reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

szczególnie wieczorem i w nocy jest fajnie... spotyka się klub AA ( to nie Anominowe Alkoholiczki tylko Awangardowe Aktywistki)- omawiają kluczowe dla naszego i naszych dzieci rozwoju kwestie, wymieniają się przepisami, w żaden sposób nie szkodzącymi naszym smukłym taliom oraz zdrowiu tzw. wątroby;-)

Skoro Kathinko nie pracujesz, to automatycznie witaj w klubie MNZ (Mamy Nieaktywne Zawodowo...

Witaj na pokładzie!

Oj Tsarina.....Ty to masz pomysly....:-D:-D:-D:-D...

reklama
Żołnierki! Za trzy dni minie pół roku, od kiedy ostatni z Dowódców Sztabu Generalnego opuścił swój bunkier, określany kryptonimem "Mama" i rozpoczął misje podbijania świata! Jestem z Was dumna, Żołnierze! Wykazałyście się wolą walki, determinacją i chęcią zwycięstwa! Ale przed nami kolejne misje! Nie równie, ale bardziej niebezpieczne! Wróg czai się wszędzie! sukcesywnie przekazywać Wam będe dane techniczne dotyczące nieprzyjaciół! Musimy byc gotowe na każdą ewentualność!

Pamiętajcie! Wróg Twojego wroga to Twój sprzymierzeniec!*

wyjątkiem są czlonkienie tajnego zakonu Terrorystek Ewidentnie Ścigających Członkinie Innych Organizacji Wolnych Aktywistek- w skrócie TEŚCIOWA!

wow ilu dziś mamy solenizantów :tak::tak:

wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów - m&m, malgoss, słonko, joann - moc całusków dla waszych dzieciaczków. niech się spełnia wszystkie wasze marzenia :-):-)

aga, o coś mi się pojebutało z tym kuzynem :eek: wiedziałam że dzwoni w którymś kościele ale nie wiedziałam w którym :sorry:

tsarina, nooo powiem ci że Awangardowe Aktywistki - piękny skrócik :rofl2::rofl2:

kathinka, witamy, rozgość się :tak:

jola, wcale nie jest dopięte :no::-:)-( tylko zakupy porobione... ale z inną rzeczą kulejemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: echh...

moja Kochana Tsarinka powróciła!!! Ubóstwiam te twoje teksty!!!

Pamiętajcie! Wróg Twojego wroga to Twój sprzymierzeniec!*

wyjątkiem są czlonkienie tajnego zakonu Terrorystek Ewidentnie Ścigających Członkinie Innych Organizacji Wolnych Aktywistek- w skrócie TEŚCIOWA!

wymiekłam!!!

Zaczne od najmłodszych:

z okazji ukończenia sześciu miesięcy
Dużo Buziaków, Szczescia i Zdrówka
dla
Julcii Patryka
Z okazji ukończenia siedmiu miesięcy
Wszystkiego Naj.....nowych umiejetnosci duzo usmiechu i zdrówka
dla
Majeczki i
Szymonka

I duzo: Radości, Siły, Cierpliwosci i Miłosci dla Mam: Słonka, Joann, M&m's i Malgoss

noooo aga za ta "Tsarinkę" to masz pozamiatane już :laugh2::laugh2:
bo jak pamiętam tsarina nie cierpi zdrobnień :eek::-) no chyba że coś się zmieniło :cool:

ja też wymiękłam - tekst the best :-D

szeregowy aga_k_m co to ma znaczyć!? Ja się Ciebie pytam! barmanka ma racje. Zdrobnienia są.... no nie za ładnie bym to określiła!

dzieki, że mi przypomniałyście o moich powinnościach względem Ojczyzny! Każdy dzień to walka:eek:

Tsarino - szeregowa aga_k_m - zwraca się o łagodne potraktowanie zdrobnienia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:- to sie już nie powtórzy!!!

Dziendoberek:-)

Sto Lat dla Juleczki i Patryka oraz dla Majeczki i Szymonka:-) Buziolki:-)

Dziewczyny czy ktos Wam mowil ze jestescie niesamowite:tak:tyle pisac,nie spac po nocach i jeszcze o jedzeniu gadac:-D:-D:-D

A ja sie wczoraj dowiedzialam ze mam rozpieszczone dziecko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,czy mozna rozpuscic takiego malucha??? No jak???:wściekła/y: Juz sama nie wiem :no: Wscieklam sie,brrr

M&m,s,super ze pogadaliscie z M,my to potrafimy 2 tyg ze soba nie rozmawiac,uparciuchy jedne:no:
Jolu,Twoja coreczka na pewno nie ma choroby sierocej,bujanie to nie jest jedyny objaw;-):-) nie martw sie,duzo maluszkow sie tak buja:tak:
Kathinka,witaj:-)
Tsarina,jestes niemozliwa:-D:-D:-D

reklama
no dobra - moje Drogie Koleżanki Niedoli - ide troszkę ogarnąć chatkę, i zrobic tego wspomnianego wczoraj torcika (ciastka mam już zmielone -digestive nie było, więc holenderskie poszły pod nóż)

do później!!!

Do góry