reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

Tsarina:eek::eek::eek: A cóż to za profanacja piątkowego wieczoru??? :confused2::confused2::confused2:
Rozumiem że po prostu nie masz czym wznieść weekendowego toastu, innego wyjaśnienia nie mam ;-):-p

Iza Mirka będzie ... poetką :laugh2:

reklama
moniq smutne ale prawdziwe... a mąż znów nie chce iść do monopola...

malinka on to teraz przeczytał i się puszy... eh... ale talent to po tatusiu jak nic, ja już spadam. Śpijcie dobrze!

moniq nie siedź za długo!

Dobry wieczór Majóweczki

eh, w ogóle nie mam czasu na BB :-( Dziś z Gabą trochę lepiej, przynajmniej nie gorączkuje, noi zastrzyk miałyśmy w domku. Dziś był 4, jak pomyślę, że jeszcze 10 to mi słabo bo już pupcia cała sina :-( Normalnie płakać mi się chce.

tsarina a raczej Izo Mirko :-) Masz całkowitą rację! :-)

m&m's oj, zazdroszczę Wam tego basenu! Jak mała wyzdrowieje, też z pewnością się wybierzemy!

Bosz wiecie co, opowiem wam coś.
Mój M. był dziś w pracy. I tam pracuje też inny Polak - koleś 37 lat. I że mieli wolne to gadali sobie, boże jak mi M, powtarza potem co ten koleś gada, jakie on ma podejście do życia, to normalnie nóż mi się wkieszeni otwiera, pięści zaciskają, a zęby prawie łamię od zgrzytania.

No więc koleś ma 37 lat żonę i 2 dzieci. I zasuwa z takimi oto tekstami:
"on to by się wziął za siebie, poćwiczył, zadbał, ale nie ma motywacji. Jakaś kobieta by się przydała to by miał. mój M. wtrąca - no przecież masz żonę. "E tam żonę, kogoś na boku sobie znajdę."

i dzisiejsz mądrość życiowa wygłoszona do mojego m. "po co ci ta żona i dwójka dzieci, człowieku z twoim wyglądem to ty byś miał rżnięcie każdego wieczora inna"
Boże naprawdę jak kiedyś spotkam tego faceta to mu coś chyba szczerze powiem.

reklama
Do góry