reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamamatysia chyba bolą bo się ciąga za uszka i płacze, eh mówię Wam, okropne przeżycie!

tikanis Gaba o tyle lepiej, że już nie gorączkuje, chociaż tyle

Ja też bym coś wypiła... I zapaliłabym chętnie...

Moniq - słodkie bo na bazie mleka słodzonego...
A chciałam Cie zapytac bo pisałas ze swoja wiedze o spacerowkach opierasz na wiedzy innej dziewczyny czy mozesz dac mi namiar na ten watek...?:sorry:
jestem na etapie wyszukiwania spacerowki i czytam jakie zachwalaja dziewczyny i mam spisane 16 modeli:szok:

Moniq - słodkie bo na bazie mleka słodzonego...
A chciałam Cie zapytac bo pisałas ze swoja wiedze o spacerowkach opierasz na wiedzy innej dziewczyny czy mozesz dac mi namiar na ten watek...?:sorry:
jestem na etapie wyszukiwania spacerowki i czytam jakie zachwalaja dziewczyny i mam spisane 16 modeli:szok:

hmmm, no ale i tak mam ochotę zrobić coś swojego. Na nalewkę nie chce mi się czekać, a te likery to taki superszybki bajer :-)

Już Ci szukam tego wątku z wózkami. Co prawda tam około 70% treści jest o wózkach, reszta to chochliki...ale jak to i u nas bywa (w zdjęciach np :-D)

elu, jak to sery???? :eek: że niby co? sery robisz? jakie sery??? prawdziwe sery???

reklama
Do góry