reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mam 34 lata dwoje dzieci .Na stale mieszkam w Wiedniu
Max ma 3 latka i 4 m-ce a Gabi skonczyla 7 miesiecy
Zycie moje kreci sie obecnie wokol dzieci bo praktycznie od 3,5 roku nie pracuje

Na razie staram sie forum ogarnc tzn ucze sie wklejac to i owo hiihi ale powolutku i napewno sie zadomowie:tak:

reklama
barmanko - to mamamatysia ma tego FAJNEGO Kuzyna:-D:-D:-D.. ja ich tylko postraszyłam PIP-em, ZUS-em i Sądem...
Oczywiscie oddali mi gołe wypłaty, ani złotówki więcej (bez odsetek..), ale ja już nic wiecej od nich nie chce - niech spieprzają dziady !!!
Będę potrzebowała od nich jeszcze referencje, wiec nie chciałam ich pożegnać słowami, które mi się cisnęły do buzi...:cool:

Mam 34 lata dwoje dzieci .Na stale mieszkam w Wiedniu
Max ma 3 latka i 4 m-ce a Gabi skonczyla 7 miesiecy
Zycie moje kreci sie obecnie wokol dzieci bo praktycznie od 3,5 roku nie pracuje

Na razie staram sie forum ogarnc tzn ucze sie wklejac to i owo hiihi ale powolutku i napewno sie zadomowie:tak:

no to super!!!
i gratuluję suwaczków:-)!!!
Myśle, że będziesz baaaardzo zadowolona z naszego Forum :tak::tak::tak:

Witam!!!
Widzę, że znowu wena Wam dopisywała w nocy:-D:-D:-D A ja siedze w pracy i Was nadrabiam:tak: No i tak po kolei...

no, gdzie wszystkie? Nie przypominam sobie żeby któraś Baśką była :-)
Ja mam mamę Baśkę:tak:

he...he... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
albo górnikiem:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Górnikiem był dziadek i teść:tak:

A gdzie reszta kIubu AA? Marzenka,Moniqsan,Aga km?
Bardzo mi miło, że o mnie pomyślałaś:tak: Co prawda w kontekście AA, ale zawsze!

Marzenka ma M w domu a Aga ciasto pichci co by jeszcze dzisiaj zdążyć :laugh2: a Moniqsan nie wiem chyba już wekenduje
No właśnie mam męża w domku:tak::tak::tak:

Co raz to gorzej z kIubem AA.:no:
Ja nawet jak na spotkania nie przychodzę to duchem jestem z Wami i ... wspomagam jak mogę:tak:

no ba kto lepiej zadba o synusia jak nie mamusia , a potem się użeraj człowieku z takimi teściowymi :-)
No, no, no! Ty tam synusia nie rozpieść za bardzo!!!

acha - nie pochwaliłam się - moj M przyniósł dziś paczkę na Mikołaja (dla Jagody) ze swojej firmy. Same słodycze - ale normalnie ogarnąć ich nie dałam rady - do świat chyba nie kupię nic słodkiego...

a jutro chyba w końcu dostanę zaległe pieniążki z mojej Firmy!!!
Ja też dostałam paczkę na mikołaja od siebie ze szkoły! Mąż na pewno nic nie dostanie, bo tam raczej socjalnych sparw nie ma:no: No i gratulacje z okazji odzyskania długu!!!

A teraz idę popracować!
Może wieczorem wpadnę!!!

Aga, wrocił o 1. Ale nie pił, bo on wogóle prawie nie pije, tylko posiedzial tam z chłopakami, pogadał i wrócił.
żeśmy pogadliśmy wyjaśniliśmy poprzytulaliśmy, i już mi lepiej, nie wiem tylko czemu rano do pracy jakiś taki jakby nie w humorze poszedł.:eek::confused2:

dziękuję za życzenia Moniko.:-):-):tak::tak:

no to super!!!
i gratuluję suwaczków:-)!!!
Myśle, że będziesz baaaardzo zadowolona z naszego Forum :tak::tak::tak:

szczególnie wieczorem i w nocy jest fajnie... spotyka się klub AA ( to nie Anominowe Alkoholiczki tylko Awangardowe Aktywistki)- omawiają kluczowe dla naszego i naszych dzieci rozwoju kwestie, wymieniają się przepisami, w żaden sposób nie szkodzącymi naszym smukłym taliom oraz zdrowiu tzw. wątroby;-)

Skoro Kathinko nie pracujesz, to automatycznie witaj w klubie MNZ (Mamy Nieaktywne Zawodowo...

Witaj na pokładzie!

Z okazji ukończenia siedmiu miesięcy - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA
m&m's i Majeczki
malgoss i Szymonka

oraz z okazji ukończenia sześciu miesięcy NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA

slonka i Julci
Joann i Patryczka

tsarina - niemozliwa jestes Kobitko:-D:-D:-D (widziałaś prezent dla Ciebie na watku X? )

brakuje mi Twoich żołnierskich apeli - rzuc czasami jednym ;-):tak::-)

reklama
Dzien dobry mamuski.....:tak:..

AgA...u ns przepiekne sloneczko...tylko strasznie zimno....:shocked2:
No ale i tak z domku nie wyscibiam nosa.....Amelia mi sie chyba rozklada....rzezi jak maly traktor i ma znowu stan podgoraczkowy (38.2)....

Fajowo masz z mezem....moj tez strasznie nie narzeka w centrach ale zawsze mowi ze go glowa boli..a ja bym wlasnie chciala zeby tak buszowal jak Twoj M.

Aga.k.m....no to super dzionek sie zaczal......:-):-)
a moja alicja coprawda n ie kawe wylala ale za to sciagnela moja miseczke z lawy z muesli i mleczkiem.....ach te dzieci ..trzeba miec teraz galy do okola glowy...

Barmanko...no widze ze juz wqszystko prawie dopiete na ostatni guzik....:tak:

m&m's....no i wszystko skonczylo sie happy endem....:-).....milych zakupkow zycze....:tak:

Wszystkieg najlepszegho dla naszych 6 miesieczniakow- JULCI i PATRYCZKA
no i naszych 7 miesieczniaczkow......spryciulki MAJECZKI i SZYMONKA...

Do góry