reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No nie m&ms powiedz twojemu M zeby takich rzeczy ci wiecej nie powtarzal
Ale faceci niektorzy to maja cos z glowami tzn.chodzi mi o tego kolege a nie o twojego M:tak:
mamstud strasznie mi szkoda Gabrysi,:-(a robisz jej jakies oklady na tyleczek czy nie trzeba?

No nie m&ms powiedz twojemu M zeby takich rzeczy ci wiecej nie powtarzal
Ale faceci niektorzy to maja cos z glowami tzn.chodzi mi o tego kolege a nie o twojego M:tak:
mamstud strasznie mi szkoda Gabrysi,:-(a robisz jej jakies oklady na tyleczek czy nie trzeba?
florencjo nie wiem nic o żadnych okładach!A można? Są sposoby żeby ulżyć dziecku!?!?!?
Już dawno miałam Cię zagadnąć ale jakoś zapominałam... Gdzie mieszkasz dokładnie? Pisałaś coś o "krainie w kratę" :-) Byłam, widziałam - bardzo mi się podoba! Siostra mieszka w Słupsku więc często u niej bywam :-)

hej, jestem, tęskniłyście? :sorry::-D
w pracy lepiej niż wczoraj, na szczęście był ruch i nawet nie miałam czasu by myśleć o dzieciątku :eek:
a jak wróciłam do domu po 15 to co zastałam?? jak tata daje obiadek małemu - a obiadzio powinno być dane 12-13 :eek: na moje co tak późno tato z minką aniołka powiedział "bo spaliśmy do 11" :szok::szok:
no czad normalnie :cool: a ja musiałam wstawać o 7 :wściekła/y:

jola, kochana, dziś mi synek zwymiotował zupkę!!!! aż zdębiałam bo nie wiedziałam co robić (pierwszy raz), jeszcze nie dokończył słoiczka jak chlusnął... jak złapałam ten słoiczek jak pizgłam nim o kosz to tylko szkło zagruchotało :wściekła/y: a co najdziwniejsze bo słoiczek Hipp z królikiem, z tą zieloną literką A czyli z tymi składnikami mało alergizującymi :szok::szok: nie mam pojęcia dlaczego...
nie miał torsji, więc go nie bolało nic... (mam nadzieję :zawstydzona/y:), po prostu otworzył buzię i mu wyleciało.. ale ile tego było :szok::szok:

dobra lece po drineczka jakiegoś i będę was nadrabiać...
kurka gadałam z ciotką 1,5h przez tel, skończyła mi sie karta i reszte gadki musiałyśmy na gg dokończyć :cool:

reklama
mamstud, super że tak się wam ułożyło ze znalezieniem tej pielęgniarki:tak: cieszę się niezmiernie....

mmatysia, ale numer :rofl2: mój też mówi NIEEEE ale łebkiem przy tym niekręci, więc myślę że sam jeszcze nie kuma o co chodzi ;-)

madzia, chore to wszystko, naprawdę :-:)-( a może się siostra odwołać od decyzji?

jola, kurka blaszka, hihihi to masz super obrotowego męża :-D:-D ech czasem to sobie myślę że my się ze wszystkim zbyt cackamy, że chcemy by było perfekt.. a facet jakoś mniej wagi do wszystkiego przykłada i czasem lepiej wychodzi na tym :confused2:
no to teraz wiesz z kim bliźniaczki zostawiać jak będziesz chciałe na sale jechać :rofl2::cool2::rofl2:
a tak z ciekawości pytam , płacisz coś za porady prawne u radcy?

malinka, nie wal scen tylko wyraź swoją opinie na temat roxi-confi, marzena-joann :-p:-p:tak:

m&m ja też żłopę domowego Baileys'a :cool2::cool2: rewelka:cool:
wstaw fotki z basenu pliiissss:tak::-)

mamstud, ściskam cie mocno. mam nadzieję że córcia szybciutko odżyje i ty wrócisz do nas, bo smutnawo bez ciebie....

a wogóle to gdzie nasze zagubione forymowiczki co?
aga - juz drugi dzień jej nie ma :eek:
słonko, nawet nie zlicze :eek:
bohaciefka też zaginęła w akcji:eek:

m&m,hmmmnie wiem czy się śiać czy płakać :shocked2::shocked2: (mówię o koledze męża z pracy:cool2:). ale wiesz co ci powiem?... na emigracji miałam już do czynienia z różnymi "parapetami" :rofl2: jak to powiedziała ...no wiecie kto :-p... sa ludzie i ludzie:cool:

Do góry