reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Garnitur śIiczny. Jaki bedzie miał mąż? Mikołajowi mozna by było kupic taki sam jak tatusiowi:tak:

No myślałam o tym, ale nie chciałabym żeby dzieci wyglądały jak malutka wersja państwa młodych.:baffled::baffled: :sorry2::sorry2:
Mój M. będzie miał szary garnitur, tylko jeszcze nie może isę zdecydować czy grafit czy stalowy. Ale jak go znam to pewnie grafit.

Dzień dobry.
Melduje się z ranka.
Barmanko,M&m's dziękuję za rady w sprawie wyjazdu:-)
Mamamatysia co by nie było :-p
:-D:-D:-D:-D:-D
Mmatysi to juz mysIami z nami nie ma . Grzeje pupcie na pIaży.
Na razie Monisiu to na kaloryferze;-).No i fizycznie jeszcze z Wami jestem :-pnawet wpadnę wieczorkiem:-D
M&m's-Piekne sukieneczki:shocked2:.Najbardziej wpadła mi w oko ta w czerwone(bordowe:confused:)groszki-cudna. No i garnitur Mikołajka tez czadowy.

Dzień dobry Majóweczki! :-)

My dziś 3 pobudki na pogłaskanie :-) Noc uważam za udaną. Za to od 7.15 na nogach...

m&m's ubranka przepiękne! Sukienka w grochy też mi się najbardziej podoba, a garniturek dla Mikołaja... no no no!! Pamiętam nasz ślub i garnitur Andrzejka - wyglądał bosko :-)

mamamatysia już spakowani? :-) Ale Wam zazdroszczę...

U nas śnieżyca, nie wiem jak z Gabą po Andrzejka dziś pójdę bo wózkiem nie da rady ujechać ani kawałeczek...

reklama
Wszystkiego Dobrego dla Lilianki z okazji ukończenia 8 miesiąca:-)

Dzieńdoberek:-)
M&m,s....super sukieneczki dla Mai....ta w grochy wymiata...no i garniturek Mikołaja pasuje...ślicznie szkraby będą wyglądać:tak:

U nas nocka w miare spokojna....młoda wsatała o 6:30:szok:....ale teraz odsypia:baffled:
Lece po kawusie;-)

Mamamatysiu....ale Wam dobrze...słoneczko,plaża ciepełko..hmmmm ale się rozmarzyłam:tak:;-):-)

Do góry