reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Tsarina:eek::eek::eek: A cóż to za profanacja piątkowego wieczoru??? :confused2::confused2::confused2:
Rozumiem że po prostu nie masz czym wznieść weekendowego toastu, innego wyjaśnienia nie mam ;-):-p

Iza Mirka będzie ... poetką :laugh2:

reklama
moniq smutne ale prawdziwe... a mąż znów nie chce iść do monopola...

malinka on to teraz przeczytał i się puszy... eh... ale talent to po tatusiu jak nic, ja już spadam. Śpijcie dobrze!

moniq nie siedź za długo!

Dobry wieczór Majóweczki

eh, w ogóle nie mam czasu na BB :-( Dziś z Gabą trochę lepiej, przynajmniej nie gorączkuje, noi zastrzyk miałyśmy w domku. Dziś był 4, jak pomyślę, że jeszcze 10 to mi słabo bo już pupcia cała sina :-( Normalnie płakać mi się chce.

tsarina a raczej Izo Mirko :-) Masz całkowitą rację! :-)

m&m's oj, zazdroszczę Wam tego basenu! Jak mała wyzdrowieje, też z pewnością się wybierzemy!

Bosz wiecie co, opowiem wam coś.
Mój M. był dziś w pracy. I tam pracuje też inny Polak - koleś 37 lat. I że mieli wolne to gadali sobie, boże jak mi M, powtarza potem co ten koleś gada, jakie on ma podejście do życia, to normalnie nóż mi się wkieszeni otwiera, pięści zaciskają, a zęby prawie łamię od zgrzytania.

No więc koleś ma 37 lat żonę i 2 dzieci. I zasuwa z takimi oto tekstami:
"on to by się wziął za siebie, poćwiczył, zadbał, ale nie ma motywacji. Jakaś kobieta by się przydała to by miał. mój M. wtrąca - no przecież masz żonę. "E tam żonę, kogoś na boku sobie znajdę."

i dzisiejsz mądrość życiowa wygłoszona do mojego m. "po co ci ta żona i dwójka dzieci, człowieku z twoim wyglądem to ty byś miał rżnięcie każdego wieczora inna"
Boże naprawdę jak kiedyś spotkam tego faceta to mu coś chyba szczerze powiem.

reklama
Do góry