reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie....
Dobrze ze dzis na 12.00 do pracy bo moje dziecko od 1.34 do 4.15 NIE SPAŁO....:wściekła/y:
o matko.....i niestety takie zmeczenie odbija sie na otoczeniu.
Miałam rano pojechac do Gda zrobic w koncu rtg klatki piersiowej ale jak zobaczyłam korek juz u mnie na osiedlu to zrezygnowałam , najwyzej mnie w pracy ubiją:baffled:

M&m's - slicznie beda Twoje dzieciaczki wygladały - piekny garniturek, a sukienusia tez musi miec kolor bo na slubach tylko panna młoda moze byc w bieli, taka zasada nawet zadna kobieta z gosci nie powinna ubrac białej sukienki.

Chyba kupie ten gryzak....musze znalezc dobra metode na te grudki....
I mam pytanie jak pielegnujecie Zebole dzieciaczków....???

reklama
o kurcze, muszę sobie pozapisywać daty urodzin wszystkich naszych dzieciaczków.....

moniqsan i Lilianko wszystkiego naj naj naj!!

melduje sie wyspana :-) Diana dzis spala cala noc w lozeczku na brzuchu (dwie pobodki na karmienie...) :-)
na poczatek duzo zdrowka i usmiechu dla LILJANKI i radosci z kazdego dnia bycia mama dla MONIQSAN

M&MS mi tez bardziej podoba sie ta w grochy, a te dwie kolorowe, wydaja mi sie troszke za skromne... garniturek supper :-)

Mi tez sie wydaje ze malo nowosci dostaje Diana...(dostaje tylko sloiczki kaszki i obiadki gotowane przeze mnie ze skladnikow sloiczkow) tak piszecie o tym serku wiejskim, danonkach (ale czy mozna dawac juz mleko krowie naszym maluchom?)

MAMSTUD obys dala rade podczas rozlaki my mozemy Ci dotrzymac towarzystwa :-) a czy Andrzejek chce zostawac z Twoim ex?

AGA ja przemywam wilgotna gaza zabki Diany (az dwa :-) ) i czasami szczoteczka. ona tez czesto sama sobie szoruje jak jej dam szczoteczke...tez sie zastanawiam nad kupnem pasty do zebow dla dzieci (0-2). oj wspolczuje nocki ale mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy :-)

MILEGO DNIA WAM ZYCZE KOCHANE :-) o ile czas pozwoli (jestesmy w trakcie przeprowadzki) bede zagladac :-)

Witajcie,

Lilianko - Słoneczko Kochane-
wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia kolejnego miesiąca
- rośnij zdrowiutko na wzór swojej pięknej Mamusi!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i oczywiście "lotny" torcik dla LILI:

einkht.jpg

a ja napisze tylko tyle - że nadal walczymy z grypskiem (ja i Jaga) - noce są ciężkie, ale... musimy dać radę..

Ostatnia edycja:
Dzień doberek, my dziś wyspani jak Młodzi Bogowie. Damiś spał ze mną w łóżku do 10 :-)
nie mam czasu Was dziś czytać, damian jest ostatnio mega absorbujący i nazbyt ruchliwy bym mogła skupić się na siedzeniu przed kompem. Poza tym po pracującym weekendzie jestem stęskniona :tak:

Mamstud...pytałaś jak Damian daje sobie radę z rozłąką...powiemCi, ze mój M tak doskonale daje sobie radę ze Młody świetnie znosi czas beze mnie. A ja nawet nie jestem zazdrosna...cieszę się ze chłopaki tak dają sobie radę. Dzięki temu jestem w pracy spokojna i nie odbija się to na moich klientach :-p;-)

chciałabym złożyć naszej ślicznej Liliance wszystkiego najlepszego z okazji skończonych 8 miesięcy. Dużo uśmiechu na buźce i zdrówka. A dla Twojej mamusi wieeele radości z macierzyństwa :tak:

11l3qer.jpg

ja zmykam sprzątać bo moi panowie modelowo zapuścili mieszkanie przez ten weekend...zajrze do was później . Muaaa :*

Dzien dobry.....

U nas kolejna okropna noc..tym razem Alicja pobila sama siebie i wstala wyspana o 1.15 i nie spala do 5....:no::no::no:...za to Amelka spala bez zadnego wstawania do niej do 7.45....:tak:....

LILIANKO....wszystkiego najlepszego z okazji osmiu miesiecy zycia....obys zawsze byla najwiekszym skarbem swoich rodzicow...

