reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Garnitur śIiczny. Jaki bedzie miał mąż? Mikołajowi mozna by było kupic taki sam jak tatusiowi:tak:

No myślałam o tym, ale nie chciałabym żeby dzieci wyglądały jak malutka wersja państwa młodych.:baffled::baffled: :sorry2::sorry2:
Mój M. będzie miał szary garnitur, tylko jeszcze nie może isę zdecydować czy grafit czy stalowy. Ale jak go znam to pewnie grafit.

Dzień dobry.
Melduje się z ranka.
Barmanko,M&m's dziękuję za rady w sprawie wyjazdu:-)
Mamamatysia co by nie było :-p
:-D:-D:-D:-D:-D
Mmatysi to juz mysIami z nami nie ma . Grzeje pupcie na pIaży.
Na razie Monisiu to na kaloryferze;-).No i fizycznie jeszcze z Wami jestem :-pnawet wpadnę wieczorkiem:-D
M&m's-Piekne sukieneczki:shocked2:.Najbardziej wpadła mi w oko ta w czerwone(bordowe:confused:)groszki-cudna. No i garnitur Mikołajka tez czadowy.

Dzień dobry Majóweczki! :-)

My dziś 3 pobudki na pogłaskanie :-) Noc uważam za udaną. Za to od 7.15 na nogach...

m&m's ubranka przepiękne! Sukienka w grochy też mi się najbardziej podoba, a garniturek dla Mikołaja... no no no!! Pamiętam nasz ślub i garnitur Andrzejka - wyglądał bosko :-)

mamamatysia już spakowani? :-) Ale Wam zazdroszczę...

U nas śnieżyca, nie wiem jak z Gabą po Andrzejka dziś pójdę bo wózkiem nie da rady ujechać ani kawałeczek...

reklama
Wszystkiego Dobrego dla Lilianki z okazji ukończenia 8 miesiąca:-)

Dzieńdoberek:-)
M&m,s....super sukieneczki dla Mai....ta w grochy wymiata...no i garniturek Mikołaja pasuje...ślicznie szkraby będą wyglądać:tak:

U nas nocka w miare spokojna....młoda wsatała o 6:30:szok:....ale teraz odsypia:baffled:
Lece po kawusie;-)

Mamamatysiu....ale Wam dobrze...słoneczko,plaża ciepełko..hmmmm ale się rozmarzyłam:tak:;-):-)

Do góry