MONIKA1977- MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA TOMUSIA :-):-)
florencja- tak własnie zaczęli robić i dzieki temu omineli bunt małej i tesknote :-)
jola466- ja iwem, że ona zdaje sobie sprawe, z tego i że się buntuje, no ale jakos musimy to przezyć, mysle, ze z każdym dniem będzie już coraz lepiej! Ale kurcze teraz człowiek docenia każdą chwilę spędzoną z niunią :-)
mamstud- biedna Gabunia, dużo zdróweczka dla niuni
tikanis- hahahah, faktycznie podobieństw mozna znaleść wiele ;-), musimy sobie dać radę, trzymam kciuki za ciebie kochana. Sliczny Kubulek :-) podobny do ciebie
barmanka79- wiem, jak mi tescie o tym powiedzieli to az płakac mi sie chciało, ale musi się przyzywczaić i zrozumiec, że mamusia zawsze po nią wróci :-) Ale teraz się zrobiła taka przylepka, fajnie bo wcześniej raczej taki rozbrykany urwisek, nie lubiła sciskania, przytulania za dlugiego no chyba, że była spiąca mocno a teraz....... moge ją przytulac ile chce;-)Dla mnie 7 godzinw pracy to też czas starcony wolałaby spedzac go z córcią, ale też chcę mojemu dziecku zapewnić byt, nie chce jej załowac na zabawki, ubranka, przyjemności, pop prostu, teraz wiecej czasu po pracy spedzam z niunia niz przed laptopem i co za tym idzie nie mam czasu na forum :-(, no ale chwile z dzieckiem są dla mnie wazniejsze i bezkonkurencyjne z forum!
moniqsan- kochana jakbys musiała tak wstawać i organizowac sobie dzień to też był dała radę, uwierz mi. Nie powiem, że jest to dla mnie przyjemnością, no ale jak mus to mus
confi- kochana wiem dokładnie o tym i chciałam iśc się wykłócać, ale stwierdziłam , że ta praca jest spokojna, ludzie cudowni, i za te same pieniadze, po co mam wracać do tego co było i ciągle chodzić nerwowa, siedziec po godzinach, kurcze miec problem z urlopem, takze teraz to widze same plusy tego przeniesienia , wiec dałam sobie spokój. Ja własnie tez chciałam iśc na ten filmik, ale skoro go polecasz to na pewno sie wybiore. Musimy byc silne...... ;-)Widze kochana, ze była mała awnaturka, przykro mi, że cię nie wspomogłam ale sama rozumiesz, że teraz czas z niunia jest najwazniejszy i forum jest na 2 planie. Zresztą widzę, ze robi się coraz ciekawiej juz mamy 3 kłótnie imagination- forum otwarte, pula- okrusze (zzamknite) no i ty i roxy. jak tak dalej pojdzie to za pół roku nikt tu się nie będzie udzielał hahahah
mamamatysia- gratki dla Filipka, moja Majucha też.......... fajnie to wygląda prawda, jak taki mały dzieciaczek, odpycha raczkami, albo odwraca głowkę mówiac nieeeeeee
Majucha też nie raczkuje, spokojnie, każdy maluch ma swój czas...
m@dzi@- o kurcze strasznie mi przykro, ale takie rewelacje to tylko w naszym pieknym kraju :-
-
-(
agakm- kochana przykro, mi że zakupki się nie udały buuuuuuu ale czasami tak bywa, ja jak się nastawiam to też nigdy nic nie kupię :-(A tak swoją drogą to masz bardzo miły głos , taki ciepły, po głosie mogę powiedzieć że musisz być naprawdę sympatyczną osóbką :-)