AgA...oj kochana lacze sie w bolu nieprzespanych nocy...:baffled:

Co do gryzaczka...to powiem Ci ze u nas na poczatku byl ok a teraz dziewczyny nawet nie chca slyszec o tym aby wziasc to do buziaka...no ewentualnie to dobre jest jak urzadzenie do uderzania we wszystko co popadnie....takze gryzak lezy gleboko w szufladzie....
A mialam Ci jeszcze napisac wczoraj ze moja hv powiedziala zeby sie nie martwic i dac dziecku czas....ze mozg dziecka ma zakodowane polykanie pokarmow bez zadnych przeszkod..no i jak my teraz damy im cos z grudkami to automatycznie zostaje wywolany odruch wymiotny...takze moze musimy poczekac.,....ja narazie przestalam strasznie sie tym przejmowac....poprostu czekam i probuje kazdego dnia..jesli widze ze to jeszcze nie dzis to odstawiam grudki i wracam do papki...

Co do zabkow to u nas odkad sie pojawily uzywam pasty do zebow...takiej 0-2...codziennie rano i wieczorem czyscimy zebolki...czasami jest to bardzo trudne o dziewczyny sie buntuja...pozniej po czyszczeniu dostaja do lapki jeszcze te sama szczoteczke i same sobie podczyszczaja zebole...:tak:

Aga.k.m....oj kochana walczcie....mam nadzieje ze szsybko wygracie....:tak::tak::tak:

Paula..oj fajnie ze juz macie wode...:tak::tak:

Confi...fajnie ze Twoi panowie spedzaja super czas we dwoch i daja sobie swietnie rade na wzajem...:-)))))

Ostatnia edycja:
hejka :-):-)
a ja od wczoraj walczę z rozwolnieniem....u siebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie woda ze mnie leci :szok::szok: cały dzień na kibelku spędziłam... o 3 w nocy mnie tak pogoniło że myślałam że na kibelek nie zdążę :zawstydzona/y: zjadłam 4 węgielki, jakoś usnęłam, ale od rano to samo :szok: teraz na przymus wcinam czekoladę, zaraz się porzygam tak mnie mdli:-(
Marcelitko też za często robi kupki :-( czyżby zmiana wody dała nam się tak bardzo we znaki????:-:)-(

a teraz lece was poczytać....

m&m, mi też się bardzo podoba ta sukienusia w groszki :tak::tak: a powiedz mi kiedy wy planujecie wasz ślub? pewnie już pisałaś, ale jakoś mi umknęło :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i myślę że dobrze robisz dając jakiś kolor w sukience dla Mai, gdyż czysto biała wyglądała by jak "mini Młoda";-)

o, AgA, to dobrze napisała z tym białym kolorem strojów podczas wesel :tak: nie wypada by jakaś inna kobieta była ubrana na biało w dniu czyjegoś wesela - ten kolor - biały - jest zarezerwowany tylko dla Młodej :tak:

Lilianko, Moniq - wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesiąca. Moc uściksów i całusków dla was, mua :**

aga, kuruj się, kuruj, i wracaj do nas szybciutko :-)

confi, super że chłopcy się dogadują między sobą :tak: a z tym zostawianiem pobojowiska w domku to u nas dokładnie to samo :sorry2: dziś jak weszłam do pokoju (przez nocne wstawanie w celach biegunkowych stwierdziłam że rano do młodego wstaje tata, ja muszę odespać:blink:) to mało co spazmów nie dostałam - takie burdello zastałam :szok::szok: na moją uwagę czy nie mógł tego choć trochę sprzątnąć, powiedział - ale ja się juniorem zajmowałem :cool2:
szkoda tylko że ja jak całe wieczory opiekuje się sama młodym (mąż w pracy) to jakoś wszystko cacy jest :nerd: ehhh faceci....

reklama
Witajcie Mamuśki i Słodkie Kobietki:-)
Wieczorem mam w planie nadrabianie (kilku dni więc same rozumiecie ile lektury przede mną;-)), a teraz tylko:
zdrowo rośnij, śmiej się dużo, jedz ze smakiem, śpij i słodko śnij - Lilianko a mamusia niech wiedzę pochłania jak suszone pomidorki:tak: (ze smakiem;-)).

Barmanka - jak dobrze Ciebie usłyszeć:-):-):-), buziaki:-):-):-).

Do góry