reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

dziekuję Wam dziewczynki za życzonka. Kochane jesteście. :-):-):tak::tak:

Kathinka, witaj w śród nas. :-):-):-)

Bosz nie wiem co się z Mają dziś dzieje. Marudzi straaasznie. budzi się jak tylko przyśnie. Sajgon jakiś, a do tego mnie głowa doslownie pęka!!:no::no::no::crazy::crazy::crazy:

Napiłabym się czegoś, ale stwierdziłam że kurczę jakoś tak dziwnie pić co wieczór.:cool::cool::cool::cool:

I jeszcze do tego wszytskiego mam taką ochotę na pizzę że aż mnie skręca!!!!!!

reklama
Witam witam drogie panie ;-)ja już ze szklaneczką w dłoni czekam na resztę :-)
JULECZKO MAJECZKO SZYMONKU I PATERYCZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I WASZYCH RODZICÓW :tak:

tsarina ja też jestem zwolenniczką twoich tekstów rozbawiają mnie do łez :-Da co do imienia mam tak jak ty nie lubie zdrobnień a jak ktoś już mówi Katarzyno to mnie szlak trafia dlatego moim dzieciom dałam imiona bez żadnych typu Katarzyna-Kasia tylko po prosty Wiktoria Filip tak się piszę i tak się mówi

Dziewczynki wy to macie zdrowie do 2 pisać ja znikłam o 12 i wstać rano nie mogłam :-(
witam Kathinka, mam nadzięję że u nas ci się spodoba :tak:

apropo pizzy byliśmy dzisiaj na pizzy w naszej ulubionej pizzenni :-ppiwka nie było bo byłam zmotoryzowana ale teraz nadrabiam :tak:
m&m's namawiaj bo faktycznie sama zostanę :sorry:

Jolu mam pytanie wytłumacz mi ale tak łopatologicznie jak zrobić ten krem ze szpinaku powiem że mam mrożony czytałam twój przepis ale ja noga jestem w gotowaniu i potrzebuje krok po kroku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziewczyny jak jeszcze jakiś przepis ze szpinaku macie to proszę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo mój smyk ostatnio żadnych zupek nie chce więc szukam coś nowego

reklama
Do góry