reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No. Mam nadzieję że wszystko jest jasne
A ja jestem jaka jestem.
I nie będę się zmieniać w zakłamaną kokietkę na potrzeby np koleżanki, która chciałaby żeby na forum było cukierkowo i milutko. Wolę żeby forum w którym tak czynnie uczestniczę było prawdziwe! Jeśli coś mnie razi w oczy, to mówię. Zakłamania nie zniesę :rofl2:
Nie wiem od której strony na naszym forum nie jest miło i fajnie :confused2::eek::confused2::eek:
Ja tez jestem z tym żeby szczerze wypowiadać swoje zdanie dlatego wypowiedziałam się w w/w sprawach.

reklama
Mi tam jest milo i fajnie,:-)a szczegolnie jak nie ma nikogo w domu:-)(dziewczyny pojechaly na disco do szkoly,M w trasie,a maluchy spia od 2godz.)
I zycie jest piekne:-) mozna sobie w spokoju klikac,mozna sie czegos napic w spokoju:-)
No i czego wiecej chciec:rofl2:

Witajcie majoweczki :-) Ale tu dzis goraco bylo, caly dzionek zagladam i cos podczytuje ale jakos nie milalam czasu cos napisac, bardzo stresujacy mam dzis dzien. Przjechal moj tato na kontrole do lekarza do szczecina i jak mial juz wychodzic do lekarza to dostal wylewu do oka, cale oczko zalane wyglada tragicznie. Bardzo sie martwilam bo zaraz wsiadl w samochod i pojechal do lekarza. Potem nie moglam sie do niego dodzwonic i myslalam ze cos zlego sie stalo..... a wyobrazcie sobie ze nie odbieral telefonu bo od razu od lekarza pojechal po mojego brata do szkoly i poszli do kina!!! Ale mu sie oberwalo ode mnie. Potem do meza nie moglam sie dodzwonic, odezwal sie dopiero przed chwila ze caly i zdrowy wraca z pracy. Z tego wszystkiego poszlam z malym dopiero na spacer po 16 i lazilam jak bylo juz ciemno i do tego lalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ah Ci faceci ....
Popieram Roxi w jednym ze narzekamy na sluzbe zdrowia ogolnie a te biedne pielegniarki naprawde ciezko haruja, moja mama jest pielegniarka az mi jej zal jak musi tyrac bo " debil" dyrektor wydal takie czy inne rozporzadzenie. W reszcie sie nie wypowiadam i nie staje po zadnej stronie, zreszta konflikt chyba juz zarzegnany.
Jolu trzymam kciuki aby byli juz tylko lepiej z dziewczynkami

moniqsan ja chyba nie w temacie skad masz taka super wiedze medyczna jestes lekarzem ???

mamstud zdrowka dla Gaby niech mala szybciutko zdrowieje a tobie wytrwalosci w chorobie dzieciatka

a ja dzisiaj siedze sama tylko nie wiem czy sie cieszyc czy nie ?? hmmm maciek u kolegi a maz w pracy. Juz nie pamietam kiedy bylam sama z mezem tak sam na sam bez macka :)i chyba zaczyna mi tego brakowac. Dzisiaj postanowilam zrobic sobie tzw domowe spa, i siedze wlasnie z maseczkami na buziaczce i popijam winko za zdrowie tych klotliwych i mniej klotliwych mamus :)

reklama
Do góry