reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Tsarino - szeregowa aga_k_m - zwraca się o łagodne potraktowanie zdrobnienia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:- to sie już nie powtórzy!!!

szeregowy, każdemu zdażają się błędy... bądźmy wyrozumiali...

a tak powazniej, to ja faktycznie nie znoszę zdrobnień- które uwielbia mój teść... no, szlag mnie trafia, jak słyszę te wszystkie:
Kasiulka,
Kachna (zawsze w głowie mam Kachna- Grubachna:shocked2:)
Kasiuńcia- to już mega przegięcie
i znienawidzone "Kasiulka- Żabulka, bo Ty taka Kasienica jesteś"
Moja iza to Iziunia- Fiziunia, Izulka- Żabulka (tak, Żabką jest każdy, bez wyjątku), Chichraczek (tym to sobie z mężem dokuczamy, jak już jest mega źle między nami). Czy po czymś takim, też nie miałybyście dość wszelkich zdrobnień?

reklama
roxy, a kto ci powiedział że masz rozpieszczone dziecko i po czym tak stwierdził? :sorry::eek:

tsarina, hmmm, no ja lubię zdrobnienia :sorry:, może nie tak dosadne o jakich ty pisałaś - ale ja często na mojego wołam Marcelitko i takie tam ;-)
ale jeśli ty nie lubisz to spox, szanuje to...

ja tez będę się zbierać powoli...wiecie co? nie chce mi się iść do miasta :eek: ale muszę kości rozprostować bo po wczorajszej pracy (raczej tyrki :eek::eek:) to mnie wszystko boli :szok::szok:

Cześć Dziewczyny :-)
O mnie pewnie już zapomniałyscie, bo długoooo sie nie odzywałam. Moje chłopaki to straszne łobuziaki i nie dają mamie chwili wolnego. Oli ząbkuje na całego wyszedł mu właśnie 6 ząbek. Bardzo słabo śpi, budzi się co godzinę (dalej go karmię piersią i dalej jestem na tej strasznej diecie). I do tego wszyscy złapaliśmy jakiegoś wirusa, normalnie szpital mam w domu :crazy: Postaram się częściej udzielać bo bardzo brakuje mi forum :-)

Dziekuje za mile przywitanie , wiem ze nie ogarne wszystkich postow ale przynajmniej pare stron poczytalam i mam lekki zamet ale mysle ze po kilku dniach bedze wiedziec kto gdzie i z kim ?? :-)

szeregowy, każdemu zdażają się błędy... bądźmy wyrozumiali...

a tak powazniej, to ja faktycznie nie znoszę zdrobnień- które uwielbia mój teść... no, szlag mnie trafia, jak słyszę te wszystkie:
Kasiulka,
Kachna (zawsze w głowie mam Kachna- Grubachna:shocked2:)
Kasiuńcia- to już mega przegięcie
i znienawidzone "Kasiulka- Żabulka, bo Ty taka Kasienica jesteś"
Moja iza to Iziunia- Fiziunia, Izulka- Żabulka (tak, Żabką jest każdy, bez wyjątku), Chichraczek (tym to sobie z mężem dokuczamy, jak już jest mega źle między nami). Czy po czymś takim, też nie miałybyście dość wszelkich zdrobnień?
Wojskowo tu u Was:-D
Ja bym jeszcze Katarzyna dodala :tak: tak u mojej babci na mnie wolali wrrrrrrrrrrr no i Kasiek - jakbym chlopakiem byla no

U mnie przechodzi Kasia Kathi nic innego ach no i Kathinka bo tak syn na mnie czasem wola hihhi

