reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No nie m&ms powiedz twojemu M zeby takich rzeczy ci wiecej nie powtarzal
Ale faceci niektorzy to maja cos z glowami tzn.chodzi mi o tego kolege a nie o twojego M:tak:
mamstud strasznie mi szkoda Gabrysi,:-(a robisz jej jakies oklady na tyleczek czy nie trzeba?

No nie m&ms powiedz twojemu M zeby takich rzeczy ci wiecej nie powtarzal
Ale faceci niektorzy to maja cos z glowami tzn.chodzi mi o tego kolege a nie o twojego M:tak:
mamstud strasznie mi szkoda Gabrysi,:-(a robisz jej jakies oklady na tyleczek czy nie trzeba?
florencjo nie wiem nic o żadnych okładach!A można? Są sposoby żeby ulżyć dziecku!?!?!?
Już dawno miałam Cię zagadnąć ale jakoś zapominałam... Gdzie mieszkasz dokładnie? Pisałaś coś o "krainie w kratę" :-) Byłam, widziałam - bardzo mi się podoba! Siostra mieszka w Słupsku więc często u niej bywam :-)

hej, jestem, tęskniłyście? :sorry::-D
w pracy lepiej niż wczoraj, na szczęście był ruch i nawet nie miałam czasu by myśleć o dzieciątku :eek:
a jak wróciłam do domu po 15 to co zastałam?? jak tata daje obiadek małemu - a obiadzio powinno być dane 12-13 :eek: na moje co tak późno tato z minką aniołka powiedział "bo spaliśmy do 11" :szok::szok:
no czad normalnie :cool: a ja musiałam wstawać o 7 :wściekła/y:

jola, kochana, dziś mi synek zwymiotował zupkę!!!! aż zdębiałam bo nie wiedziałam co robić (pierwszy raz), jeszcze nie dokończył słoiczka jak chlusnął... jak złapałam ten słoiczek jak pizgłam nim o kosz to tylko szkło zagruchotało :wściekła/y: a co najdziwniejsze bo słoiczek Hipp z królikiem, z tą zieloną literką A czyli z tymi składnikami mało alergizującymi :szok::szok: nie mam pojęcia dlaczego...
nie miał torsji, więc go nie bolało nic... (mam nadzieję :zawstydzona/y:), po prostu otworzył buzię i mu wyleciało.. ale ile tego było :szok::szok:

dobra lece po drineczka jakiegoś i będę was nadrabiać...
kurka gadałam z ciotką 1,5h przez tel, skończyła mi sie karta i reszte gadki musiałyśmy na gg dokończyć :cool:

reklama
mamstud, super że tak się wam ułożyło ze znalezieniem tej pielęgniarki:tak: cieszę się niezmiernie....

mmatysia, ale numer :rofl2: mój też mówi NIEEEE ale łebkiem przy tym niekręci, więc myślę że sam jeszcze nie kuma o co chodzi ;-)

madzia, chore to wszystko, naprawdę :-:)-( a może się siostra odwołać od decyzji?

jola, kurka blaszka, hihihi to masz super obrotowego męża :-D:-D ech czasem to sobie myślę że my się ze wszystkim zbyt cackamy, że chcemy by było perfekt.. a facet jakoś mniej wagi do wszystkiego przykłada i czasem lepiej wychodzi na tym :confused2:
no to teraz wiesz z kim bliźniaczki zostawiać jak będziesz chciałe na sale jechać :rofl2::cool2::rofl2:
a tak z ciekawości pytam , płacisz coś za porady prawne u radcy?

malinka, nie wal scen tylko wyraź swoją opinie na temat roxi-confi, marzena-joann :-p:-p:tak:

m&m ja też żłopę domowego Baileys'a :cool2::cool2: rewelka:cool:
wstaw fotki z basenu pliiissss:tak::-)

mamstud, ściskam cie mocno. mam nadzieję że córcia szybciutko odżyje i ty wrócisz do nas, bo smutnawo bez ciebie....

a wogóle to gdzie nasze zagubione forymowiczki co?
aga - juz drugi dzień jej nie ma :eek:
słonko, nawet nie zlicze :eek:
bohaciefka też zaginęła w akcji:eek:

m&m,hmmmnie wiem czy się śiać czy płakać :shocked2::shocked2: (mówię o koledze męża z pracy:cool2:). ale wiesz co ci powiem?... na emigracji miałam już do czynienia z różnymi "parapetami" :rofl2: jak to powiedziała ...no wiecie kto :-p... sa ludzie i ludzie:cool:

Do góry