reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie dziewczyny,aleu nas sniezy wyszlam Anie odprowadzic do przedszkola i troche pospacerowac z Krzysiem ledwo dalam rade pchac wozek:tak::szok:

Wszystkiego naj,naj,najlepszego dla Lilianki z okazji ukonczenia 8miesiecy:-):-):-):-):-):-):-)

M&S mi tez najbardziej podoba sie sukienka w grochy wydaje mi sie ze Maja bedzie slicznie wygladac,ale jak znam zycie to do czerwca pewnie sie przewinie jeszcze nie jeden pomysl na sukienusie i gajerek dla mikolaja:tak::-D

Jola Aga wspolczuje wam tych nocek moj Krzysio tez sie budzi co 2h ale popije cyca i spi dalej a jesli chodzi o grodki w jedzeniu ja bym nie zmuszala bo dostana obrzydzenia i w ogole nic nie beda chcialy moim zdaniem nic na sile:tak:

AgAkm kurujcie sie bidulki katar jest najgorszy,bo meczacy strasznie robcie sobie inhalacje naturalne usiadzcie obie z Jaga nad garnkiem np.z rumiankiem i mieta i tak sobie pooddychajcie ze 2 razy dziennie zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Barmanka pewnie zmiana wody na bank wam zaszkodzila no wspolczuje dolegliwosci zaladkowo jelitowych.A jak tam skaza u Marcelka jest jakas poprawa?:tak:

Confi podziwiam cie jak ty wytrzymujesz tyle godz.w pracy bez Damianka,a karmisz go jeszcze piersia?No i pogratuluj tatusiowi dzielne chlopaki mozesz byc z nich dumna:tak:

Pytala kasia jak moja cora zlamala noge otoz zwyczajnie uderzyla noga w stojacy obok drogi kamienktory byl przysypany sniegiem:tak:

Witajcie, ja tak tylko szybko, raczej z Wami nie popiszę, bo Iza wczoraj miała 37,9 do 38,3 gorączki, w nocy dobiło do 40 st, dziś byłyśmy u lekarza, Iza ma anginę. Dostała antybiotyk, osłonowe i na gorączke czopki. Dziś co prawda mam męża do pomocy, ale ja na rzęsach chodzę po tej nocy. W piątek do kontroli, czyli szczepienia znow się odciągnie w czasie o kolejne 6 tyg.

z radosnych wieści, znów mam zębowy suwaczek do aktualizacji, Iza ma 9 ząbek

dla wszystkich łobuziakow, które skończyły 8 miesiąc
28.jpg

Aga km i Jagódko, Tsarino i Izo zdrówka wam życze . BiduIki !!!

Tsarino ,pytaIam swojego pediatry o szczepienia po chorobie. Znachor powiedziaI,ze dwa tygodnie po wyzdrowieniu mozna szczepic .
Badz tu mądrym:baffled:

Allo!!! Melduję się w poniedziałkowe popołudnie...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA LILIANKI
I MONIQ!!!
BUŹKA!!!

a gdzie Marzenka??

i Monika??
jestem w końcu, jestem... dziękuję wszystkim za pamięć i zauważenie mojej nieobecności... u nas wszystko o.k. W sobotę napisałam długaśnego posta na xxx, ale mi wcięło i się bardzo zdenerwowałam i wyłączyłam komputer... a później już jakoś weny nie miałam... oczywiście oglądaliśmy filmy - tym razem "anioły i demony"... fajny! polecam! no i dziękuję za polecenie mi filmików przez Kornasię i AgĘ... jak mi się w rączki takowe dostaną to nie omieszkam...
no i może w końcu dziś zajrzę na AA... tak, że do zobaczenia wieczorkiem...;-)

Barmanka pewnie zmiana wody na bank wam zaszkodzila no wspolczuje dolegliwosci zaladkowo jelitowych.A jak tam skaza u Marcelka jest jakas poprawa?:tak:
no powiem ci że najadłam się czekolady, dodatkowo wzięłam podwójną dawki smekty i na razie działa...
z skórką w Pl u Marcelitka nie było problemów - a to dlatego że młody nic nie jadł :szok::szok: pił tylko mleko i czasami owoce ze słoiczka :baffled::baffled:
ale robiłam badania - testy - a krwi.. teraz muszę iść do alergologa na wizytę bo jak dla mnie to jakieś to dziwne te wyniki wyszły :cool::cool:

Pytala kasia jak moja cora zlamala noge otoz zwyczajnie uderzyla noga w stojacy obok drogi kamienktory byl przysypany sniegiem:tak:
no właśnie ja też byłam tego ciekawa ;-)
hihi ale agenciara mała :-D:-D o kamień sobie nogę złamała :cool2:

a u nas poprawa z jedzeniem u Marcelka, kaszki na gęsto jedzone łyżeczką już je ładnie całe porcję, zupki też już je (na razie daje mu te małe słoiczki, nie chce przesadzić ;-)), niestety wciąż tylko te zmiksowane podchodzą - ale zawsze coś :tak::-)

reklama
Napisz barmanka co te testy wykazaly jestem b.ciekawa

tsarina zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla Izy a z tymi jej zabkami to lekkie przegiecie:-D

Do góry