reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie dziewczyny,aleu nas sniezy wyszlam Anie odprowadzic do przedszkola i troche pospacerowac z Krzysiem ledwo dalam rade pchac wozek:tak::szok:

Wszystkiego naj,naj,najlepszego dla Lilianki z okazji ukonczenia 8miesiecy:-):-):-):-):-):-):-)

M&S mi tez najbardziej podoba sie sukienka w grochy wydaje mi sie ze Maja bedzie slicznie wygladac,ale jak znam zycie to do czerwca pewnie sie przewinie jeszcze nie jeden pomysl na sukienusie i gajerek dla mikolaja:tak::-D

Jola Aga wspolczuje wam tych nocek moj Krzysio tez sie budzi co 2h ale popije cyca i spi dalej a jesli chodzi o grodki w jedzeniu ja bym nie zmuszala bo dostana obrzydzenia i w ogole nic nie beda chcialy moim zdaniem nic na sile:tak:

AgAkm kurujcie sie bidulki katar jest najgorszy,bo meczacy strasznie robcie sobie inhalacje naturalne usiadzcie obie z Jaga nad garnkiem np.z rumiankiem i mieta i tak sobie pooddychajcie ze 2 razy dziennie zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Barmanka pewnie zmiana wody na bank wam zaszkodzila no wspolczuje dolegliwosci zaladkowo jelitowych.A jak tam skaza u Marcelka jest jakas poprawa?:tak:

Confi podziwiam cie jak ty wytrzymujesz tyle godz.w pracy bez Damianka,a karmisz go jeszcze piersia?No i pogratuluj tatusiowi dzielne chlopaki mozesz byc z nich dumna:tak:

Pytala kasia jak moja cora zlamala noge otoz zwyczajnie uderzyla noga w stojacy obok drogi kamienktory byl przysypany sniegiem:tak:

Witajcie, ja tak tylko szybko, raczej z Wami nie popiszę, bo Iza wczoraj miała 37,9 do 38,3 gorączki, w nocy dobiło do 40 st, dziś byłyśmy u lekarza, Iza ma anginę. Dostała antybiotyk, osłonowe i na gorączke czopki. Dziś co prawda mam męża do pomocy, ale ja na rzęsach chodzę po tej nocy. W piątek do kontroli, czyli szczepienia znow się odciągnie w czasie o kolejne 6 tyg.

z radosnych wieści, znów mam zębowy suwaczek do aktualizacji, Iza ma 9 ząbek

dla wszystkich łobuziakow, które skończyły 8 miesiąc
28.jpg

Aga km i Jagódko, Tsarino i Izo zdrówka wam życze . BiduIki !!!

Tsarino ,pytaIam swojego pediatry o szczepienia po chorobie. Znachor powiedziaI,ze dwa tygodnie po wyzdrowieniu mozna szczepic .
Badz tu mądrym:baffled:

Allo!!! Melduję się w poniedziałkowe popołudnie...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA LILIANKI
I MONIQ!!!
BUŹKA!!!

a gdzie Marzenka??

i Monika??
jestem w końcu, jestem... dziękuję wszystkim za pamięć i zauważenie mojej nieobecności... u nas wszystko o.k. W sobotę napisałam długaśnego posta na xxx, ale mi wcięło i się bardzo zdenerwowałam i wyłączyłam komputer... a później już jakoś weny nie miałam... oczywiście oglądaliśmy filmy - tym razem "anioły i demony"... fajny! polecam! no i dziękuję za polecenie mi filmików przez Kornasię i AgĘ... jak mi się w rączki takowe dostaną to nie omieszkam...
no i może w końcu dziś zajrzę na AA... tak, że do zobaczenia wieczorkiem...;-)

Barmanka pewnie zmiana wody na bank wam zaszkodzila no wspolczuje dolegliwosci zaladkowo jelitowych.A jak tam skaza u Marcelka jest jakas poprawa?:tak:
no powiem ci że najadłam się czekolady, dodatkowo wzięłam podwójną dawki smekty i na razie działa...
z skórką w Pl u Marcelitka nie było problemów - a to dlatego że młody nic nie jadł :szok::szok: pił tylko mleko i czasami owoce ze słoiczka :baffled::baffled:
ale robiłam badania - testy - a krwi.. teraz muszę iść do alergologa na wizytę bo jak dla mnie to jakieś to dziwne te wyniki wyszły :cool::cool:

Pytala kasia jak moja cora zlamala noge otoz zwyczajnie uderzyla noga w stojacy obok drogi kamienktory byl przysypany sniegiem:tak:
no właśnie ja też byłam tego ciekawa ;-)
hihi ale agenciara mała :-D:-D o kamień sobie nogę złamała :cool2:

a u nas poprawa z jedzeniem u Marcelka, kaszki na gęsto jedzone łyżeczką już je ładnie całe porcję, zupki też już je (na razie daje mu te małe słoiczki, nie chce przesadzić ;-)), niestety wciąż tylko te zmiksowane podchodzą - ale zawsze coś :tak::-)

reklama
Napisz barmanka co te testy wykazaly jestem b.ciekawa

tsarina zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla Izy a z tymi jej zabkami to lekkie przegiecie:-D

Do góry