już na nocnik prawie 3 m-ce, a efekt jest taki że 1 pielucha dziennie schodzi i to prawie sucha pod wieczór.Jak zaczął dobrze siedzieć to zaczęłam, jakoś bardzo łatwo załapał "O co Kaman"życzę powodzenia;-)

Wow!
Nie wiedziałam że już takie postępy :nerd::nerd::nerd:
Gratulacje :tak:
Jak często go sadzasz ? Tak jak mówiłaś? Co pół godziny?
A kupka? (tylko proszę, nie pokazuj filmu z komentarzami) :sorry2::-p
Ja się chyba zabiorę za to po egzaminie :tak:
Ciekawa jestem efektów :tak:

Wow!
Nie wiedziałam że już takie postępy :nerd::nerd::nerd:
Gratulacje :tak:
Jak często go sadzasz ? Tak jak mówiłaś? Co pół godziny?
A kupka? (tylko proszę, nie pokazuj filmu z komentarzami) :sorry2::-p
Ja się chyba zabiorę za to po egzaminie :tak:
Ciekawa jestem efektów :tak:
co pół godziny czasem 40 min ,nic nie robię tylko cały czas latam z nocnikiem:sorry2:
a kupka zawsze rano po przebudzeniu ,jak tylko oczy otwiera także muszę zdążyć :-D,
a najlepsze jak miałam wczoraj Michasia i on tylko Pampresy i jak musiałam go przebrać z kupy to nie wiedziałam jak mam się za to zabrać:sorry2::-D:-D:-D

co pół godziny czasem 40 min ,nic nie robię tylko cały czas latam z nocnikiem:sorry2:
a kupka zawsze rano po przebudzeniu ,jak tylko oczy otwiera także muszę zdążyć :-D,
a najlepsze jak miałam wczoraj Michasia i on tylko Pampresy i jak musiałam go przebrać z kupy to nie wiedziałam jak mam się za to zabrać:sorry2::-D:-D:-D

nie no bomba!
Powinnaś z tym pójść do jakiegoś programu ... najlepiej śniadaniowego (w sensie porannego :-D) ... w bloku dla mam ... Zgłosić Cię? :-p

nie no - super!!! Pamiętam, że już pisałaś o zużywaniu 1 pampersa na dzień - extra!!! W ogołe ten Twój Filipek to bardzo zdolne i ułożone dziecko:tak::tak::tak:

Ja się wstrzymałam z sadzaniem na nocnik - rozpoczynamy naukę nie tak jak pisałam wcześniej od Nowego Roku (czyli 01.01.) , ale jakoś w lutym ...
Ale zaczniemy :tak:

nie no bomba!
Powinnaś z tym pójść do jakiegoś programu ... najlepiej śniadaniowego (w sensie porannego :-D) ... w bloku dla mam ... Zgłosić Cię? :-p

Ty po prostu ją zgloś, a o programie powiedz tydzień wcześniej... :-D:-D:-D

a najlepsze jak tylko dziecie oczka otwiera z drzemk,i nim go zdąże rozebrać to krzyczę "Wiktoria nocnik"czas tu jest na wagę złota :-D:-D:-D

reklama
Do góry