reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dziekuję Wam dziewczynki za życzonka. Kochane jesteście. :-):-):tak::tak:

Kathinka, witaj w śród nas. :-):-):-)

Bosz nie wiem co się z Mają dziś dzieje. Marudzi straaasznie. budzi się jak tylko przyśnie. Sajgon jakiś, a do tego mnie głowa doslownie pęka!!:no::no::no::crazy::crazy::crazy:

Napiłabym się czegoś, ale stwierdziłam że kurczę jakoś tak dziwnie pić co wieczór.:cool::cool::cool::cool:

I jeszcze do tego wszytskiego mam taką ochotę na pizzę że aż mnie skręca!!!!!!

reklama
Witam witam drogie panie ;-)ja już ze szklaneczką w dłoni czekam na resztę :-)
JULECZKO MAJECZKO SZYMONKU I PATERYCZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I WASZYCH RODZICÓW :tak:

tsarina ja też jestem zwolenniczką twoich tekstów rozbawiają mnie do łez :-Da co do imienia mam tak jak ty nie lubie zdrobnień a jak ktoś już mówi Katarzyno to mnie szlak trafia dlatego moim dzieciom dałam imiona bez żadnych typu Katarzyna-Kasia tylko po prosty Wiktoria Filip tak się piszę i tak się mówi

Dziewczynki wy to macie zdrowie do 2 pisać ja znikłam o 12 i wstać rano nie mogłam :-(
witam Kathinka, mam nadzięję że u nas ci się spodoba :tak:

apropo pizzy byliśmy dzisiaj na pizzy w naszej ulubionej pizzenni :-ppiwka nie było bo byłam zmotoryzowana ale teraz nadrabiam :tak:
m&m's namawiaj bo faktycznie sama zostanę :sorry:

Jolu mam pytanie wytłumacz mi ale tak łopatologicznie jak zrobić ten krem ze szpinaku powiem że mam mrożony czytałam twój przepis ale ja noga jestem w gotowaniu i potrzebuje krok po kroku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziewczyny jak jeszcze jakiś przepis ze szpinaku macie to proszę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo mój smyk ostatnio żadnych zupek nie chce więc szukam coś nowego

reklama
Do góry