reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

tomusiowi wszytstkiego naj naj naj

aga0 dzieki no i kurcze szkoda ze sobie nic nie kupilas.. ale moze nastepntm razem, ja tez bylam dzis na polowaniu obuwia zimowego ale tez nic zlensc nie umialam,, bo jak juz mi sie cos spodobalo to albo nie bylo numeru a jak byl to byly drogie..:.//

mamstud- mam nadziejej ze jednak nie traficia do szpitala a uczulenie zejdzie samo.. daj znac jak mala gabi??? :-(

ankozc,roxy,barmanka,aga-k-m,mamstud,, dzieki dziewczynki ale maly to raczej mezus... ciagle wszyscy mowia ze to mezus caly .. a my z mezem jestesmy urdowo podobni wiec ...:-D

reklama
:tak::tak::tak:

Tak z Twojego:tak: . Robiłam na spiryrusie jakims takim mocnym wiec musiałam jeszcze raz tyle wody dodac bo mnie wykrecało ( a to sie rzadko zdarza:-D)
A i mimo moczenia przez tydzien w wiorkach wlalam puszke mleczka kokosowego bo nie czułam kokosu
Dlatego ja wolę mleczko kokosowe.Ostatnio kupiłam takie gęstsze a znajoma mówił,że ostatnio dodała tez olejku kokosowego i było super. Moim zdaniem to już kombinowanie:sorry:

reklama
Do góry