reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

Dobre . W pierwszej chwiIi sie zasmiaIam a w drugiej szkoda mi sie kobity zrobiIo.Najgorsze,ze to z tych bardzo kuIturaInych. Nigdy bys nie pomysIaIa,ze on tak sie moze odezwac.
Mój mąz juz by miał śIiwe pod okiem za taki tekst.

No moj tez....:tak::-D:-D

no pewnie, dla ciebie zrobiłam 4 bo jesteś za chuda. wlaśnie miałam cię wołać, bo stygną. ;-);-);-):-):-):-)

No juz lece....a slina mi cieknie do pasa...:-D:-D:-D
A wiesz co Martus wlasnie moj P sprawdzal ceny domow w Playmouth i co sie okazuje taki jak my chcemy to parenascie tysiecy taniej niz tutaj u nas w Stamford...normalnie szczeka mi opadla...:shocked2::shocked2:

A mam pytanko..jak ty latasz do Polski....???

reklama
No moj tez....:tak::-D:-D

No juz lece....a slina mi cieknie do pasa...:-D:-D:-D
A wiesz co Martus wlasnie moj P sprawdzal ceny domow w Playmouth i co sie okazuje taki jak my chcemy to parenascie tysiecy taniej niz tutaj u nas w Stamford...normalnie szczeka mi opadla...:shocked2::shocked2:

A mam pytanko..jak ty latasz do Polski....???

No widzisz!!!! sprowadzać mi się tutaj!!!! :tak::tak::tak: :-):-):-)

A co do latania, to my najcześciej z London Heatrow. BA. Wcześniej to z Bristolu lataliśmy, ale teraz skasowali te połączenia.
Ale czasem też aż z Luton.

a ja wiecie rozglądam się już powoli za sukienką dla Mai, na nasz ślub. No i taką znalazłam np.

dsp_fr_1245138472.jpg
dsp_bac_1245138465.jpg

tylko wstyd się przyznać, ale zastanawiam sie czy w tym stroju, nie zrobi mi za dużej konkurencji. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p:-p:-p:-p :ninja2::ninja2::ninja2:

Dziewczyny, jak wy sie znaIazłyscie w AngIii?
M&M'Sik , Ty z cała rodzina wyjechałaś?

ja to szczerze mowiąc na końcu wyjechalam, bo kończylam studia w Polsce.
A rodzina kilka lat wcześniej. A ja pojechalam, bo uwazalam że będę mieć lepsze warunki do życia. i to się akurat sprawdza.

m&m's...ta sukienka w groszki czerowone pieknnnaaaaaaa

A co do lotow to kurka...tyle godzin na lotnisko....a z przeprowadzka to trudno nam sie zdecydowac..ja zakochalam sie w Stamford...choc tu domy drogie jak cholerka...no i nie jest to duze miast...

reklama
Właśnie się zdecydowalam że sukienka Mai, będzie mieć na pewno jakiś kolor!! i ten sam kolor powtórzę w garniturze Mikołaja.
Boże popłaczę się jak ich tak zobaczę!!! normalnie będę musiała już na 2 tyg. wcześniej zacząc ich tak w domu ubierac zeby się przyzwyczaić do tego widoku.

a tu próbka garnituru da Mikołaja:
1.jpg

Do góry