reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Mam 34 lata dwoje dzieci .Na stale mieszkam w Wiedniu
Max ma 3 latka i 4 m-ce a Gabi skonczyla 7 miesiecy
Zycie moje kreci sie obecnie wokol dzieci bo praktycznie od 3,5 roku nie pracuje

Na razie staram sie forum ogarnc tzn ucze sie wklejac to i owo hiihi ale powolutku i napewno sie zadomowie:tak:

reklama
barmanko - to mamamatysia ma tego FAJNEGO Kuzyna:-D:-D:-D.. ja ich tylko postraszyłam PIP-em, ZUS-em i Sądem...
Oczywiscie oddali mi gołe wypłaty, ani złotówki więcej (bez odsetek..), ale ja już nic wiecej od nich nie chce - niech spieprzają dziady !!!
Będę potrzebowała od nich jeszcze referencje, wiec nie chciałam ich pożegnać słowami, które mi się cisnęły do buzi...:cool:

Mam 34 lata dwoje dzieci .Na stale mieszkam w Wiedniu
Max ma 3 latka i 4 m-ce a Gabi skonczyla 7 miesiecy
Zycie moje kreci sie obecnie wokol dzieci bo praktycznie od 3,5 roku nie pracuje

Na razie staram sie forum ogarnc tzn ucze sie wklejac to i owo hiihi ale powolutku i napewno sie zadomowie:tak:

no to super!!!
i gratuluję suwaczków:-)!!!
Myśle, że będziesz baaaardzo zadowolona z naszego Forum :tak::tak::tak:

Witam!!!
Widzę, że znowu wena Wam dopisywała w nocy:-D:-D:-D A ja siedze w pracy i Was nadrabiam:tak: No i tak po kolei...

no, gdzie wszystkie? Nie przypominam sobie żeby któraś Baśką była :-)
Ja mam mamę Baśkę:tak:

he...he... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
albo górnikiem:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Górnikiem był dziadek i teść:tak:

A gdzie reszta kIubu AA? Marzenka,Moniqsan,Aga km?
Bardzo mi miło, że o mnie pomyślałaś:tak: Co prawda w kontekście AA, ale zawsze!

Marzenka ma M w domu a Aga ciasto pichci co by jeszcze dzisiaj zdążyć :laugh2: a Moniqsan nie wiem chyba już wekenduje
No właśnie mam męża w domku:tak::tak::tak:

Co raz to gorzej z kIubem AA.:no:
Ja nawet jak na spotkania nie przychodzę to duchem jestem z Wami i ... wspomagam jak mogę:tak:

no ba kto lepiej zadba o synusia jak nie mamusia , a potem się użeraj człowieku z takimi teściowymi :-)
No, no, no! Ty tam synusia nie rozpieść za bardzo!!!

acha - nie pochwaliłam się - moj M przyniósł dziś paczkę na Mikołaja (dla Jagody) ze swojej firmy. Same słodycze - ale normalnie ogarnąć ich nie dałam rady - do świat chyba nie kupię nic słodkiego...

a jutro chyba w końcu dostanę zaległe pieniążki z mojej Firmy!!!
Ja też dostałam paczkę na mikołaja od siebie ze szkoły! Mąż na pewno nic nie dostanie, bo tam raczej socjalnych sparw nie ma:no: No i gratulacje z okazji odzyskania długu!!!

A teraz idę popracować!
Może wieczorem wpadnę!!!

Aga, wrocił o 1. Ale nie pił, bo on wogóle prawie nie pije, tylko posiedzial tam z chłopakami, pogadał i wrócił.
żeśmy pogadliśmy wyjaśniliśmy poprzytulaliśmy, i już mi lepiej, nie wiem tylko czemu rano do pracy jakiś taki jakby nie w humorze poszedł.:eek::confused2:

dziękuję za życzenia Moniko.:-):-):tak::tak:

no to super!!!
i gratuluję suwaczków:-)!!!
Myśle, że będziesz baaaardzo zadowolona z naszego Forum :tak::tak::tak:

szczególnie wieczorem i w nocy jest fajnie... spotyka się klub AA ( to nie Anominowe Alkoholiczki tylko Awangardowe Aktywistki)- omawiają kluczowe dla naszego i naszych dzieci rozwoju kwestie, wymieniają się przepisami, w żaden sposób nie szkodzącymi naszym smukłym taliom oraz zdrowiu tzw. wątroby;-)

Skoro Kathinko nie pracujesz, to automatycznie witaj w klubie MNZ (Mamy Nieaktywne Zawodowo...

Witaj na pokładzie!

Z okazji ukończenia siedmiu miesięcy - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA
m&m's i Majeczki
malgoss i Szymonka

oraz z okazji ukończenia sześciu miesięcy NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA

slonka i Julci
Joann i Patryczka

tsarina - niemozliwa jestes Kobitko:-D:-D:-D (widziałaś prezent dla Ciebie na watku X? )

brakuje mi Twoich żołnierskich apeli - rzuc czasami jednym ;-):tak::-)

reklama
Dzien dobry mamuski.....:tak:..

AgA...u ns przepiekne sloneczko...tylko strasznie zimno....:shocked2:
No ale i tak z domku nie wyscibiam nosa.....Amelia mi sie chyba rozklada....rzezi jak maly traktor i ma znowu stan podgoraczkowy (38.2)....

Fajowo masz z mezem....moj tez strasznie nie narzeka w centrach ale zawsze mowi ze go glowa boli..a ja bym wlasnie chciala zeby tak buszowal jak Twoj M.

Aga.k.m....no to super dzionek sie zaczal......:-):-)
a moja alicja coprawda n ie kawe wylala ale za to sciagnela moja miseczke z lawy z muesli i mleczkiem.....ach te dzieci ..trzeba miec teraz galy do okola glowy...

Barmanko...no widze ze juz wqszystko prawie dopiete na ostatni guzik....:tak:

m&m's....no i wszystko skonczylo sie happy endem....:-).....milych zakupkow zycze....:tak:

Wszystkieg najlepszegho dla naszych 6 miesieczniakow- JULCI i PATRYCZKA
no i naszych 7 miesieczniaczkow......spryciulki MAJECZKI i SZYMONKA...

Do góry