reklama
malinka009
Fanka BB :)
No i wszystko jasne a myślałam że już mnie coś ominęło ;-);-);-)Nooo, bo kończę, można to tak nazwać
chciałam nie musieć iść tuż po porodzie na staż, więc przełożyłam sobie dyplomowanie na kolejny raz
malinka009
Fanka BB :)
zdolną mam córkę, nie? a ta pointa! ten styl pisania! Gdyby przy okazji nie wyłaczała wszystkich aplikacji, to ideał!
ja już lece spać, mąż wzywa pa!
ja to myślę że talent pisarski to Iza Mira ma po tacie
tsarina
MamaPower!
moniq smutne ale prawdziwe... a mąż znów nie chce iść do monopola...
malinka on to teraz przeczytał i się puszy... eh... ale talent to po tatusiu jak nic, ja już spadam. Śpijcie dobrze!
moniq nie siedź za długo!
malinka on to teraz przeczytał i się puszy... eh... ale talent to po tatusiu jak nic, ja już spadam. Śpijcie dobrze!
moniq smutne ale prawdziwe... a mąż znów nie chce iść do monopola...
Tak też myślałam
Sama nie zamierzam
Dobry wieczór Majóweczki
eh, w ogóle nie mam czasu na BB :-( Dziś z Gabą trochę lepiej, przynajmniej nie gorączkuje, noi zastrzyk miałyśmy w domku. Dziś był 4, jak pomyślę, że jeszcze 10 to mi słabo bo już pupcia cała sina :-( Normalnie płakać mi się chce.
tsarina a raczej Izo Mirko :-) Masz całkowitą rację! :-)
m&m's oj, zazdroszczę Wam tego basenu! Jak mała wyzdrowieje, też z pewnością się wybierzemy!
eh, w ogóle nie mam czasu na BB :-( Dziś z Gabą trochę lepiej, przynajmniej nie gorączkuje, noi zastrzyk miałyśmy w domku. Dziś był 4, jak pomyślę, że jeszcze 10 to mi słabo bo już pupcia cała sina :-( Normalnie płakać mi się chce.
tsarina a raczej Izo Mirko :-) Masz całkowitą rację! :-)
m&m's oj, zazdroszczę Wam tego basenu! Jak mała wyzdrowieje, też z pewnością się wybierzemy!
zastrzyk miałyśmy w domku. Dziś był 4, jak pomyślę, że jeszcze 10 to mi słabo bo już pupcia cała sina :-( Normalnie płakać mi się chce.
Biedna Gabunia
Ale to minie, minie i będzie dobrze
Bosz wiecie co, opowiem wam coś.
Mój M. był dziś w pracy. I tam pracuje też inny Polak - koleś 37 lat. I że mieli wolne to gadali sobie, boże jak mi M, powtarza potem co ten koleś gada, jakie on ma podejście do życia, to normalnie nóż mi się wkieszeni otwiera, pięści zaciskają, a zęby prawie łamię od zgrzytania.
No więc koleś ma 37 lat żonę i 2 dzieci. I zasuwa z takimi oto tekstami:
"on to by się wziął za siebie, poćwiczył, zadbał, ale nie ma motywacji. Jakaś kobieta by się przydała to by miał. mój M. wtrąca - no przecież masz żonę. "E tam żonę, kogoś na boku sobie znajdę."
i dzisiejsz mądrość życiowa wygłoszona do mojego m. "po co ci ta żona i dwójka dzieci, człowieku z twoim wyglądem to ty byś miał rżnięcie każdego wieczora inna"
Boże naprawdę jak kiedyś spotkam tego faceta to mu coś chyba szczerze powiem.
Mój M. był dziś w pracy. I tam pracuje też inny Polak - koleś 37 lat. I że mieli wolne to gadali sobie, boże jak mi M, powtarza potem co ten koleś gada, jakie on ma podejście do życia, to normalnie nóż mi się wkieszeni otwiera, pięści zaciskają, a zęby prawie łamię od zgrzytania.
No więc koleś ma 37 lat żonę i 2 dzieci. I zasuwa z takimi oto tekstami:
"on to by się wziął za siebie, poćwiczył, zadbał, ale nie ma motywacji. Jakaś kobieta by się przydała to by miał. mój M. wtrąca - no przecież masz żonę. "E tam żonę, kogoś na boku sobie znajdę."
i dzisiejsz mądrość życiowa wygłoszona do mojego m. "po co ci ta żona i dwójka dzieci, człowieku z twoim wyglądem to ty byś miał rżnięcie każdego wieczora inna"
Boże naprawdę jak kiedyś spotkam tego faceta to mu coś chyba szczerze powiem.
reklama