reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

Dobry wieczór.
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ DLA TOMUSIA I MONISI:-):-):-)
KOLEJNYCH,WESOŁYCH I KOLOROWYCH 6 MIESIĘCY OD FILIPA I CIOCI Z BB:-)

Próbowałam dzisiaj nakrecic moje dziecko na "NIE" ale M na złość(od wczoraj z nim nie gadam) cały czas go nosił i dziecko uśmiech od ucha do ucha:wściekła/y:.
Wczoraj sie żaliłam ,że Fifik nie raczkuje i dzisiaj surprise,podniósł swój ciężki zadek i przeraczkował kawałek:-) niby nic ale jaka radość:tak:.
A co tu takie pustki???

reklama
Dobry wieczór.
Wczoraj sie żaliłam ,że Fifik nie raczkuje i dzisiaj surprise,podniósł swój ciężki zadek i przeraczkował kawałek:-) niby nic ale jaka radość:tak:.
A co tu takie pustki???

Nic tylko sie zalic na bb....i dzieci sie mobilizuja:-D
Zawsze w weekend tak pusto:-(
A ja rozpoczelam dzis domowe Malibu:tak::-D

Dobry wieczór Majóweczki,

co tu dziś tak pusto?
mamamatysia no! ucałuj Fifika! :-)

Ja nic nie popijam bo muszę być trzeźwa w razie czego... Andrzej rozrabia z kuzynem w swoim wieku, a M usypia Gabę. Jest bardzo marudna, a dupcia taka sina...eh :-(

agus malibu hmmmmm :) oj chyba tez mam ochotke na male co nieco :-)
a domowe to sama robilas ??
:tak::tak::tak:
Oj żalić się żalić:rolleyes::-D:rolleyes:
To z mojego przepisu???
I jak smakowało?
Tak z Twojego:tak: . Robiłam na spiryrusie jakims takim mocnym wiec musiałam jeszcze raz tyle wody dodac bo mnie wykrecało ( a to sie rzadko zdarza:-D)
A i mimo moczenia przez tydzien w wiorkach wlalam puszke mleczka kokosowego bo nie czułam kokosu

reklama
Do góry