reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dobre . W pierwszej chwiIi sie zasmiaIam a w drugiej szkoda mi sie kobity zrobiIo.Najgorsze,ze to z tych bardzo kuIturaInych. Nigdy bys nie pomysIaIa,ze on tak sie moze odezwac.
Mój mąz juz by miał śIiwe pod okiem za taki tekst.

No moj tez....:tak::-D:-D

no pewnie, dla ciebie zrobiłam 4 bo jesteś za chuda. wlaśnie miałam cię wołać, bo stygną. ;-);-);-):-):-):-)

No juz lece....a slina mi cieknie do pasa...:-D:-D:-D
A wiesz co Martus wlasnie moj P sprawdzal ceny domow w Playmouth i co sie okazuje taki jak my chcemy to parenascie tysiecy taniej niz tutaj u nas w Stamford...normalnie szczeka mi opadla...:shocked2::shocked2:

A mam pytanko..jak ty latasz do Polski....???

reklama
No moj tez....:tak::-D:-D

No juz lece....a slina mi cieknie do pasa...:-D:-D:-D
A wiesz co Martus wlasnie moj P sprawdzal ceny domow w Playmouth i co sie okazuje taki jak my chcemy to parenascie tysiecy taniej niz tutaj u nas w Stamford...normalnie szczeka mi opadla...:shocked2::shocked2:

A mam pytanko..jak ty latasz do Polski....???

No widzisz!!!! sprowadzać mi się tutaj!!!! :tak::tak::tak: :-):-):-)

A co do latania, to my najcześciej z London Heatrow. BA. Wcześniej to z Bristolu lataliśmy, ale teraz skasowali te połączenia.
Ale czasem też aż z Luton.

a ja wiecie rozglądam się już powoli za sukienką dla Mai, na nasz ślub. No i taką znalazłam np.

dsp_fr_1245138472.jpg
dsp_bac_1245138465.jpg

tylko wstyd się przyznać, ale zastanawiam sie czy w tym stroju, nie zrobi mi za dużej konkurencji. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p:-p:-p:-p :ninja2::ninja2::ninja2:

Dziewczyny, jak wy sie znaIazłyscie w AngIii?
M&M'Sik , Ty z cała rodzina wyjechałaś?

ja to szczerze mowiąc na końcu wyjechalam, bo kończylam studia w Polsce.
A rodzina kilka lat wcześniej. A ja pojechalam, bo uwazalam że będę mieć lepsze warunki do życia. i to się akurat sprawdza.

m&m's...ta sukienka w groszki czerowone pieknnnaaaaaaa

A co do lotow to kurka...tyle godzin na lotnisko....a z przeprowadzka to trudno nam sie zdecydowac..ja zakochalam sie w Stamford...choc tu domy drogie jak cholerka...no i nie jest to duze miast...

reklama
Właśnie się zdecydowalam że sukienka Mai, będzie mieć na pewno jakiś kolor!! i ten sam kolor powtórzę w garniturze Mikołaja.
Boże popłaczę się jak ich tak zobaczę!!! normalnie będę musiała już na 2 tyg. wcześniej zacząc ich tak w domu ubierac zeby się przyzwyczaić do tego widoku.

a tu próbka garnituru da Mikołaja:
1.jpg

Do góry