Dzień dobry.
Ale nastukałyscie wczoraj.20 stron musiałam nadrabiać:szok: z jednego wątka:wściekła/y:.
STO LAT DLA JULCI I PATRYKA NASZYCH ÓLROCZNIAKÓW
I STO LAT PO RAZ DRUGI DLA MAJECZKI I SZYMONKA
NASZYCH SIEDMIO MIESIĘCZNIAKÓW
Ja pospałam jak nigdy.Filip co prawda padł dopiero o 22.30(wymęczony przez wujka) ale za to spał do 7.30:-).Niestety teraz to sobie odbija i drze sie aż uszy puchną:wściekła/y:
Confi-Mam nadzieję,że babska impreza się udała:-)
Moniqsan-Wracaj cała i zdrowa z tego Radomia;-)
Kathinko-Witaj.Mam nadzieję, że sie u nas zadomowisz.Mamy dzieciaki z tego samego dnia:-)
Żołnierki! Za trzy dni minie pół roku, od kiedy ostatni z Dowódców Sztabu Generalnego opuścił swój bunkier, określany kryptonimem "Mama" i rozpoczął misje podbijania świata! Jestem z Was dumna, Żołnierze! Wykazałyście się wolą walki, determinacją i chęcią zwycięstwa! Ale przed nami kolejne misje! Nie równie, ale bardziej niebezpieczne! Wróg czai się wszędzie! sukcesywnie przekazywać Wam będe dane techniczne dotyczące nieprzyjaciół! Musimy byc gotowe na każdą ewentualność!

Pamiętajcie! Wróg Twojego wroga to Twój sprzymierzeniec!*
wyjątkiem są czlonkienie tajnego zakonu Terrorystek Ewidentnie Ścigających Członkinie Innych Organizacji Wolnych Aktywistek- w skrócie TEŚCIOWA!
Tsarina-:-D:-D:-D:-D:-D:-DSpadłam z krzesła:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Julio, Patryku, Majeczko i Szymonku 100 lat!!

kathinka też mam córkę Gabrysię urodzoną 2 maja :-) Witaj!

tsarina umarłam normalnie.... skąd masz takie teksty!? :-) A skrót TESCIOWA, nie mogę :-)

A moje dzieci śpią! Oboje :-)

czesc ja tak na chwilke,bo xavko spi a chce zrobic ten sernik truflowy jestem bardzo ciekawa jak smakuje.

wszystkiego naj ...dla juleczki ,patryka,szymonka i majuni;-)
mam chate wolna mozna powiedziec maz z oliverem na basenie.

dam znac jak mi wyszedl ten sernik.

Barmanko,byli u nas wczoraj znajomi, i mala bawila sie na macie i w pewnym momencie zaczela marudzic zebym ja wziela,nie zrobilam tego i wtedy zaczela krzyczec i tupac nogami lezac na plecach:-D:-D:-D, rozbawilo mnie to a kumpela na to ze ona jest rozpuszczona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Byc moze jest ale troche mnie to ruszylo:wściekła/y::sorry::sorry:

My bylismy dzisiaj chyba ze 2 godziny na kiermaszu swiatecznym,mloda przespala caly spacer a my wypilismy grzanca,mniam. No i nie byliabym soba gdybym nie zakupila butelki do domu:-D bedzie na dzisiejszy wieczor AA:-D Dzisiaj do Naduski przychodzi ojciec chrzestny z mikolajem,takze zapowiada sie mily wieczor,moj Przemek robi sushi dla gosci,ale nie z robali:-D:-D

o boszszsz moja głowa...:confused2::confused2::confused2:
witajcie kobity...oj żałujcie ,ze Was nie było, tym razem się wszystko udało, (ciocia Confi nawaliła się jak bąk :-D) i nawet tańczyłam choć zamiaru na początku nie miałam

Damian w nocy dokuczał a ,że ja nietrzeźwa to tatusia zaprzęgłam do roboty a sama próbowałam się wyspać :-pdziwnie było w nocy nie karmić piersią,ale daliśmy radę :tak:

tak pisałyście o jedzeniu ze mnie dzisiaj naszło na tagiatelle z kurczakiem, pieczarkami i brokułami w śmietanowo serowym sosie z nutką czosnku...może być i nawet dość spora nuta...mmmm pycha mówię wam :sorry:

Tsarina strasznie brakowało mi Twoich wojskowych postów...ze skrótu tesciowa zaśmiewałyśmy się dzisiaj z kuzynką :-D:-D:-D

chciałam jeszcze złożyć życzenia półroczniakom JULCI Slonka i PATRYKOWI Joannn, wszystkiego dobrego robaczki malutkie ...

oraz dla siedmiomiesięczniaków MAJECZKI m&m's i SZYMONKA Malgoss...100 lat i wiele radości oraz
buziaki od Cioci Confi i Damianka

martalis ja też mam ochotę na ten sernik...daj znać czy Ci wyszło to może tez się pokuszę :tak:

później zajrzę do Was...lecę na Chirurgów :-p

reklama
Do góry